goku_dbz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2014 Μεταχειρο 2 βδομαδες απο ενα φορουμ γερμανια...230Ε με αποδειξη, εγγυηση κτλ... Χρηση κυριως παιχνιδια και web-surfing...σπανιως καμια σειρα... Τι λετε? Ειχα σκοπο να παρω οθονη αυτον τον καιρο αλλα μου ηρθε λιγο ξαφνικο και δεν ειχα χρονο να ψαχτω... Εχετε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα να προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 230 με μεταφορικά μαζί? καλά στην δίνει. Αν και έχει βγει η Ζ σειρά τώρα, αλλά 300+ θα σου βγει καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάρτιος 29, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Γερμανια μενω...ολα μαζι στην τιμη.Η Ζ σειρα το διαφορες εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάρτιος 29, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 230 με μεταφορικά μαζί? καλά στην δίνει. Αν και έχει βγει η Ζ σειρά τώρα, αλλά 300+ θα σου βγει καινούργια.Η 2411Ζ στα 280Ε απο αμαζον.δε αξιζει τα +50Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 29, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Γερμανια μενω...ολα μαζι στην τιμη.Η Ζ σειρα το διαφορες εχει?είναι flicker free (NO PWM) και έχει και την νέα τεχνολογία της BenQ το motion blur reduction.Αν όμως του τύπου που στην πουλάει είναι το Rev.2 της 11t το flicker free το έχει και αυτήν. Απο την στιγμή που είναι 2 βδομάδων όπως λέει το monitor τότε έχει το revision 2. Άρα δεν αξίζει μόνο για το blur reduction να δώσεις 70 με 100 ευρώ παραπάνω απο την μεταχείρο. Στην τελική η τιμή είναι καλή και το monitor καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάρτιος 29, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 εκλεισε και η συμφωνια! rev 02 ειναι... την αναμενω απο βδομαδας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 12, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 η οθονη ειναι up and running εδω και κατι μερες! στα 144 hertz οταν ειμαι idle (desktop για παραδειγμα) τα ρολογια της καρτας (gtx 560ti 448cores) μενουν στις 3d ρυθμισεις (στην περιπτωση μου στα 900 πυρηνα/2300 μνημες λογω overclocking...) τι κανουμε? εχει κανα τροπο να το ρυθμισουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 12, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 η οθονη ειναι up and running εδω και κατι μερες! στα 144 hertz οταν ειμαι idle (desktop για παραδειγμα) τα ρολογια της καρτας (gtx 560ti 448cores) μενουν στις 3d ρυθμισεις (στην περιπτωση μου στα 900 πυρηνα/2300 μνημες λογω overclocking...) τι κανουμε? εχει κανα τροπο να το ρυθμισουμε?αυτό το έχω δει μόνο σε AMD να το κάνει. σε nvidia όχι (780,680 tested). Τώρα να θέλει η κάρτα (gtx 560) παραπάνω ισχύ ώστε να βγάλει τα 144hz έστω και σε IDLE είναι πιθανόν. Στα 120Hz στο κάνει ? άλλους drivers δοκίμασες? default την κάρτα την δοκίμασες? στο δεύτερο dual link DVI την δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 12, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 το κανει και στα 120 και στα 100...drivers δοκιμασα τους τελευταιους final καθως και τους τελευταιους beta! το κανει και στα default της... αυτο με το dvi δεν το ελεγξα αλλα i am on it...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 12, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 το κανει και στα 120 και στα 100...drivers δοκιμασα τους τελευταιους final καθως και τους τελευταιους beta!το κανει και στα default της... αυτο με το dvi δεν το ελεγξα αλλα i am on it...! δεν έπρεπε να στο κάνει κάτω απο τα 144hz.. κάτι άλλο παίζει, δοκίμασε την και σε άλλο pc με dual link dvi αν διαθέτεις, αφού πρώτα την τεστάρεις και στο 2ο dvi της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 13, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 δεν έπρεπε να στο κάνει κάτω απο τα 144hz.. κάτι άλλο παίζει, δοκίμασε την και σε άλλο pc με dual link dvi αν διαθέτεις, αφού πρώτα την τεστάρεις και στο 2ο dvi της κάρτας.ολες οι προσπαθειες ακαρπες...δοκιμασα αλλο καλωδιο, 2ο dvi, οδηγους απεγκατασταση/επανεγκαταστασηο,τι πανω απο 60 χερτζ και η καρτα δουλευει στα μαξ ρολογια..oh well... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Απρίλιος 13, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Κάτι παρόμοιο με τα ρολόγια μου έκανε και εμένα μια 560ti όταν τη δούλευα σε dual monitor. Είχα βάλει το nvidia inspector για να τα ρίχνει σε idle. Βέβαια η δικιά σου περίπτωση διαφορετική, ρίξε μια ματιά αν θες στο πρόγραμμα (αν και δεν θυμάμαι καμία ρύθμιση για power saving και hz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.