Shadowjump Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2014 Καλημερα. Αλλαξα waterblock σημερα και επειδη δεν ειχε κατσει καλα το εβγαλα, εβγαλα και τον επεξεργαστη εβαλα καλα την παστουλα κτλ κτλ και τα ξαναεβαλα ολα πισω. Απο τοτε το PC ειναι σε ενα μονιμο boot loop. Ξεκιναει για 2-3 δευτερολεπτα, σβηνει για 1 και παλι απο την αρχη. Δοκιμασα το τροφοδοτικο μπας και την ακουσε αλλα ολα δουλευει μια χαρα. Δοκιμασα να αποσυνδεσω τα παντα, τιποτα. Δοκιμασα διαφορες μνημες, διαφορα slot, τιποτα. Τι παιζει να εγινε? Καμια ιδεα?Το PC ειναι αυτο της υπογραφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάρτιος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 υπάρχει περίπτωση να βραχυκυκλώνει κατι πάνω στην mobo με το κουτί ή με το back plate του block ? κάτι με το ρεύμα ίσως δεν πάει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάρτιος 29, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Για κοίτα θερμοκρασίες στο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Μάρτιος 30, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Την εβγαλα εντελως την μητρικη και προσπαθησα μονο με RAM+CPU και τιποτα. Παλι τα ιδια. Τα πηγα Πλαισιο γιατι η μητρικη εχει ακομα εγγυηση και δεν εχω και 2ο 1366 να δοκιμασω. Οποτε σε λιγες μερες θα μαθω τι απο τα 2 φταιει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάρτιος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Αν κάτι πάει στραβά με την motherboard σου το πρόβλημα είναι μεγάλο...η @@#Ακ@@ της intel να αλλάζει συνέχεια socket απαξιώνει τις cpu. Έχει γεμίσει ο τόπος με used i7 cpu 1366 αφού δεν υπάρχουν motherboards, ακόμα και να σου βρούν motherboard δεν θα έχεις pc για πολύ καιρό μέχρι να έρθει. Mακάρι να τελειώνεις γρήγορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Μάρτιος 31, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Καλα εισαι... Τους ειπα δεν θελω να μου δωσουν αυτοι μητρικη και να την στειλουν Gigabyte για RMA μπας και ερθει η ιδια μητρικη πισω. Δεν εχω καμια ορεξη να αλλαζω socket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.