TheHacker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2014 Καλησπερα,μιας και ειμαι 1οετης φοιτητης στην πληροφορικη ψαχνω καποιον καλο γνωστη στη γλωσσα C που διδασκομαι για να με βοηθησει με ενα προγραμμα που εχω να φτιαξω ως ασκηση εξαμηνου....Θα το εκτιμησω παρα πολυ να υπαρξη βοηθεια μιας και απ οτι βλεπω δεν το "κοβω" να την κανω μονος μου...θα υπαρξει και συμβολικη ανταμοιβη για οποιον βοηθησει πολυ ..οποιος εχει χρονο ας απαντηση απο κατω....ευχαριστω:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Γιατί δεν αναφέρεις εδώ ποιά σημεία σε δυσκολεύουν?Αν απλώς θέλεις να βρεις κάποιον να στην κάνει τότε γιατί το έβαλες εδώ και όχι στην Ζήτηση πχ στις Αγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 29, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Γιατι ειναι πολυ μεγαλο το προγραμμα και ζηταω βοηθεια οχι να μου το κανουν αλλοι ...απλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 29, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 ...γιατι δε το βαζεις εδω τοτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 29, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Να το λοιπον οποιος γνωριζει θα καταλαβει xD >.ευχαριστωiphw1314_4.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.