Jump to content

Aνεμιστηρακι - Nvidia GeForce 9800GT HELP !!

infamousgf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα στα παιδια του forum :)

Εχω ενα προβληματακι, εχω αυτην εδω την καρτα γραφικων :

http://postimg.org/image/c6f2k1fc3/ ( NVIDIA GeForce 9800GT)

Οπως βλεπετε, για καποιον ανεξηγητο λογο βλεπετε οτι πανω στο κιτρινο ψυγειακι λειπει

το ανεμιστηρακι, ελειπα καιρο απο το σπιτι , και ειρθα και το ειδα ετσι, για αυτο το λογο

η καρτα γραφικων ανεβαζει θερμοκρασια στους 110 βαθμους και κλεινει και λεει No signal η οθονη μου.

+ οτι πρεπει να βαλω και παστα. ( ο κυκλος στο ψυγειακι εχει διαμετρο 6cm απο οτι το μετρησα με χαρακα ετσι προχειρα )

Το προβλημα ειναι οτι σημερα πηγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ να παρω ανεμιστηρακι και μου λενε οτι δεν πουλανε ανεμιστηρακια για καρτες, κανενα πλαισιο, και μ λεει ισως βρω απο το ιντερνετ σε κανα σιτε.

και εχω λοιπον τις 2 αποριες:

1oν : Που θα βρω ανεμιστηρακι, γιατι χορις αυτο ειναι αχρηστη η καρτα μου, υπαρχει κανα μαγαζι?

μενω αθηνα, στην καλλιθεα.. αν ξερει καποιος σιγουρα καποιο μαγαζι, θα με βοηθουσε πολυ.

2ον : σκεφτηκα μια πατεντα , αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει για αυτο ρωταω εσας που ξερετε καλυτερα, αν παρω ενα απλο ανεμιστηρακι υπολογιστη, ετσι ενα απλο σαν αυτο :

Turbo-X FAN 80mm Black - Case fans - plaisio.gr

και το βαλω πανω απο το ψυγειο και το στερεωσω καπως να κουμπωσει ( γιατι προφανος ειναι μεγαλυτερο απο 6cm και δεν χωραει στην τρυπα) θα κανει δουλεια ?

Πειτε μου γνωμες :) Ευχαριστω εκ των προτερων !!

Καλησπερα

Το χρυσαφι ονομαζεται ψυχτρα. Ψυγειο ειναι αλλο :)

Δυσκολα θα βρεις ανεμηστηρα μιας κ οπως βλεπω δεν εχει καπου υποδοχη για να βιδωθει. Οποτε η θα κανεις καπως την πατεντα με τον ανεμηστηρα που ειπες,

η

θα αγορασεις ενα σετ ψυχτρας/ανεμηστηρα για την καρτα σου.

Καλησπερα

Το χρυσαφι ονομαζεται ψυχτρα. Ψυγειο ειναι αλλο :)

Δυσκολα θα βρεις ανεμηστηρα μιας κ οπως βλεπω δεν εχει καπου υποδοχη για να βιδωθει. Οποτε η θα κανεις καπως την πατεντα με τον ανεμηστηρα που ειπες,

η

θα αγορασεις ενα σετ ψυχτρας/ανεμηστηρα για την καρτα σου.

Αν δεις εχει 3 βιδες μεσα, αυτες ειναι για το ανεμιστηρακι !!! :happy::happy:

θα δουλεψει η πατεντα ωμος?

Απότι καταλαβαινω, το ανεμηστηρακι που λειπει ειναι καπως ετσι...

vf900cu01.jpg

Δεν ξερω αν θα δουλεψει αψογα, αλλα σιγουρα θα πεσουν αισθητα οι θερμοκρασιες !

Ναι ξέρω τι θες αλλά δεν νομίζω να παίζει στην αγορά.

Μόνο αμα πιάσεις κανένα 80άρι ανεμιστήρα με πατέντα, θα είναι άσχημο αλλά θα γίνει δουλειά και μάλιστα φθηνά.

Ναι ξέρω τι θες αλλά δεν νομίζω να παίζει στην αγορά.

Μόνο αμα πιάσεις κανένα 80άρι ανεμιστήρα με πατέντα, θα είναι άσχημο αλλά θα γίνει δουλειά και μάλιστα φθηνά.

τη εννοεις ασχημο ? σαν εμφανιση ? εγω απλα θελω να ξερω οτι θα δουλεψει η πατεντα σιγουρα, και ας φενετε οσο ασχημο θελει, δεν θα το παω σε καληστεια το pc :clap:

ARCTIC COOLING ACCELERO L2 PLUS - 16€

αν δεν πας στη λύση του έτοιμου, βάζεις ένα fan και το πιάνεις με δεματικά γύρω από την ψύκτρα https://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RI81U8e7BqH00gXwrICYDg&ved=0CDkQsAQ&biw=1920&bih=965

table=PER&category=%C1%CD%C5%CC%C9%D3%D4%C7%D1%C1%D3+%CA%CF%D5%D4%C9%CF%D5&filter-2398=1&filter-2397=1&filter-2487=1'>E-SHOP.GR:

SHARKOON MIDRANGE SYSTEM FAN 70MM - 3,50€

ARCTIC COOLING F8 FAN 80MM - 2,50€

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.