Mischeif Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 Παιδια μολις γυρισα απο το ξεκινημα του HOME προκεται για ενα club στο Γκαζι που παιζει HOUSE (οπως Miguel Migs,Hardsoul,Africanism....) Το ανοιξαν Dj's μαζι με καποιον κεφαλαιουχο! Ανοιξα αυτο το thread οχι για να κανω διαφημιση μιας και δεν εχω τιποτα να κερδισω απλα για να πω τα εξης: 1ον.Τετοια house δεν εχω ξανακουσει σε ελληνικο μαγαζι (afrolatin και κυριως γαλλικη σκηνη επααιζε)...θυμιζει λιγο Balux (απο εκει προερχεται και το προσωπικο) 2ον.Ο χωρος ειναι στην τελεια γεωμετρια για ενα μαγαζι του ειδους δεν ειναι ουτε μεγαλο αλλα ουτε μικρο, εχει ορισμενα τραπεζια αλλα το περισσοτερο ειναι 'πιστα'! 3ον.Ειναι απο τα λιγα μαγαζια στην Ελλαδα που εχουν Αλλεν&Χιθ μικτυ!(απλα κορυφη) 4ον.Απιστευτη ηχητικη ακους και την παραμικρη νοτα(διπλα στον DJ ηταν ενας τυπας με ενα desibelometro για να βλεπει που 'χανει' και να το διορθωνει! 5ον.Προσεγμενος κοσμος και τελεια ναλογια μεταξυ αντρων και γυναικων! 6ον. Πολυ καλη εξυπηρετηση σε ολους τους τομεις! 7ον.Τελειος κλιματισμος και εξαερισμος να φανταστητε οτι το μαγαζι ηταν γεματο και δεν ενιωσα σε καμια στιγμη να ασφηκτιω! Τα κακα τωρα! 1ον.Παρα μα παρα πολυς κοσμος (θα μου πειτε το ξεκινημα του ηταν) 2ον.Το μπαρ δεν ειχαι κρασι (θα μου πειτε πρωτη μερα ηταν) 3ον.Λιγο δυσκολο να το βρεις αμα δεν εισαι απο το κεντρο (εγω μενω 10 λεπτα απο κει οποτε no prob) 4ον.Η διακοσμηση ηταν ανυπαρκτη εκτος απο ενα μικρο πολυελεο με οπτικες ινες! Λοιπον ξαναλεω οτι δεν το εκανα για διαφημιση αλλα για να προτεινω ενα νεο χωρο που ελειπε απο την Αθηνα,και να το κανω γνωστο σε καποιους ανθρωπους που τους αρεσει αυτη η μουσικη! Το HOME ειναι Βουταδων (αριθμο δεν θυμαμαι) στο Γκαζι Καλα να περασεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.