Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2014 Για το iPhone γνωρίζω αρκετούς και καλούς. Έσπασε όμως φίλος την οθόνη από ένα Samsung Ace 2 και δεν ξέρω που να τον στείλω να το φτιάξει. Προφανώς επίσημα service είναι εκτός επιλογών. Γνωρίζετε κάποιον που να είναι αξιόπιστος, σχετικά φθηνός και να κάνει σωστή δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180,ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210'9569752Επισημος Samsung επισκευαστης, αλλα απο τους πολυ καλους.Αν θελει μη-επισημο, εχω γνωστο που ειναι καλος. Αν θες κατι τετοιο, να σου στειλω ΡΜ με λεπτομεριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Ο επίσημος είναι εκτός για πολύ απλό λόγο: Η Samsung πουλάει το digitizer διπλή τιμή από ότι το βρίσκεις έξω. Αν μας το δίνει σε ανάλογη τιμή, οκ, αλλά δεν το νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.