pro1991 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2014 Καλησπερα αφου μαζεψα ολα τα πραγματα για την υδροψηξη ξεκινησα να την στηνω. Ενω εβαλα το ψυγειο και το ρεζερβουαρ εκει που θελω αλλα δεν εχω ιδεα που να τοποθετησω την αντλια χωρισ να κανω αλλες τρυπεσ πανω στο κουτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro1991 Μάρτιος 28, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Η αντλια που εχω εινια αυτη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro1991 Μάρτιος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro1991 Μάρτιος 28, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Ο υπολοιπος εξοπλισμος ειναι αυτοσ + σωληνα Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάρτιος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Έχε το νου σου οι ανεμιστήρες είναι ανάποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro1991 Μάρτιος 28, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Ναι το ξερω απλα τους ακουμπισα ετσι για την φωτοΣτάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 2, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Δεν θα έλεγα ότι χρειάζεται να ανοίξεις τρύπα για να βιδωσεος την πομπα, όπως και πολλοί δεν το προτιμάνε γιατί μπορεί να σου τρέμει όλο το κουτί . Καλή λύση είναι να πάρεις ένα σφουγκαρακι λεπτό που θα κολλάει και στις 2 πλευρές για να την σταθεροποίησεις Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Απρίλιος 23, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Απλά μόνταρε την D5 πάνω στον Radiator (μπορείς εύκολα να φτιάξεις ένα mount αν δε θες να αγοράσεις). Στo setup σου πάντως θα πήγαινα σε λύση res-pump combo τύπου EK που έχει και οτι χρειάζεσαι για την εγκατάσταση, αλλά τώρα το έχεις πάρει το res. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.