Jump to content

ποιες μνημες (2χ4) να αγορασω????

agligoros

Recommended Posts

περαστηκαν οι μνημες το σκορ στο maxxmem μου φαινεται χαμηλο...αλλαξα λιγο τα timing 9-10-10-28 T1 και τις εβαλα στα 1,55volt στα 2133.

για σταθεροτητα ετρεξα prime95 blend για κανα 40 λεπτο και ολα οκ.δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο το stresstest για τις μνημες,οποιαδηποτε γνωμη δεκτη

iwi2c8.jpg

15ojvd2.jpg

junior ο επεξεργστης ειναι 3770κ

venex

σιγα να μη δωσω 1,8 ρευμα ΧΑΧΑ αν πανε στα 1,65 καλως..

Δεν είπα να τις πας στο 1.80

Είπα ακόμα και να τις πας.

Μεγιά από μένα,και να τις χαρείς.

Όμως γιατί δεν πήγες σε αυτές??

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29530&cat=4

Οι 2400 δίνουν στα bench.Έπρεπε να είναι τελείως μπλε??

Έπεσες και στην εποχή που είναι πανάκριβες

Τις δικές μου τις είχα πάρει 95 ευρώ μαζί με ανεμιστήρες.Μετά πήραν την ανηφόρα κι έχουν φτάσει στο θεό.153+μεταφορικά!!!!

Δεν είπα να τις πας στο 1.80

Είπα ακόμα και να τις πας.

Μεγιά από μένα,και να τις χαρείς.

ναι φιλε μου.καταλαβα τι ειπες ;)

εγω θα δοκιμασω για 1,65 cl10 για τα 2400,αν πηγαινουν εχει καλως,ετσι και αλλιως οι επιλογες ηταν λιγες εξαρχης σε αυτο το χρωμα αλλα δε φταιω εγω που η μπουφοτζισκιλ δε βγαζει trident σε μπλουε :p

Γιατί πειραματίζεσαι τόσο με τις μνήμες; Οι διαφορές είναι στα benchmarks. Και το σκορ στο MaxMEMM είναι μια χαρά. Το 46.5 ns είναι πολύ καλό. Θα περίμενα παραπάνω Copy. Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν. Το tRAS μπορείς να το κατεβάσεις αρκετά από 28 που είναι. Βάλ' το κάτω από 20 και πάνω από 15. Μικρή θα είναι η βελτίωση αλλά είναι μια αλλαγή που γίνεται εύκολα.

venex

ειπαμε,κολλημα το χρωμα :( καλα τις προηγουμενες που ειχα τις ειχα παρει 30€ και τωρα εχουν 80€ τι να λεμε τωρα χαχα

pnick

δεν ξερω γιατι τα σκαλιζω..καποιο μικροβιο πρεπει να ειναι γιατι πριν 2 χρονια ουτε που ηξερα τι ειναι ολα αυτα τα τσιπραγκαλα και τωρα με ενδιαφερουν μεχρι και οι μνημες να ειναι γρηγορες lol.

θα δοκιμασω και το tRAS.και ναι εχεις δικιο το write ειναι χαμηλο δες ενα παλιο με τις προηγουμενες G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT -

dpes0j.jpg

venex

ειπαμε,κολλημα το χρωμα :( καλα τις προηγουμενες που ειχα τις ειχα παρει 30€ και τωρα εχουν 80€ τι να λεμε τωρα χαχα

Πρεπει να μιλας για ακριβως ιδιες μνημες, για να μπορεις να κανεις συγκριση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.