Jump to content

3.5" Sata HDD Docking Station

Blinky

Recommended Posts

Θελω να αγορασω ενα dock για 3.5" hdds για να βαζω χυμα δισκους που εχω στο συρταρι...

Θα ηθελα να εχει e-sata αλλα αν οχι, τουλαχιστον οπωσδηποτε usb 3.0, και να υποστηριζει 4tb δισκους...

Εχετε καμια προταση σε λογικο κοστος? Στο παρελθον απο οσα κουτια που μετατρεπουν δισκο σε εξωτερικο εχω αγορασει, σχεδον ολα στην πορεια επαψαν να λειτουργουν οπως πρεπει, συνεπως εχω τις χειροτερες εμπειριες απο τον κλαδο... Υπαρχει κατι αξιοπιστο για να μην αλλαζω καθε τρεις και λιγο?

Εγώ έχω το Sharkoon SATA QuickPort PRO και μέχρι στιγμής είναι άψογο σε ότι του έχω βάλει πάνω, το έχω συνδέσει φυσικά με e-sata και πάει σφαίρα.

Με e-sata υποστηρίζει δίσκους μέχρι και 4ΤΒ, ενώ σε usb2 μέχρι 2ΤΒ.

Έιχα κάνει και ερώτηση στην sharkoon για αν υποστηρίζει και Sata3 δίσκους και μου είχαν πεί πως τους υποστηρίζει.

Εγώ έχω το Sharkoon SATA QuickPort PRO και μέχρι στιγμής είναι άψογο σε ότι του έχω βάλει πάνω, το έχω συνδέσει φυσικά με e-sata και πάει σφαίρα.

Με e-sata υποστηρίζει δίσκους μέχρι και 4ΤΒ, ενώ σε usb2 μέχρι 2ΤΒ.

Έιχα κάνει και ερώτηση στην sharkoon για αν υποστηρίζει και Sata3 δίσκους και μου είχαν πεί πως τους υποστηρίζει.

Αυτο στα 18 ευρω φαινεται πολυ ελκυστικο με βαση την τιμη :

SATA QuickPort XT | SHARKOON Technologies GmbH

Δεν εχει usb3.0 αλλα ουτως η αλλως σε esata προτιμω να συνδεσω και αυτα που εχουν usb3.0 δεν εχουν esata απ'όσο εψαξα....οποτε και με τετοια τιμη δεν υπαρχει θεμα...

Ψηνομαι αν δεν υπαρχει καποια καλυτερη προταση...

Δεν εχω προβλημα να δωσω και παραπανω λεφτα, και 40 ευρω πχ αρκει να εχει νοημα, απλα επειδη ειναι δυσπιστος οσον αφορα την αξιοπιστια (με τοσα hdd cages που μου εχουν χαλασει) αν ειναι και φτηνο αντικαθισταται πιο ευκολα και θα βριζω λιγοτερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.