Nick74 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2014 Εχει κανεις καμια ιδεα για κανα προγραμματακι (κατα προτιμηση, αλλα οχι απολυτα, freeware) που να μπορει να μετατρεψει βιντεακια σε αρκετα slow motion? (κυριως για high speed tutorials απο youtube) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 το power director κάνει slow motion απο ότι ξέρω + πολλά άλλα extra πράγματα για editing. Αρκετά απλό στην χρήση του αλλά δεν είναι free. *Δεύτερη επιλογή freeware είναι να πάρεις iphone 5s και να χρησημοποιήσεις το slow motion feature της κάμερας (πλακίτσα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 27, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Windows movie maker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 27, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 το power director κάνει slow motion απο ότι ξέρω + πολλά άλλα extra πράγματα για editing. Αρκετά απλό στην χρήση του αλλά δεν είναι free.*Δεύτερη επιλογή freeware είναι να πάρεις iphone 5s και να χρησημοποιήσεις το slow motion feature της κάμερας (πλακίτσα ) εχω το power director, κανει οντως σχεδον τα παντα ΕΚΤΟΣ απο slow motion! (εκτος αν ειμαι τοσο τυφλος που ειναι μπροστα μου και δεν το βλεπω... δεν ειναι ασυνηθιστο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 27, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Χωρίς να το ξέρω το πρόγραμμα αλλά απλά googlarontas μήπως σε βοηθάει ετούτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 27, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Χωρίς να το ξέρω το πρόγραμμα αλλά απλά googlarontas μήπως σε βοηθάει ετούτο; thanks, αυτο εψαχνα και υπ[οτειθεται ειμαι pro στο google-ing αλλα επειδη εχω το προγραμμα δεν εψαξα καν για οδηγιες αφου σκαλισα και δεν εβρισκα μπροστα μου αυτο που ηθελα θεωρησα πως δεν υπαρχει (αυτο που λενε, οταν τα υπολοιπα δε δουλεψουν δες το manual ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.