dimpap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Τις τελευταίες μέρες μου εμφανίζονται κατι διαφημήσεις(banners) στον firefox. Δοκίμασα με chrome και με IE τα ίδια!! Πως μπορώ να τα βγάλω γιατι μου έχουν σπάσει τα νευρα:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Κάποιο screenshot να δούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 26, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 banners εμφανίζονται σε πολλές σελίδες και αν δεν έχεις κάποιο adblock τις βλέπεις.Αλλά επειδή μάλλον δεν εκφράστηκες σωστά για να περιγράψεις το πρόβλημα, κατέβασε το malwarebytes και κάνε μία πλήρη σάρωσηhttps://www.malwarebytes.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap Μάρτιος 26, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.Μόλις μου τις βγάλει θα παρω κάποιο screenshot να σας δείξω. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται στο αριστερό και στο κάτω μέρος του browser. Θα κάνω και ένα scan με malwarebytes να δω μήπως πιάσει τίποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap Μάρτιος 26, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Τωρα που μου την εβγαλε τράβηξα ενα screenshot τώρα μου την εβγαλε μόνο απο την αριστερή μεριά μερικές φορές μου βγάζει και ένα banner στο κάτω μέρος της σελιδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 26, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Σκάναρε όπως σου είπα και δώσε μου ένα screenshot ακόμα απο τα add ons (tools->add ons) του firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 26, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Στα addons του Firefox θα το βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap Μάρτιος 26, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Μετα απο ένα σκανάρισμα με το malwarebytes πρόβλημα λύθηκε:clap::jump1:Πώς ειναι ποιό καλά να κάνω σκανάρισμα όταν το pc είναι safemode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isotimia.info Απρίλιος 19, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Λυνεται αν καθαρισεις και ολα τα κοοκιες και το ιστορι.Αλλα το malwarebytes ειναι κορυφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 24, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Οδηγίες reset των browsers:1. Mozilla Firefoxhttps://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-preferences-fix-problems2. Google Chromehttps://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en3. Internet ExplorerHow to reset Internet Explorer settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 10, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 ρε παιδες εχω θεμα.Μολις εκανα φορματ λογω αγορα ssd και οταν παω να μπω σε σελιδες με flash μου λεει αναβαθμισε σε flash player pro αλλιως δε συνεχιζεις.Ξερω ειναι malware.Δοκιμασα το malware bytes, δε βρηκε τπτ, το adwcleaner τπτ.Εξ αρχης συνεβη, δλδ εκανα φορματ εβαλα broswer μπηκα yahoo και εβγαζε το παραπανω μνμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 11, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2014 Βασικά πράγματα:1) Μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού το πρώτο πράγμα που μπαίνει στο PC είναι το Antivirus.2) Όταν κάνουμε εγκαταστάσεις προγραμμάτων προσέχουμε για toolbars και λοιπά συνοδευτικά.Πέραν τούτου, πήγαινε αρχικά στο Programs και αφαίρεσε ότι δεν γνωρίζεις.Μετά δες τα παρακάτω:Οδηγίες reset των browsers:1. Mozilla Firefoxhttps://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-preferences-fix-problems2. Google Chromehttps://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en3. Internet ExplorerHow to reset Internet Explorer settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 11, 2014 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2014 thanks [MENTION=1347]jpavly[/MENTION]εκανα reset τους broswers, το avast το εχω εξ αρχης, και εβαλα να ειναι ανοιχτο το malware bytes επι μονιμου βάσεως.Τoolbars και τέτοια εννοειται τα αποφευγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 11, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2014 Λοιπόν παίδες έτυχα σε σοβαρότερο πρόβλημα αλλά το γράφω γιατί βρήκα λύση.DNS Hack ήταν.Το pop up μνμ εμφανιζοταν και στο iphone του αδερφου μου και στο blade μου.How to Remove WARNING! Your Flash Player may be out of dateNews: 300,000 routers were attacked worldwide between the 4th and 7th of March through some sort of loophole that allows malware to change your router password.Για να το λύσω μέχρι στιγμης εβαλα DNS 8.8.8.8, καθάρισα cache των broswers και απλό restart του router.Μεχρι στιγμης ολα καλά.Αν ξαναεμφανιστεί θα κάνω hard reset το router και ισως πάρω και τη wind.Ακομα ενας γείτονας το έπαθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 13, 2014 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Ρίξε μία ματιά εδώ, είναι αρκετά πρόσφατο θέμα:ESET ποια router επηρεάζονται από το Win32/Sality DNS changerΑν είχες κάποιο αδύναμο password στο router σου τύπου admin, password, 123456 θα μπορούσε να προέρχεται από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 13, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Nαι. Router password ειναι τα εργοστασιακα... Παω να τα αλλαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.