hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Τις τελευταίες μέρες αναζητώ κάποιο πρόγραμμα, απλό στη χρήση του, για τη δημιουργία-επεξεργασία βίντεο, με όχι απίστευτες δυνατότητες τύπου Adobe premier, αλλά κάτι λίγο πιο πλούσιο από το movie maker πχ της Microsoft. Δοκίμασα το Cyberlink Power Director, και ομολογώ ότι μου φάνηκε πάρα πολύ καλό για αυτά που θέλω, ωστόσο για κάποιο λόγο, ακόμη και σε high end desktop έδειχνε αρκετά βαρύ, και έτρωγε ανεξήγητα κολλήματα σε τυχαίες στιγμές. Οπότε ψάχνω κάτι σε αυτό το μήκος κύματος, που να μην παρουσιάζει όμως παρόμοια θέματα. Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
dimgr Μάρτιος 26, 2014 #2 Μάρτιος 26, 2014 Εγώ παλιότερα, όταν ασχολούμουν και με βίντεο, χρησιμοποιούσα το Nero Video, μέρος της σουίτας Nero. Χρησιμοποιούσα την έκδοση 11. Ελαφρότατο, με πολλές δυνατότητες, υπότιτλους, εφέ, κοπτοραπτική, εξαγωγή σε διάφορα φορμάτς κλπ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Τώρα βέβαια το γύρισα μόνο στη φωτογραφία, οπότε δεν μπορώ να σου πω για σήμερα, πιστεύω όμως ότι ο χαρακτήρας του προγράμματος θα έχει μείνει.
netcrawler Μάρτιος 26, 2014 #3 Μάρτιος 26, 2014 Δοκίμασε το Sony Vegas δεν είναι τόσο user friendly όσο το power director αλλά είναι πιο ελαφρύ και κοιτάει στα μάτια το premiere. Sent from my C6903 using Tapatalk
pnick Μάρτιος 26, 2014 #4 Μάρτιος 26, 2014 Δες το και το Corel VideoStudio. Λένε ότι είναι αρκετά εύκολο. Το Sony Vegas Pro είναι βαρύ και δεν το συνιστώ. Δεν είναι για entry level χρήστες. Το Cyberlink είναι που δοκίμασες είναι επίσης πολύ καλό. Αν βολεύτηκες με αυτό αξίζει.
RGR Μάρτιος 29, 2014 #5 Μάρτιος 29, 2014 Premiere Elements 11. Πολύ απλό, αρκετά ελαφρύ (Σε μία περίπτωση που αναγκάστηκα να φτιάξω βίντεο σε C2D 8500 με AMD 4870 και 4GB ddr2, έτρεχε νεράκι) Μη σε μπερδεύει που είναι Premiere, δεν έχει καμία σχέση με το πολύ πιο πολύπλοκο και βαρύ Premiere Pro CS
hayabusa Μάρτιος 29, 2014 Author #6 Μάρτιος 29, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις Μάλλον θα κάνω μια πρώτη δοκιμή από βδομάδα με το Premiere Elements και θα επανέλθω με εντυπώσεις
lefteriz Μάρτιος 29, 2014 #7 Μάρτιος 29, 2014 +1 ψήφος στο Corel videostudio. Το χω χρησιμοποιήσει αρκετά. Πολλές δυνατότητες και εύκολο.
RGR Απρίλιος 5, 2014 #8 Απρίλιος 5, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις Μάλλον θα κάνω μια πρώτη δοκιμή από βδομάδα με το Premiere Elements και θα επανέλθω με εντυπώσεις Βρήκες αυτό που έψαχνες;
hayabusa Απρίλιος 5, 2014 Author #9 Απρίλιος 5, 2014 Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμη να δοκιμάσω κάποια από τις παραπάνω προτάσεις. Όταν βρω χρόνο θα επανέλθω με εντυπώσεις και τυχόν απορίες :-) Sent from my Galaxy Note using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.