nikio17 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2014 Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή στο labview που θα παίρνω την εικόνα video μιας webcam και θα εμφανίζεται στο user interface panel του Labview ,όπου θα έχω σαν control ένα "virtual joystick" με το οποίο θα δίνω τις συντεταγμένες ενός σταυρού που θα εμφανίζεται στην video εικόνα που θα προβάλλεται από το labview. Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει τα ακόλουθα VIs:PROJECT1VIS.zipπου αφορούν το εικονικό joystick και την εισαγωγη βιντεο στο labview.Υπόψην ότι δε θέλω να χρησιμοποιήσω κανονικό joystick για τον έλεγχο του σταυρού για λόγους ευκολίας και πως δέν υπάρχει έτοιμο μέσα στο πρόγραμμα, αλλά το έφτιαξα χησιμοποιόντας ένα γραφημα XY.Εαν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την εισαγωγή του σταυρού στο live video strem της webcam θα του ήμουν υπόχρεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Από ότι βλέπω εδώ Overlay Examples - National InstrumentsΓιατί δεν το κάνεις με overlay πάνω από το video frame?Overlay bitmap image onto video - Discussion Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.