krisiun82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 Θελω να κανω ενα προσωπικο αντιγραφο ασφαλειας στα DVD της σειρας φιλαρακια του 9ου κυκλου που ως γνωστων σε οποιον τα εχει νοικιασει ειναι double sided ...Υπαρχει τροπος να τα βαλω σε 1 dvd ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Νομίζω με to DVD shrink γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Οκτώβριος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Λιγο πιο σαφης αν ησουν...Αν και δεν νομιζω οτι γινεται με το shrink... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Οκτώβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 ¨εχω κάνει το ίδιο για άλλη σεζόν Λοιπόν βάζεις μέσα το δισκάκι και με το DVDDecrypter το σώζεις σε ISO. Γυρνάς το δισκάκι από την άλλη. Στη συνέχεια φορτώνεις το ISO σε Daemon Tools or Alcohol. Ανοίγεις το DVD Shrink και επιλέγεις Re-author. Από εκεί ανοίγεις πρώτα το ένα δισκάκι και μετά το άλλο και σέρνεις δίπλα τα 3 αρχεία του main movie. BAckup! Δουλεύει 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Ανοιγεις dvd shrink...Επιλέγεις Re author μετα DVD browser θα επιλέξεις την ταινία(main movie) θα την μεταφέρεις στο Re-Autηored dvd μετα θα το γυρισείς απο την αλλη θα κάνεις τα ίδια , Μετα κοίτα το Compression Settings για να "παίξεις" με την ποιότητα ωστε να χωράει σε ενα dvd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Αν ήξερα πως γίνεται θα σου έλεγα αλλα δεν έχω ούτε DVD-R για να δοκιμάσω απλα ξέρω ότι γίνεται και τα δυο πιο πάνω post το αποδεικνύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.