Jump to content

Χάνεται το σήμα από την οθόνη ξαφνικά

swayback

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Ένας φίλος με το εξής σύστημα:

-i5 750

-Palit GTX 480(reference cooler)

-4GB ram

-Coolermaster GX 750w

-2 monitors(1x 1080p και η άλλη στα 1600x900)

έχει το εξής θέμα:

Ξαφνικά χάνεται το σήμα.

Γενικά η κάρτα είναι φούρνος παρ' ότι έχει καθαριστεί(αλλαγή πάστας και καθαρισμός).

Στην αρχή λέω θα είναι overheating.

Μου λέει και σε idle του το κάνει.

Παίρνω την κάρτα του και του δίνω τη δική μου(GTX 275) και τώρα δεν έχει πρόβλημα.

Αλλά ούτε εγώ έχω με τη δική του.

Το σύστημα μου είναι:

-i7 2600k

-8gb ram

-Corsair AX 650w

-2 monitors(το ένα 1080p και το άλλο 1280x1024)

Έτρεξα μερικά benchmarks(unigine heaven, 3d mark 2011) και furmark για 15 λεπτά.

Όλα μια χαρά(με εξαίρεση ότι φτάνει 100C με furmark).

Δύο πράγματα μου έρχονται:

1.)Πρόβλημα software-τίποτα drivers (θα κάνει φορματ μπας και αλλάξει κάτι)

2.)PSU(?)

Προφανώς η ισχύς του psu είναι υπέραρκετή για το σύστημα αλλά λέτε να έχει πρόβλημα το psu?

Το έχει 3.5-4 χρόνια το σύστημα και το δουλεύει πολλές ώρες κάθε μέρα.

Με αυτό το τροφοδοτικό που έχει και το σύστημα που τροφοδοτεί είναι πιθανόν να υπάρχει θέμα Cross load, δηλαδή η κάρτα γραφικών να τραβάει πολύ περισσότερο ρεύμα από το 12V rail από ό,τι τα άλλα parts γενικώς. Το δικό σου τροφοδοτικό είναι κλάσεις ανώτερο και ο επεξεργαστής πιο "κοντά" στις επιδόσεις της κάρτας, οπότε υπάρχει καλύτερη ισορροπία. Λέω απλά μια σκέψη. Ας πούνε και άλλοι ειδικότεροι.

το ίδιο συμβαίνει και σε μένα , gaming ή browsing

dell 24|" , win8.1 , q6600, 7850 , 1200watt psu

φαντάζομαι τα παίζει η κάρτα, αλλά , από την άλλη ,δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα

ή artifatcts , σε stress test

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.