Jump to content

Πρόβλημα με Desktop

Georgetech

Recommended Posts

Γεια σας

Μου το έκανε και παλιότερα αλλά τώρα κάθε 20 λεπτά. Εκεί που δουλεύει το pc μου κλείνει ξαφνικά και πρέπει να το ξανανοίξω. Μερικές φορές όταν πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ακουγέται ένας διακεκομένος ήχος 5-6 φορές μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ :p.

Τώρα αυτό τι να είναι τροφοδοτικό ?

Τροφοδοτικό turbo x 650 W

Μητρική Gigabyte G41M - Combo

Γεια σας

Μου το έκανε και παλιότερα αλλά τώρα κάθε 20 λεπτά. Εκεί που δουλεύει το pc μου κλείνει ξαφνικά και πρέπει να το ξανανοίξω. Μερικές φορές όταν πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ακουγέται ένας διακεκομένος ήχος 5-6 φορές μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ :p.

Τώρα αυτό τι να είναι τροφοδοτικό ?

Τροφοδοτικό turbo x 650 W

Μητρική Gigabyte G41M - Combo

Το συντομότερο άλλαξε τροφοδοτικό. Κάποτε μου έκαψε μητρική ένα TurboX 450W με απότομη αύξηση τάσης σε κακοκαιρία. Το ίδιο έμεινε ανέπαφο...:slap:

Ως προς το συγκεκριμένο πρόβλημα, ψάξε λιγάκι τις μνήμες ή θέματα υπερθέρμανσης όπως σου είπε και ο masteroidz. Αναλόγως με το πόσες φορές κάνει μπίπ μπορεί να σου φανερώσει το πρόβλημα αν ψάξεις λιγάκι σε ιστοσελίδες που έχουν υλικό σχετικό με την μητρική σου και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς.

Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα (το μπιπ-μπιπ δεν ακούγετε) το σύστημα είναι παμπάλαιο Pentium 4 3.200 MHz / RAM 2GB DDR 2 / ΜΟΒΟ ASUS P5P800

GPU ATI GECUBE 2600 PRO PSU SILVER POWER 400W

Το χρησιμοποιεί ο αδερφός μου μόνο για σερφάρισμα (χαράς το κουράγιο του) όμως δεν μπορεί πλέον γιατί

το PC δεν φορτώνει τα Windows 7 όμως δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα στο λειτουργικό γιατί ακόμη και στα BIOS να μπω πάλι κάνει τα ίδια.

Με το που ξεκινάει το PC να δουλεύει δεν κρατάει πάνω απο 20,25 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει,αρχικά το μυαλό μου πηγαίνει

στο τροφοδοτικό όμως μπορεί να είναι και η μητρική μπορεί και οι μνήμες έχετε κάτι κατά νού;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.