Georgetech Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2014 Γεια σας Μου το έκανε και παλιότερα αλλά τώρα κάθε 20 λεπτά. Εκεί που δουλεύει το pc μου κλείνει ξαφνικά και πρέπει να το ξανανοίξω. Μερικές φορές όταν πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ακουγέται ένας διακεκομένος ήχος 5-6 φορές μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ . Τώρα αυτό τι να είναι τροφοδοτικό ? Τροφοδοτικό turbo x 650 W Μητρική Gigabyte G41M - Combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάρτιος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Πέρα από το τροφοδοτικό (που δεν θα έκανε τα μπιπ) μπορεί ναναι υπερθέρμανση του επεξεργαστή. Μπορείς να παρακολουθήσεις τις θερμοκρασίες και να μας πεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 25, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Γεια σαςΜου το έκανε και παλιότερα αλλά τώρα κάθε 20 λεπτά. Εκεί που δουλεύει το pc μου κλείνει ξαφνικά και πρέπει να το ξανανοίξω. Μερικές φορές όταν πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ακουγέται ένας διακεκομένος ήχος 5-6 φορές μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ . Τώρα αυτό τι να είναι τροφοδοτικό ? Τροφοδοτικό turbo x 650 W Μητρική Gigabyte G41M - Combo Το συντομότερο άλλαξε τροφοδοτικό. Κάποτε μου έκαψε μητρική ένα TurboX 450W με απότομη αύξηση τάσης σε κακοκαιρία. Το ίδιο έμεινε ανέπαφο... Ως προς το συγκεκριμένο πρόβλημα, ψάξε λιγάκι τις μνήμες ή θέματα υπερθέρμανσης όπως σου είπε και ο masteroidz. Αναλόγως με το πόσες φορές κάνει μπίπ μπορεί να σου φανερώσει το πρόβλημα αν ψάξεις λιγάκι σε ιστοσελίδες που έχουν υλικό σχετικό με την μητρική σου και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Computer POST and beep codes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgetech Μάρτιος 26, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Άλλαξα θέση τις 2 μνήμες που έχω και δεν έχει κλείσει ακόμα.. Πριν κανά 4 μηνο μου το ξαναέκανε έκανα πάλι το ίδιο αντίστροφα και σταμάτησε να κλείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 26, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Τις άλλαξες μεταξύ τους ή τις έβαλες στα άλλα slots (του άλλου χρώματος); Αν ξαναδείς πρόβλημα δοκίμασε και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgetech Μάρτιος 26, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Τις άλλαξα μεταξύ τους μέχρι τώρα δεν κλείνει για να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 28, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Κάνε τις memtest Link to comment Share on other sites More sharing options...
kals Μάρτιος 28, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Πια κάρτα γραφικών χρησιμοποιείς? Την ενσωματωμένη η εχεις PCI-E? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Απρίλιος 2, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα (το μπιπ-μπιπ δεν ακούγετε) το σύστημα είναι παμπάλαιο Pentium 4 3.200 MHz / RAM 2GB DDR 2 / ΜΟΒΟ ASUS P5P800 GPU ATI GECUBE 2600 PRO PSU SILVER POWER 400W Το χρησιμοποιεί ο αδερφός μου μόνο για σερφάρισμα (χαράς το κουράγιο του) όμως δεν μπορεί πλέον γιατί το PC δεν φορτώνει τα Windows 7 όμως δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα στο λειτουργικό γιατί ακόμη και στα BIOS να μπω πάλι κάνει τα ίδια. Με το που ξεκινάει το PC να δουλεύει δεν κρατάει πάνω απο 20,25 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει,αρχικά το μυαλό μου πηγαίνει στο τροφοδοτικό όμως μπορεί να είναι και η μητρική μπορεί και οι μνήμες έχετε κάτι κατά νού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 5, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 Ξεκινάς από το τροφοδοτικό. Την μητρική πρόσεξέ την προσεκτικά αν έχει πυκνωτή φουσκωμένο ή σκασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.