enduracell Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 Various embodiments of a semiconductor-on-insulator substrate incorporating a Peltier effect heat transfer device and methods of fabricating the same are provided. In one aspect, a circuit device is provided that includes an insulating substrate, a semiconductor structure positioned on the insulating substrate and a Peltier effect heat transfer device coupled to the insulating substrate to transfer heat between the semiconductor structure and the insulating substrate
unseen Οκτώβριος 22, 2004 #2 Οκτώβριος 22, 2004 τολμα ρε απατεωνα να ξαναπεις κατι για τους presshot και να δεις φωτια που θα πεσει να σε καψει....
.38-.45 Οκτώβριος 22, 2004 #4 Οκτώβριος 22, 2004 σοβαρεψου. απριλιο 2001 κατατεθηκε η αιτηση, κι εγινε δεκτη τωρα.ακομα και το πολυαγαπημενο σου μ θεωρει πως ειναι τραβηγμενη σαν ιδεα.edit: θα τα πουμε μετα το φορματ, παρακαλα να μην μου δουλεψει τιποτα
fantacid Οκτώβριος 22, 2004 #5 Οκτώβριος 22, 2004 Αν τυχον παρει σαρκα κ οστα το project θα υπαρχει διαφορα μεταξυ stock & extreme cooling??
Mischeif Οκτώβριος 23, 2004 #6 Οκτώβριος 23, 2004 αν καταλαβα καλα θα βαλει αστο πουμε λαικα ενα peltier με στη cpu? αν το κανει αυτο απλα θα σκιζει αλλα πρεπει να δεινει και την αναλογη ψυκτρα μαζι
Nos-Dio Οκτώβριος 23, 2004 #7 Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell το καλο ειναι που χαμογελας και δεν μπρουμε να στα χωσουμε γερα....
enduracell Οκτώβριος 23, 2004 Author #8 Οκτώβριος 23, 2004 γενικά έχω κάποιες απόψεις περί του θέματος αλλά όπως καταλαβαίνετε δε μπορώ να τις διατυπώσω ελεύθερα γιατί θα πέσουν ντομάτες Αρχική απάντηση από .38-.45edit: θα τα πουμε μετα το φορματ, παρακαλα να μην μου δουλεψει τιποτα Σουηδέ το ξέρω ότι shockαρίστηκες και εσύ, αλλά δεν είναι λόγος να αντιδράς έτσι...
hipro5 Οκτώβριος 23, 2004 #9 Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 22:41] τολμα ρε απατεωνα να ξαναπεις κατι για τους presshot και να δεις φωτια που θα πεσει να σε καψει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.