Jump to content

gtx 760 oc edition (asus) 2gb

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για, πριν λιγες ημερες αγορασα την gtx 760 oc edition (asus) 2gb

εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να μου απαντησετε εγκαιρως ωστε να την δοσω γρηγορα πισο για να μου στειλουν αλλη.

μεσα σε παιχνιδι κανει αυτο εδω που θα δειτε στο βιντεο, δεν σταματανε τα fans η κατι. το βιντεο δεν εινε δικο μου αλλα εχω περιπου το ιδιο προβλημα κανει αυτες τις γραμμες πισω. ελαχιστα πιο λιγο απο οτι φενεται στο παρακατω βιντεο.

να προσθεσω οτι δοκιμασα στον ιδιο υπολογιστη μια amd hd 6770 δεν μου παρουσιασε κατι τετιο.

psu akasa 1000w

αν τυχων φταιει ο ανταπτορας dvi η το καλωδιο της οθονης μπορειτε να μου προτεινετε απο eshop ενα φθηνο καλο καλωδιο και ανταπτορα

ευχαριστω.

artifacts είναι, απο την μνήμη της κάρτας πρέπει να προέρχεται το πρόβλημα. Είναι ελλατωματική η κάρτα γραφικών γύρνα την πίσω στο κατάστημα για έλεγχο.

artifacts είναι, απο την μνήμη της κάρτας πρέπει να προέρχεται το πρόβλημα. Είναι ελλατωματική η κάρτα γραφικών γύρνα την πίσω στο κατάστημα για έλεγχο.

Το Αυτό!

Κάποιες φορές γίνονται τέτοια από μετατροπή ψηφιακού σε αναλογικό σήμα, αν η οθόνη είναι κάπως παλιότερη με VGA. Υπάρχει και μια πιθανότητα να φταίει κι ο αντάπτορας (αν υπάρχει).

Mπα, artifacts είναι καθαρά.

Το έχει μαμήσει η ASUS τον τελευταίο καιρό νομίζω...

Ας αποκλειστούν πρώτα όλα τα άλλα και μετά αλλαγή, κατά την γνώμη μου. Να μη μείνει ο άνθρωπος χωρίς κάρτα για κάποιες μέρες και μετά συνειδητοποιήσει ότι φταίει κάτι άλλο.

Ψάχνοντας βρήκα ακριβώς αυτήν την περίπτωση: Unusual Screen flickering/tearing on new GTX 760 setup [solved] - Gtx - Graphics & Displays

ναι δοκιμασα vsync τα παντα κανει το ιδιο πραγμα. εβαλα μια 6770 λειτουργησε κανονικα διχως κανενα προβλημα. οποτε φτεει 100% η καρτα. την πηγα ηδη στο e-shop.

αν τυχων δεν εχουν ιδια καρτα τι αλλο να προτιμισο απο e-shop ριχτε μια ματια παρακαλω.

VGA CARDS,

mexri 240 ευρω δεν θα με πιστωσουν παραπανω. και δεν δινω παραπανο. http://www.e-shop.gr/kartes-grafikon

ξεχασα να πω οτι η οθονη μου ειναι η lg e2240s http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2240S-led-monitor δεν εχει απευθειας για την καρτα συνδεση, και ετσι χρησημοποιω εναν ανταπτορα gigabyte και ολα εινε αψογα με οτι αλλες καρτες δοκιμασα.

ευχαριστω και παλι.

Μέχρι 240€ από e-shop δεν έχεις πολλές επιλογές. Την Gainward θα δείς αν δεν σου δώσουν ίδια.

θα τους ζητησω την gigabyte το πολυ πολυ να δωσο ενα 10αρικο. πια ειναι η πιο δροσερη καρτα απο αυτες ? αν ειναι η ασυς μετα την ασυς πια εινε πιο κρυα.

θα τους ζητησω την gigabyte το πολυ πολυ να δωσο ενα 10αρικο. πια ειναι η πιο δροσερη καρτα απο αυτες ? αν ειναι η ασυς μετα την ασυς πια εινε πιο κρυα.

Είναι από τις πιο δροσερές μαζί με την asus Gigabyte GTX 760 WindForce OC 2 GB Review | techPowerUp

Αν μπορείς να δώσεις +8€ είναι καλή περίπτωση.

Για και παλι να σας εξηγησω λιγο καλυτερα, οπως ξαναειπα το βιντεο αυτο δεν ειναι δικο μου που σας εδειξα. δεν μου κανει τοσο μεγαλες γραμες μπροστα. αλλα λιγες γραμουλες αχνες απο πισο σε στυλ σαν αυτο το βιντεο αλλα οχι τοσο εντονα. βεβεα στον ιδιο υπολογιστη οπως ξαναειπα , δοκιμασα και καρτα 6770 και επαιξε κανονικα δεν εκανε τπτ η οικονα πισω ηταν κατακαθαρη. αν πιστευετε οτι εινε κατι αλλο με αυτα που λεω τωρα να παω αυριο το προι eshop να την παρω πισω αλλιος αν την παρη ο οδηγος καλο σαβατο τωρα.

παιδες το ριψοκινδινεψα πηγα πειρα την καρτα πριν φυγει για το τεχνικο του eshop, εβαλα αλλον ανταπτορα και αλλο καλωδιο οθονης και δεν κανει τπτ πλεον(δεν βγαζει γραμμες η κατι). οποτε αυτο εφταιγε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.