Jump to content

Καλός και οικονομικός εκτυπωτής...

Recommended Posts

Τι προτείνετε για καλό και οικονομικό εκτυπωτή απο θέμα μελανιων??? Οχι σε μεγάλο κόστος οριακά 180 ευρώ... :...:

Εγώ έχω έναν Hp 960c Και ειμαι SUPER ευχαριστιμένος!!! Ειναι τρομερά οικονομικός και γρήγορος... Τελευταίους εκτυπωτές Hp που έχω πάρει για χάρη διάφορων και τους τους έστισα διαπίστωσα τομερή φθήνια κατασκευής σε σχέση με τον δικο μου... Γι'αυτο θα ήθελα και μια στηβαρή κατασκευή!!! Ο Epson C64 έχω ακούσει ειναι καλος αλλα εχει ακριβά αναλώσημα (ετσι ακουσα).... Για πείτε...:T:

Γιά κοίτα αυτον τον cannon. Έχει 4 ξεχωριστά μελάνια και κάνει 135 στο πλαίσιο

www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Bubble_Jet/PIXMA_iP3000/index.asp?specs=1

Γενικά για μένα oi Cannon υπερέχουν σε οικονομία και απο απόδοση δεν πάνε πίσω

Αν διάβαζες το link που έδωσα:

Black ink tank life:

330 pages at 5% coverage¹

1500 pages (Printing ISO/JIS-SCID N5 image)

Colour ink tank(s) life:

460 pages at 5% coverage per ink tank¹

Cyan: 570 pages, Magenta: 440 pages, Yellow: 380 pages (Printing ISO/JIS-SCID N5 image)¹

Αυτα τα 1 που έχει είναι διευκρίνιση ότι η σελιδα περιεχει 1500 χαρακτήρες η καθε μία

Έχει διαφορετικά μελάνια (Cyan, Magenta, Yellow , Black) Αν τελιώσει το ένα αλλάζεις μόνο αυτό και όχι και τα άλλα Και δεν έιναι η κεφαλή πάνω στα μελάνια να την πληρώνεις χρυσή καθε τρεις και λίγο(HP)

Έχει ενα σωρο δυνατότες: Εκτύπωση σε CD/DVD, σύνδεση με φωτ. μηχανή/ camera για απευθείας εκτύπωση, εκτύπωση A4,A5, B5, envelops klp

Τι άλλο θελέις σε αυτα τα λεφτα?

Ψάξε και το κόστος των αναλωσίμων...καθώς και πόσο κρατάει κάθε μελάνι, πχ 250,400, 450 σελίδες...και προσπάθησε να υπολογίσεις συνδυαστικά το συνολικό κόστος...

Ένας "οικονομικός" στη χρήση του εκτυπωτής μπορεί να έχει ακριβά μελάνια (τα οποία όμως μπορεί να είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας, κι ένας να ξοδεύει γρήγορα το μελάνι του, το οποίο όμως είναι φθηνό (ίσως όμως και μικρότερης χωρητικότητας)

Εγώ πρόσφατα πήρα τον Epson Stylus C66 και δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε απ' την ποιότητα εκτύπωσης ούτε απ' την κατανάλωση...

Επίσης είναι αργός και πολύ θορυβώδης...γενικά δεν συγκρίνεται με τον hp 930c που έχω ακόμη στο σπίτι μου...

Επίσης σκέψου και πως χρησιμοποιείς τον εκτυπωτή...τυπώνεις πολλά πρόχειρα πχ, χρησιμοποιείς πολύ το μαύρο και λιγότερο τα άλλα χρώματα;;

Ο c66 καταναλώνει ελάχιστα στη ρύθμιση draft, αλλά ίσα ίσα που διαβάζονται τα τυπωμένα έγγραφα...αυστηρά για προσωπική χρήση...ενώ ο hp που είχα έβγαζε αρκετά καλές εκτυπώσεις σε "πρόχειρο", πράγμα που σήμαινε ότι κατανάλωνε περισσότερο μελάνι, αλλά τα έγγραφα ήταν αξιοπρεπέστατα και έχω παραδώσει κι εργασίες με αυτή τη ρύθμιση εκτύπωσης, χωρίς να ακούσω παράπονα....

...τελικά έτσι ο hp μου εξοικονομούσε μελάνι...

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Canon, αλλά από hp μπορώ να σου προτείνω τον 5150, αυτόν που ήθελα να πάρω αρχικά εγώ, αλλά δεν το βρήκα όταν χρειάστηκα εκτυπωτή...

Από κεί και πάνω κι ο 5652 έχω ακούσει ότι είναι πολυ καλός και υποστηρίζει εκτύπωση κι απ' τις δυο πλευρές της σελίδας...

• 1 month later...

Εγω θα σου προτεινα το Canon i475D. Eιναι λιγο παλαιοτερο μοντελο απο τους πιξμα αλλα εχει τρομερα υψηλες βαθμολογιες στα reviews , ειναι πολυ οικονομικος με παμφτηνα γνησια αναλωσιμα και επειδη τον εχω στην κατοχη μου μπορω να πω οτι κανει αριστες εκτυπωσεις ακομα και για φωτογραφιες.Το μελανι του εγω το βρισκω στα 4 ευρω το μαυρο (γνησιο) και 5 το εγχρωμο....σκυλι πραγματικο. Σε μια φαση του εβαλα 400 σελιδες ντοκ και τις εβγαλε χωρις κολλημα!Επισης εχει LCD οθονη και εχει σλοτ για μνημες ψηφιακων και picture bridge.Eπειδη ειναι παλιο μοντελο μπορει να τον βρεις ακομα και για 75 ευρω σκοτωμενο απο στοκ. Παρτο αμεσως χωρις δευτερη σκεψη. Aσε που ειναι πολυ ομορφος,πιανει λιγο χωρο και ειναι και σχετικα ησυχος ..τα εχει ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ :T::jump:

πρωτη φορα εμεινα τοσο ικανοποιημενος απο εκυπωτη!Χαιρεσαι να εκτυπωνεις γιατι τα αναλωσιμα του ειναι ΤΣΑΜΠΑ. Για ιμιτασιον δε το συζηταω...2μιση ευρω το πελικαν :jump::jump::jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.