9000+rpm Μάρτιος 23, 2014 #21 Μάρτιος 23, 2014 Νίκο για δώσε κανα link για την geil απο ελλάδα.eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής
paris_rx8 Μάρτιος 23, 2014 Author #22 Μάρτιος 23, 2014 Mx-4 ή Gelid για gpu παίδες.Εμπειρικά πάντα κάποιος που έχει δοκιμάσει κ τις δύο?
osfp1980 Μάρτιος 24, 2014 #23 Μάρτιος 24, 2014 Την mx-4 την είχα κ εγώ κ ήταν δυνατή όντως.Δυστυχώς μου τελείωσε.....Νίκο για δώσε κανα link για την geil απο ελλάδα.αυτη ειναι.eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής
azazil1190 Μάρτιος 24, 2014 #24 Μάρτιος 24, 2014 Την mx-4 την είχα κ εγώ κ ήταν δυνατή όντως.Δυστυχώς μου τελείωσε.....Νίκο για δώσε κανα link για την geil απο ελλάδα. Καλημερα!!!Gelid oxι geil που ειπα eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής editMoλις ειδα πιο πανω με διορθωσε Πανος πιο πανω...το χω χασει δεν το εχω απο χτες
Κοπρίτης Μάρτιος 24, 2014 #25 Μάρτιος 24, 2014 Παρη εαν ειναι να παρεις αλλη θερμοαγωγιμη δοκιμασε την Phobya NanoGrease Extremeη καλυτερη συμβατικη που εχω δοκιμασει so far.
paris_rx8 Μάρτιος 24, 2014 Author #26 Μάρτιος 24, 2014 Παρη εαν ειναι να παρεις αλλη θερμοαγωγιμη δοκιμασε την Phobya NanoGrease Extremeη καλυτερη συμβατικη που εχω δοκιμασει so far.Γιώργο υποθέτω το "συμβατική" πάει στο χρηματικό σωστά?Απ την άλλη μακάρι να λυθεί το θέμα με τις θερμοκρασίες του μπλόκ κ ένας δύο βαθμοί δέν με τρελαίνουν τόσο...Ομως θα την έχω στα υπόψην κ απ οτι έψαξα μονο Πάτρα παίζει για ελλάδα.Αν τελικά george αποδειχθεί θέμα στο μπλοκάκι κ εφόσον έχει περάσει το doa 7 ημερών κ στο ελληνικό κατάστημα μου αρχίσουν τύπου "κουλά" μιλάω κατευθείαν με EK?
azazil1190 Μάρτιος 24, 2014 #27 Μάρτιος 24, 2014 Γιώργο υποθέτω το "συμβατική" πάει στο χρηματικό σωστά?Απ την άλλη μακάρι να λυθεί το θέμα με τις θερμοκρασίες του μπλόκ κ ένας δύο βαθμοί δέν με τρελαίνουν τόσο... Ομως θα την έχω στα υπόψην κ απ οτι έψαξα μονο Πάτρα παίζει για ελλάδα. Αν τελικά george αποδειχθεί θέμα στο μπλοκάκι κ εφόσον έχει περάσει το doa 7 ημερών κ στο ελληνικό κατάστημα μου αρχίσουν τύπου "κουλά" μιλάω κατευθείαν με EK? Πάρη εαν δεν κανω λαθος την gelid την εχει και ο αγαπητός Γιωργος [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]. Τελευταία απο Γιώργο την ειχα παρει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.