Kenz0 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2014 Καλημερα θελω μια βοηθεια γιατι τρωω τις ωρες μου τσαμπα.μου συνδεσατε την cyta μου στειλαν ενα ρουτερ adb a1100 η καπως ετσι.το ρουτερ αυτο εχει ip 192.168.1.1. εγω θελω να δινω μεσω ενος ap της tp link.εδωσα στο tp link την 192.168.1.1 και στο adb την 192.168.1.2 εκλεισα το dhcp στο adb και στο tp link το εβαλα με start ip 192.168.1.2 μεχρι 1.254.τι κανω λαθος και δεν δουλευει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2014 Μάλλον δίνεις λάθος gateway και σίγουρα κακώς δίνει ο dhcp την 1.2 αφού τη χρησιμοποιείς στο adb.Καλύτερα να δίνει ο adb το dhcp και το tp link να κάνει τα υπόλοιπα (με κλειστό dhcp). Αλλιώς γύρνα το adb σε bridging mode και βάλε το tplink να σηκώνει pppoe και dhcp και ό,τι άλλο θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάρτιος 22, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2014 Να το παρουμε απο την αρχη;τι ακριβως πρεπει να κανω; Να το βαλω σε bridge mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 22, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2014 Aν συνδεσεις απλα το access point στο router δεν παιζει; Απλα βαλε το access point σε access point mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 23, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Να το παρουμε απο την αρχη;τι ακριβως πρεπει να κανω; Να το βαλω σε bridge mode?Πες μας τι θέλεις να πετύχεις αρχικά. Το tplink έχει κάτι παραπάνω από το adb που θέλεις να χρησιμοποιήσεις; (για παράδειγμα ασύρματο; )Είσαι ευχαριστημένος από το adb γενικότερα ή θέλεις να βάλεις το tplink να κάνει τη δρομολόγηση και το nat; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 23, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Αν το router έχει καλύτερη διαχείριση του τοπικού δίκτύου ή περισσότερη μνήμη απο το modem/router τότε καλύτερα σε bridged mode. Θα γλυτώσεις και πιθανά conflicts αλλά θα είναι πιο δύσκολο να δεις στατιστικά για την γραμμή του internet αν ποτε τα χρειαστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.