Jump to content

Γενικες αποριες για Battlefield 3

mindcrime

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω την παρεα! Θελω να παιξω το battlefield 3 multiplayer αλλα ειμαι τελειως ασχετος. Πρωτα απ ολα τι κανω? αγοραζω το παιχνιδι, και? Ποιο περνω? Εχει και διαφορες εκδοσεις και εχω μπερδευτει.Και μετα? Ο υπολογιστης μου το σηκωνει? (Amd A10 5800k, 8 gb 1866 ram, gpu μονο την onboard, οθονη 19'' 1440χ900). Το singleplayer το εχω και παιζει μια χαρα απο γραφικα, αυτο σημαινει οτι θα παιζει το ιδιο καλα και το multiplayer? Help παιδια ειμαι ασχετος!

Ρίξε μια ματιά

, το παιχνίδι είναι λίγο απαιτητικό σε γραφικά και από μόνη της η APU δε το σώζει , προσπάθησε να βρεις μια κάρτα γραφικών aka gtx650-650ti , gtx750-750ti ή κάτι ανάλογο σε ΑΤΙ όπως 7790 - R270 αλλιώς θα σε κουράσει...

Μια ερωτηση ακομα ρε παιδια. Τι ειναι τα expansions? Τι διαφορα εχουν με την στανταρ εκδοση? Help, θελω να παω να το παρω σημερα και δε ξερω ποιο να παρω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.