Jump to content

Dxtory optimal settings

xtrmsnpr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά,μετά από φορματ που έκανα δεν θυμάμαι τις ιδανικές ρυθμίσεις για το dxtory ώστε να μη χάνω πολύ από την ποιότητα,και να είναι συμμαζεμένο το μέγεθος του αρχείου.

Παρακαλώ πείτε μου τί ρυθμίσεις που πρέπει να έχω,γιατί απ ότι είδα κάτι δεν πάει καλά..

Χρησιμοποιώ την 2.0.122 έκδοση,αλλά κάποιες φορές κάνει restore τα settings χωρίς λόγο..

Γράφω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο,που είναι μόνο γι-αυτή την δουλειά,δεν τον χρησιμοποιώ για τίποτα άλλο,usb 3 western digital elements,τον έχω σε θύρα usb 3 και ταχύτητα εγγραφής το dxtory μου δίνει 28mb/s γιατί;Πολύ πιο πάνω δεν έπρεπε να είναι;

Έχω περάσει τον lagarithm codec πάνω και το έχω σετάρει..και πχ βλέπω στο bf4 να γράφω και έχω 52fps(λόγω του limiter που έχω βάλει),ούτε lagαρω,ούτε σπασίματα όταν παίζω, μετά όταν ρίχνω το βιντεο μέσα στο sony vegas,μου το παίζει με 8-15 fps,στα video players ούτε που τρέχει(αρχείο 155gb tongue.png ) .

movie settings

codec: lagarithm lossless codec με multithreading και mode: RGB

frame rate 30

file output

file format AVI

Audio setting

PCM 44.1GHz 16bit stereo από τα ακουστικά μου

Advanced setting

Force CPU Processing

Limit Video fps 52

---

Τί έχετε να μου προτείνεται;

Θέλω να γράφω σε 1080p,δεν θέλω να γίνεται downscale,αλλά μη φτιάχνονται τέρατα αρχεία.Πχ το αρχείο που είπα πριν που ήταν 155gb είναι 1ώρα και 48λεπτά..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

εγω γραφω με χ264,ultrafast,zero latency, fast encode, ratefactor 18 και βγαινει γυρω στα 10 γιγα η ωρα, με ελαχιστο perf.hit και με πολυ καλη ποιοτητα.

Βγάλε το rgb αυτό πρέπει να φταίει, βάλε το 3ο και δοκίμασε.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Έχεις άλλο σκληρό δίσκο να δοκιμάσεις?προφανώς όχι τον ιδιο με του λειτουργικού-game? 28mb/s που δίνει μου φαίνονται λίγα..

Έχεις άλλο σκληρό δίσκο να δοκιμάσεις?προφανώς όχι τον ιδιο με του λειτουργικού-game? 28mb/s που δίνει μου φαίνονται λίγα..

μα λεω,ότι είναι σε εξωτερικό σκληρό,ξεχωριστό..:rolleyes: όχι μέσα κει που είναι το λειτουργικό :(

και εμένα λίγα μου φαίνονται :/

Βγάλε το rgb αυτό πρέπει να φταίει, βάλε το 3ο και δοκίμασε.

να αφήσω lagarithm codec με YUY2 ή το YV12;

Το yv12 είναι το ελαφρύτερο σε απαιτήσεις mb/s νομίζω. Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι...

Πάντως έχοντας δοκιμάσει τα πάντα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φτάνει 1 πρόγραμμα για όλα τα παιχνίδια!

Αυτό που γράφει ο komm είναι ακόμα λιγότερο απαιτητικό σε ταχυτητα διαμεταγωγής.

Το yv12 είναι το ελαφρύτερο σε απαιτήσεις mb/s νομίζω. Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι...

Πάντως έχοντας δοκιμάσει τα πάντα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φτάνει 1 πρόγραμμα για όλα τα παιχνίδια!

Αυτό που γράφει ο komm είναι ακόμα λιγότερο απαιτητικό σε ταχυτητα διαμεταγωγής.

ε τι να χω 3-4 προγράμματα;Είχα βρει την υγεία μου 3χρόνια τώρα,δεν είχα τέτοια θέματα..Είχα ένα txt με τα κατάλληλα settings,αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ούτε στο cloud :suicide:

Ε ας βάλω το yv12 να δούμε..

δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί:hehe:

edit

με νέους usb3 drivers γράφω στα 70mb/s

το ρύθμισα,ingame ενώ κάνω capture γράφω με κολλημένα 30 fps ενώ τα τρέχον fps είναι στο 60 πχ στο titanfall...Και μετά όταν βάλω το video που έγγραψα στο sony vegas..το παίζει με 18fps...τί κάνω λάθος;

edit

με νέους usb3 drivers γράφω στα 70mb/s

το ρύθμισα,ingame ενώ κάνω capture γράφω με κολλημένα 30 fps ενώ τα τρέχον fps είναι στο 60 πχ στο titanfall...Και μετά όταν βάλω το video που έγγραψα στο sony vegas..το παίζει με 18fps...τί κάνω λάθος;

Άσε το Vegas, σε κανονικό video player (media player classic πχ) παίζει κανονικά;

Αν πάρεις το γραμμένο αρχείο και το βάλεις σε άλλο δίσκο, από εκεί παίζει κανονικά;

Να δούμε που είναι το πρόβλημα στο capture ή στο playback.

Άσε το Vegas, σε κανονικό video player (media player classic πχ) παίζει κανονικά;

Αν πάρεις το γραμμένο αρχείο και το βάλεις σε άλλο δίσκο, από εκεί παίζει κανονικά;

Να δούμε που είναι το πρόβλημα στο capture ή στο playback.

σε κανονικό ξέρω από παλιά και είδα κιολας ούτε με σφαίρες,αλλά τώρα στο bsplayer που συνίθως τα έβαζα πριν το rendering έπαιζε,αλλά και πάλι με 18fps..

Ααα λες;Να μεταφέρω το αρχείο στον κανονικό δίσκο;Γιατί είχα διαβάσει ότι αυτός ο εξωτερικός έχετε θέματα στην αναπαραγωγή HD vids..Μισό να μεταφέρω τα 2 vids που έγγραψα τώρα στον μαστερ HDD.

Στο capturing όπως είδα δεν έδειχνε να χει πρόβλημα,στα 30 το χω ρυθμίσει,με τόσο το έγγραφε το αρχείο,και fps δεν έχανα όσο έπαιζα,καρφί 60..

Τα ίδια πάλι..αν και αυτή την φορά στα πρώτα 4 λεπτά του vid έδειχνε το bsplayer να πηγαίνει νερό,μετά πάλι χάλασε..Και κλασικά μέσα στο vegas έπεσε στα 18 όταν πατάω preview..Εμ πως θα το κάνω render άμα είναι έτσι η ποιότητα του;

Το μηχάνημα δεν είχε τέτοιο πρόβλημα το καλοκαίρι..

Δοκίμασες χωρίς το "force cpu processing"?

Έχεις βάλει στο processing threads τον αριθμό των πυρήνων σου;

Δοκίμασες χωρίς το "force cpu processing"?

Έχεις βάλει στο processing threads τον αριθμό των πυρήνων σου;

όχι,χωρίς το force cpu processing..θα το δοκιμάσω!

ναι το έχω βάλει στους 4 όσους και έχω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.