tsompanos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 Έχω περίπου 1 μήνα που μου βγάζει τις παρακάτω 2 ταμπέλες τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Οκτώβριος 22, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 και η δεύτερη. Δεν μπορώ να καταλάβω πότε μου το βγάζει. Μέσα σε αυτόν το μήνα έπαιξα και doom 3 και όσο έπαιζα δεν μου το έβγαζε καθόλου. Πριν από 4-5 μέρες έκανα και φορματ αλλά εξακολουθεί να μου το βγάζει ακόμα και μετά από καθαρή εγκατάσταση. Ο υπολογιστής είναι : AMD 3000+ barton, msi K7N2 ISLR, HDD 40gb, 80gb, 200gb sata, 2*512ddr 400 Mhz, msi 5900sp 128 ddr , Creative Audigy, Enermax EG465AX Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι είναι ή που οφείλετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Οκτώβριος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 προς moderators : αν έχω επιλέξει λάθος ενότητα για το θέμα τοποθετείστε το όπου είναι σωστόκαι κάτι που ξέχασα το λειτουργικό είναι windows xp pro sp1 GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Οκτώβριος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 κανείς???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 αλλο δισκακι με το ιδιο λειτουργικο εχεις να βαλεις?μηπως εχει γινει corrupt καποιο αρχειο μεσα και γι αυτο στο βγαζει καθε φορα..........δανεισου απο φιλο windows xp pro sp1 gr και στησε με αυτο.......εαν λυθει παει να πει οτι ειχες προβλημα με το cd σου....απο την πολυ χρηση ισως........ειχε και ενας φιλος το ιδιο προβλημα με windows xp και το ιδιο και εγω με ενα παιχνιδι..........εγκαθιστοντας απο διαφορετικο cd ολα οκ τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Οκτώβριος 24, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 δεν νομίζω αυτό που λες για το cd γιατί το το πρότεέυταίο μου φορματ ήταν πριν κανα 5άμηνο και αυτλο το πρόβλημα ευμφανίστηκε πριν από ένα μήνα. έκανα φορματ πριν από καμιά βδομάδα αλλά το πρόβλημα ακόμα και μετά από φορματ υπήρχε ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 25, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 μπορει να φταει καποιο προγραμμα που να κανει conflict η ακομη μπορει να φταιει και το overclocking !δεν ποιο προγραμμα εγκατεστησες τη μερα που αρχισε να σου βγαζει αυτο το προβλημα!κανε και κανενα check disc καλου κακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 25, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Mήπως έχεις δώσει πολύ χαμηλά timings στις μνήμες; Συνήθως τέτοια λάθη οφείλονται στην αστάθεια των μνημών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Οκτώβριος 25, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 οι μνήμες δεν είναι o/c και γενικά όλο το σύστημα δεν είναι o/c..Αν θυμάμε καλά άρχισε όταν έκανα εγκατάσταση το firefox 1. μέχρι τότε είχα το 0,93. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Οκτώβριος 25, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 βοηθάτε παλικάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 25, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Δοκίμασε να βγάλεις τον firefox τότε! Ποτέ δεν ξέρεις. Αν και αυτά τα μηνύνατα το πιθανότερο είναι να οφείλωνται σε χαλασμένους drivers. Κατέβασε τις νέες εκδόσεις και ξαναδοκίμασε με καθαρό install Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.