dpasinis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2014 Καλημέρα σας..Παρακαλώ λύστε μου μία απορία.Δημοσίευσα τελευταία αγγελία την 19-2-2014.Γιατί σήμερα (21-3-2014) δεν μπορώ να βάλω άλλη, αφού έχει περάσει ένας μήνας από την δημοσίευση της τελευταίας;Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Έχω την εντύπωση ότι ο μήνας των αγγελιών είναι 31 μέρες, και όχι ημερολογιακός μήνας. Θα το κοιτάξουμε και θα ενημερώσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 21, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Έτσι είναι, αλλά είναι στις 30 ημέρες. Δοκίμασε πάλι αύριο και αν δεν μπαίνει ενημέρωσε πάλι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpasinis Μάρτιος 21, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Σας ευχαριστώ. Όλα είναι ΟΚ πλέον. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Καλημέρα,Ήθελα να πω την γνώμη μου για το όριο τον αγγελιών. Είναι πολύ λίγες η 2 αγγελίες το μήνα, ειδικά για την ζήτηση, πιστεύω ότι και αλλά μέλη στο φόρουμ έχουν την ίδια γνώμη.Μια αύξηση του ορίου σε 6 αγγελίες τον μήνα είναι ένα καλό όριο. :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Διαφωνώ. Ο ιστότοπος μας δίνει ένα μικρό βοήθημα στο να πουλήσουμε/βρουμε κάποια πράγματα, σε επίπεδο μη-επαγγελματικο. Οτιδήποτε πάνω απο 2 αγγελιες τον μηνα, αρχίζει να ξεφέυγει. Ουτοσιάλλως, υπάρχουν εξειδικευμενες σελιδες αγγελιων και άλλα φορουμ με πιο γενικό περιεχόμενο.Όλα τα παραπανω φυσικά ειναι η προσωπικη μου γνωμη. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Εγώ διαφωνώ με εσένα. Θα έπρεπε να έχουμε συνδρομή στις αγγελίες, ή έστω ένα ποσοστό επί της αξίας της αγοραπωλησίας. Έτσι, δε θα κλαιγόντουσαν για τις αγγελίες και θα έβγαζε και το site τα έξοδά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 11, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Εγώ διαφωνώ με εσένα. Θα έπρεπε να έχουμε συνδρομή στις αγγελίες, ή έστω ένα ποσοστό επί της αξίας της αγοραπωλησίας. Έτσι, δε θα κλαιγόντουσαν για τις αγγελίες και θα έβγαζε και το site τα έξοδά του.Συμφωνώ, να έχουμε συνδρομή στις Αγγελίες.Θα μπορούσε να μπει μια συνδρομή π.χ. 0,50 Ευρώ για κάθε Αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 11, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Αστεία πράγματα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 11, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 και μετα να μετονομασουμε το thelab.gr σε thelab-ebay.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 11, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Συμφωνώ, να έχουμε συνδρομή στις Αγγελίες.Θα μπορούσε να μπει μια συνδρομή π.χ. 0,50 Ευρώ για κάθε Αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 11, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 και μετα να μετονομασουμε το thelab.gr σε thelab-ebay.gr Εννοείται με όριο ανά μήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexas1 Νοέμβριος 29, 2014 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Τροϊκα και στις αγγελιες ? Οχι χαρατσι και εκει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts