Jump to content

Περιοδικότητα αγγελιών

dpasinis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας..

Παρακαλώ λύστε μου μία απορία.

Δημοσίευσα τελευταία αγγελία την 19-2-2014.

Γιατί σήμερα (21-3-2014) δεν μπορώ να βάλω άλλη, αφού έχει περάσει ένας μήνας από την δημοσίευση της τελευταίας;

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια....

Έχω την εντύπωση ότι ο μήνας των αγγελιών είναι 31 μέρες, και όχι ημερολογιακός μήνας. Θα το κοιτάξουμε και θα ενημερώσουμε. :)

Έτσι είναι, αλλά είναι στις 30 ημέρες. Δοκίμασε πάλι αύριο και αν δεν μπαίνει ενημέρωσε πάλι εδώ. :T:

• 3 weeks later...

Καλημέρα,

Ήθελα να πω την γνώμη μου για το όριο τον αγγελιών. Είναι πολύ λίγες η 2 αγγελίες το μήνα, ειδικά για την ζήτηση, πιστεύω ότι και αλλά μέλη στο φόρουμ έχουν την ίδια γνώμη.

Μια αύξηση του ορίου σε 6 αγγελίες τον μήνα είναι ένα καλό όριο. :clap:

Διαφωνώ. Ο ιστότοπος μας δίνει ένα μικρό βοήθημα στο να πουλήσουμε/βρουμε κάποια πράγματα, σε επίπεδο μη-επαγγελματικο. Οτιδήποτε πάνω απο 2 αγγελιες τον μηνα, αρχίζει να ξεφέυγει.

Ουτοσιάλλως, υπάρχουν εξειδικευμενες σελιδες αγγελιων και άλλα φορουμ με πιο γενικό περιεχόμενο.

Όλα τα παραπανω φυσικά ειναι η προσωπικη μου γνωμη. :flower:

Εγώ διαφωνώ με εσένα. Θα έπρεπε να έχουμε συνδρομή στις αγγελίες, ή έστω ένα ποσοστό επί της αξίας της αγοραπωλησίας. Έτσι, δε θα κλαιγόντουσαν για τις αγγελίες και θα έβγαζε και το site τα έξοδά του.

Εγώ διαφωνώ με εσένα. Θα έπρεπε να έχουμε συνδρομή στις αγγελίες, ή έστω ένα ποσοστό επί της αξίας της αγοραπωλησίας. Έτσι, δε θα κλαιγόντουσαν για τις αγγελίες και θα έβγαζε και το site τα έξοδά του.

Συμφωνώ, να έχουμε συνδρομή στις Αγγελίες.

Θα μπορούσε να μπει μια συνδρομή π.χ. 0,50 Ευρώ για κάθε Αγγελία.

Συμφωνώ, να έχουμε συνδρομή στις Αγγελίες.

Θα μπορούσε να μπει μια συνδρομή π.χ. 0,50 Ευρώ για κάθε Αγγελία.

Double_facepalm.jpg

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.