Bonito Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Καλησπερα,Θέλω να σεττάρω τον chrome σε ένα pc να συνδέεται μέσω του ρούτερ του σπιτιού μου. Στο σπίτι δεν υπάρχει κάποιο desktop, παρά μόνο το ρούτερ. 'Εψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα τίποτα βοηθητικό. *Εχω ενα synology συνδεδεμενο, το οποιο εκπέμπει αν εχω καταλαβει σωστά στο dns "quickconnect" της εταιριας λογο του dynamic ιp που εχω. Το αναφέρω μήπως μπορώ να βοηθησει.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Αν δεν έχεις στήσει κάποιον proxy στο σπίτι σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός αν τρέχει openwrt το router και σηκώσεις κανένα proxy εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 20, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Αν δεν έχεις στήσει κάποιον proxy στο σπίτι σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός αν τρέχει openwrt το router και σηκώσεις κανένα proxy εκεί.ειναι δυσκολο να στήσω; Μηπως γνωριζεις αν μπορω μεσω του synology? αυτο ειναι το ρουτερ μου Virgin Media new Super Hub review (Super Hub 2 review) | Expert Reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Στη σελίδα του router δε λέει κάτι. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να έχει proxy και πολύ τρύσκολο να επιτρέπει συνδέσεις από τη wan. Με το synology δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει proxy. Η πιο απλή λύση είναι να βάλεις ένα raspberry pi μέσα στο δίκτυο και να σηκώσεις εκεί έναν proxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάρτιος 21, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Το synology μέσα απο το package installer σου παρέχει τον squid που ειναι δωρεαν proxy και συνεργάζεται με το synology. Τουλάχιστον τότε που το είχα ψάξει αυτός υπήρχε και συνεργαζόνταν μια χαρά. Σήμερα μπορεί να προσφέρεται και κάποιος άλλος. Δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 21, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Νομιζω η λυση του Raspberry Pi για proxy ειναι αψογη. Δεν καιει ρευμα και το παραμετροπιεις οπως θες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 21, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Τρέχω εδώ και 1 χρόνο στο qnap μου το Squid. Μια χαρά θα κάνεις δουλειά αν βάλεις το squid στο synology. Όπως τα λέει και ο dirving69 είναι ! Να μαντέψω, θέλεις BBCi στην πατρίδα ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 21, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα σκευτομουν το rasberry pi ως λυση, αλλα επειδη προσπαθω να ειμαι οσο πιο "φορητος" γινεται, θα επιλεξω να σεταρω το synology μιας και ειναι το μονο σταθερο κομματι. Τρέχω εδώ και 1 χρόνο στο qnap μου το Squid. Μια χαρά θα κάνεις δουλειά αν βάλεις το squid στο synology. Όπως τα λέει και ο dirving69 είναι !Να μαντέψω, θέλεις BBCi στην πατρίδα ?!?!? χαχα, οχι, στην εταιρια που δουλευω εχουν μπλοκαρει μεχρι και το gmail. Οποτε χρειαζομαι προσβαση κανονικα. Ετσι ξεκινησε η ιδεα για proxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.