Jump to content

ακουστικά κάτω των 50ε

Prodromos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ποια ειναι τα καλυτερα ακουστικα για μουσικη και gaming κατω των 50ε ? θελω να τα χρησιμοποιω και με το κινητο μου και με το pc. επισης θελω να ειναι μαυρα και κλειστου τυπου και να μπορουν να φορεθουν και σε εξωτερικο χωρο οχι κατι του στυλ αυτου δηλαδη https://www.skroutz.gr/s/3804121/SteelSeries-Siberia-v2-HyperX-Edition.html

Έχω τα JVC RX700 δυο χρόνια τώρα και στα λεφτά τους δεν υπάρχουν, τα χρησιμοποιώ σε ταινίες, παιχνίδια και με οτιδήποτε πηγή είναι άψογα. Τώρα έξω από το σπίτι δεν το έχω τολμήσει, είναι μεγάλα σε μέγεθος.

Σήμερα μου ήρθαν τα AKG K550 και παρά την πολλαπλάσια τιμή τους, τα JVC στέκονται δίπλα τους πολύ άνετα.

οντως εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτα τα ακουστικα ! μολις βρω κανενα φραγκο θα παω να τα παρω ;)

φαινονται πολυ ωραια αλλα δεν εχουν μικροφωνο :|

λυσεις

-antlion mic

-zalman zm1

-modmic

Μη παρεις headset , καλυτερα headphones

απλα θελω ακουστικα με πολυ καλη ποιοτητα σε τραγουδια τυπου ροκ και δυνατα και καθαρα μπασα στα παιχνιδια fps.

και τι στο lucifer αμα δεν εχουν μικροφωνο θα βγαζω το κινητο μου απο τη τσεπη μου και θα απανταω δεν εγινε και κατι :Ρ απλα τα θελω κλειστου τυπου γιατι μπαινω συνεχεια στο μετρο και δεν ακουω τιποτα λογω του ηχου που κανει

Τα superlux είναι ωραία σαν ήχος αλλά έχουν 2 θεματάκια. Πρώτον χρειάζονται καλό ενισχυτή για να τα οδηγήσει (φαντάζομαι οι φορητές συσκεύες θα ζορίζονται περισσότερο) και γενικά είναι άβολα για καθημερινή χρήση (για να μην πω ότι με κακή καθημερινή χρήση μέσα σε 1-2 μηνάκια θα σου μείνουν στο χέρι). Από απόδοση πάντως είναι πολύ καλά για εντός σπιτιού.

JVC Harx 700 και απο εμενα.

Σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος, αν το ψαξεις λιγο στο head-fi θα δεις πολλες πληροφοριες και πολλους ευτυχης κατοχους.

Ειχα τα 900 και μονο τα καλυτερα μπορω να πω.

Value for money all the way!

Για το μετρό μονο ψείρες με απομόνωση εξ. Ήχων.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.