serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2014 Καλησπέρα.Ψάχνω για ένα smartphone έως €170.Στην αγορά, φυσικά, γίνεται χαμός. Είπα να ζητήσω τη βοήθειά-προτάσεις σας και να κάνω κάποιες συγκρίσεις.Αυτό που μέχρι τώρα νομίζω πως είναι αρκετά καλό, και έχει πολλές από τις νέες τεχνολογίες, είναι το SAMSUNG GALAXY Trend Plus. Δεν ξέρω από θέμα μπαταρίας εάν αντέχει, κάτι πολύ σημαντικό!Επίσης απ' όσο έχω ψάξει, απ' τα 4GB της μνήμη του (εργοστασιακή), ο χρήστης έχει διαθέσιμη μόνο περίπου 2GB. Και ένα άλλο «μειονέκτημα» (για μένα, τουλάχιστον) είναι ότι παίρνει microSD έως 32GB. Ενώ άλλα παίρνουν 64GB. Τώρα θα μου πείτε ότι έχει το σχεδόν τελευταίο λειτουργικό αυτή τη στιγμή (Android v.4.1 Jelly Bean vs Android v.4.2 Jelly Bean που είναι το τελευταίο, αν δεν κάνω λάθος). Η άποψή σας για το συγκεκριμένο;Έχετε να μου προτείνετε κάποια ακόμη να κοιτάξω;Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Motorola Moto G (8GB) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 20, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Ρίξε μια ματιά κι εδώ:BuyinCoins - Cell Phones at cheap prices with global free shipping -- BuyinCoins.comΟύτε εγώ ήθελα κινεζικά, αλλά τελικά δε μετάνιωσα καθόλου που το πήρα. Tablet, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος είναι. Με τα ίδια χρήματα θα πάρεις κάτι που έχει διπλάσιες δυνατότητες/επιδόσεις.Δες κι αυτό το thread για τις γνώμες κι άλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Κάπου 190Ε θα σου έρθει το Μι2s 16GB μέσα σε 3 μέρες χωρίς τελωνεία. Πολύ καλό τηλέφωνο. Δες http://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4639-MERIMOBILES-GREEK-WAREHOUSE-IS-NOW-OPEN/ Το άσχημο είναι ότι δεν παίρνει sd card κατά άλλα τα σπάει και σαν τηλέφωνο και σαν τιμή. ^^ AKYΡΟ: είδα ότι χρεώνει 25Ευρώ για αποστολή από Ελλάδα για Ελλάδα με ACS !!! Me EMS (κινεζικό κουριερ -> ΕΛΤΑ κουριερ) από κίνα είναι δωρεάν αν και θέλει 20 μέρες να έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 Μάρτιος 20, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Motorola MotoG και από εμένα, γύρω στα 160€ από amazon.co.ukΧαρούμενος κάτοχος εδώ και ένα μήνα. Νομίζω είναι ότι καλύτερο σε επώνυμο οικονομικό smartphone.[ame]http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1395349074&sr=8-1&keywords=motorola+moto+g[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 21, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Πήρα πριν απο 2 μήνες αυτό στα 120€ (τώρα είναι λίγο φτηνότερο). Χωρίς μεταφορικά/τελωνείο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, και αν κάνεις αναζήτηση με το μοντέλο του σε Ελληνικό φόρουμ του χώρου, θα δείς πως είναι και πολλοί άλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.