Jump to content

Αξιζει απο 754 σε 939 ( την παρουσα στιγμη)

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Η 9800 προ ειναι μια χαρα καρτα..ενας φιλος μου παιζει doom 3 σε 1024Χ768 high detail/2x AA και δεν εχει προβλημα κανενα(η τιμη που εχει τωρα ειναι εξευτελιστικη για αυτα που προσφερει)

Οτι ειπα πιο πανω δεν τα ειπα με την λογικη ενος overclocker...παρολαυτα οταν σε ενα μηνα βγαινει καινουργιο τσιπακι στην αγορα ακομα και για τον overclocker ειναι μλκα κατα την γνωμη μου να δωσει athlon 754 για 939..εκτος και αν χασει 20 ευρω απο τις αγοραπωλησειες οποτε ας παει και το παλιαμπελο!

Οσο αναφορα το SLI:Πιστευω πως μια 6800 GT απο μονη της ειναι ικανη να σε κρατησει 2 χρονια οπως θα μου εκανε η 9700 προ αν την ειχα ακομη.Και αυτο γιατι και οι δυο ειναι καρτες περα απο την εποχη τους.Η προσθηκη δευτερης 6800 GT ειναι μια προσθηκη που εξυπηρετει πιο πολυ την κα**λα και τα μετρητικα παρα την πραγματικοτητα.ΩΣΤΟΣΟ επειδη προσφερει σχεδον την διπλασια αποδοση με πριν σου δινει ενα εξτρα κινητρο για να το κανεις αφου με βαση την λογικη κερδιζεις σε βαθος χρονου εχοντας παντα στο μυαλο σου οτι ο επεξεργαστης θα βαστηξει 3 χρονια αφου δεν χρισημοποιειται τοσο πολυ στα σημερινα games.Δεν πιστευω φυσικα οτι αυτη η λογικη εξυπηρετει τον overclocker αφου αυτος σε 6 μηνες εχει καινουργιο μηχανημα,και μιλαω παντα για τον μεσο overclocker και οχι για το hardcore που ετσι και αλλιως θα το σκισει το θεμα.

Την επιλογη οσο αναφορα το θεμα Pc την εκανα το σαββατο που πουλησα τον πρεσκοτ...οταν με το καλο φερουν 939 90 νμ+ SLI mobos+PCi-X 6800 Gt θα παρω ενα κομπιουτερ με βλεψη για αγορα δευτερης Gt και θα μηνει για αρκετο καιρο στην υπογραφη μου..πλεον δεν με γεμιζει τοσο ωστε να δινω λεφτα εκει ακομα και αν δεν εχω τι αλλο να τα κανω.

Φιλικη συμβουλη για σενα Γιωργο:Το πσ σου δεν θελει καμια αναβαθμηση ουτε τωρα ουτε για τον επομενο 1.5 χρονο+,καλυτερα σκορπα τα λεφτα σου σε ενα ταξιδι με την κοπελα σου!:)

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.