Jump to content

Αξιζει απο 754 σε 939 ( την παρουσα στιγμη)

ea6gka

Recommended Posts

Κοιτα εγω ειμαι της γνωμης οτι αμα βρεις και πουλησεις σε καλη τιμη αυτα που εχεις σε σημειο που η αναβαθμισει σου βγει 100-150 καντο γιατι οσο κρατας το 754 χανεις λεφτα αυτο βλεπω και εγω με το δικο μου!

Οσο για το ΝF4 οταν βγει περνεις μια μητρικη με 100ε και τελειωσε ο κοπος!

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable

Τα mainstream mobos NF4 δεν εχουν PCI-X

Αληθεια ολοι εσεις που περιμενετε NF4 και sli θα παρετε 2 καρτες που ουσιαστικα μετα απο καιρο θα σας ειναι αχρηστες και οι 2?

Καποιοι θα παρουν 2Χ6600....,εγω θα παρω μια 6800 Gt και μετα απο κανα 5μηνο οταν πεσει και η τιμη της η οταν την χρειαστω αλλη μια!

Αν μετα απο κανα χρονο βγει κατι που θα ξεπερνα το SLI παλι κεριδσμενος θα ειμαι! αφου η καρτα θα μπoρει να μεταπωληθει σε αντιθεση με μια AGP

Το τελευταιο ειναι απιθανο σεναριο καθοτι δεν πιστευω πως θα αλλαξει η τεχνολογια απλα θα βγουν μοντελα με καλυτερους χρονισμους,με λιγα λογια το SLI σου δινει μια δυνατοτητα σε βαθος χρονου γιατι αν βγουν καρτες μεγαλυτερων χρονισμων θα μπορεις να τις "εχεις" ανετα με 2Χ6800 Gt@ULTRA,το ιδιο κανει και η αγορα μιας High-end καρτας pci-x!

Προσωπικα πιστευω πως η μεταβαση απο P4/Athlon Xp σε 915,925/SOCKET 754 ειναι πεταμενα λεφτα,το ιδιο πιστευω και για τις καρτες AGP οχι επειδη δεν εχουν αποοδση η θα σε προδωσουν στο περασμα του χρονου(που λογικα δεν εχουν την δυνατοτητα αναβαθμισης του SLI ) αλλα γιατι με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις PCI-X...και μην μου πει κανεις οτι του επεφτε λιγη η 9800 προ...;)

ναι αλλα φαντασου (αν και ξεφευγουμε λιγο) να παρεις πχ μια 6800 σλι και μετα απο κανα 6 μηνο να πας να παρεις αλλη μια και να μην υπαρχει!

για μενα το sli δεν λεει και πολλα γιατι μετα απο καποια φαση υπαρχουν μικροδιαφορες που μονο σε bench φαινονται!οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη γυρω στα 1000ε για καρτες γραφικων δεν ειναι απλα πεταμενα λεφτα αλλα σκετη κοροιδια (παντα με την δικη μου γνωμη ξαναλεω)

Αρχική απάντηση από Mischeif

ναι αλλα φαντασου (αν και ξεφευγουμε λιγο) να παρεις πχ μια 6800 σλι και μετα απο κανα 6 μηνο να πας να παρεις αλλη μια και να μην υπαρχει!

για μενα το sli δεν λεει και πολλα γιατι μετα απο καποια φαση υπαρχουν μικροδιαφορες που μονο σε bench φαινονται!οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη γυρω στα 1000ε για καρτες γραφικων δεν ειναι απλα πεταμενα λεφτα αλλα σκετη κοροιδια (παντα με την δικη μου γνωμη ξαναλεω)

μικροδιαφορες?:blink: δεν νομιζο να ειναι μικροδιαφορες. και εαν τα bench δεν σου δειχνουν την διαφορα τοτε τη στο δειχνη?

όχι ψήφισα κι εγώ, λόγω nf4.

το sli λέει, γιατί δεν τα ακουμπάς μαζεμένα, αλλά σταδιακά, ακριβώς όπως είπε και ο

nos.

σαν επιδόσεις, όταν θα αγοράσεις την δεύτερη κάρτα, κάποιο λόγο θα χεις (κάτι θα σου σέρνεται);)

zyx το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι το sli ειναι πιο πολυ για benchmarks και σαν νεα τεχνολογια να παρει λεφτα!

δεν πιστευω οτι ακομα και σε υψηλες αναλυσεις θα υπαρχουν μεγαλες διαφορες!

λες οι nvidia να σκευτετε τα bench τοσο πολυ?

θεωριτικα μπορει να φτασει διπλασιαζμο ταχητυτας απο κει και περα ειναι θεμα οδηγων.

γιατι να μην τα σκευτεται ειναι τρομερη διαφημιση να ειναι η καρτα tους πρωτη στα bench!

απο την αλλη ισως εχεις δικιο για τις καλυτερες επιδοσεις!

απλα πιστευω οτι με τα σημερινα παιχνιδια και αυτα που θα ερθουν η δευτερη καρτα θα ειναι περιττη,οποτε το θεωρω απατη:D

’κη θέμα επιλογής είναι... τόσοι έδωσαν τις 9800 για να πάνε σε 6800 ή χ800... λες να ζορίζεται τόσο πια η 9800? μπαααα... για τους αριθμούς γίνονται όλα...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Τα mainstream mobos NF4 δεν εχουν PCI-X

Αληθεια ολοι εσεις που περιμενετε NF4 και sli θα παρετε 2 καρτες που ουσιαστικα μετα απο καιρο θα σας ειναι αχρηστες και οι 2?

Σκεφτομαι να παρω nforce 4 SLI

Θα παρω την 6600 GT... αρκει για την ωρα...

Σε κανα χρονο που θα αρχισει να χωλενει ..χτυπαω αλλη μια στη μιση τιμη (η ακομα και πιο κάτω !) και σχεδον...διπλασιαζω τις επιδοσεις

Και μια πιο δυνατη να παρεις θα την πεταξεις και αυτην..ολεσ θα ερθει η ωρα τουσ που θα πεταχτουν

Αυτη τη στιγμη φαινεται οτι 2χ6600 GT = 6800 GT και απο επιδοσεις και απο κοστος..

Εμενα ξαναλεω μου αρκει μια 6600GT οποτε σε κανα χρονο που θα παρω τη 2η δε θα κοστιζει το ιδιο συνεπως δε θα τη πληρωσω οσο για 6800 GT (η ισχυ που εχει σημερα...δεν αξιοπειται τη περνεις τη πληρωνεις... ε και...? )

NF4 + A64 στα 0.90.

Αν είχα 754 και ήθελα κάτι παραπάνω θα περίμενα πρώτα να βγει στην αγορά ο παραπάνω συνδιασμός.

Αρχική απάντηση από Mischeif

θα υπαρχουν καρτες

Και αν δεν υπαρχουν για αγορα...το ebay να ειναι καλα

Τι μπορεις να βρεις εκει δε λεγεται...βρικα δεκαδες σκληρους δισκους για το παλιο μου φορητο (5ετιας κοντα)

Εδώ κυκλοφορούν ακόμα Geforce 4 MX αλλα και Geforce 4 Ti4200 (τετοια έχω ακομα και την εχω πάρει πριν διομιση χρονια κοντα)

Φυικά ΟΧΙ

Δεν συμφέρει να αλλάξεις ένα σύστημα που αποδίδει ικανοποιητικά για 5-10% επιδόσεις επιπλεον. Περίμενε να ηρεμήσουν τα πράγματα και να δούμε καλύτερα τι συμφέρει και τι οχι.

Όταν βρεθεί 939 μητρική που λιώνει τα BH5 όπως η DFI 754, τότε θα αξίζει η μετάβαση για εμένα.

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 23:16]

ΟΙ 754 cpus μπαίνουν σε 939 Mobo?:confused:

Αν κοτσάρεις 185 πινάκια ακόμα ναι.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.