Jump to content

samsung note 3 ξεκλειδωμα

TheHacker

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Δεν δίνεις και κανένα link ? Μπορεί να θέλει και κανένας άλλος να το αγοράσει...

Θες να μας πεις από που το πήρες και πόσο και αν εν τέλει είναι βέβαιο ότι δεν είναι κάποιος κλώνος?

[MENTION=30259]das[/MENTION] από που πηγάζει αυτή η σιγουριά?

Ξέρω εγω.

sent from mobile

ρε ομορφοι το πηρα απο ενα μαγαζι στα βαθη της Ασιας ...νομιζεται πως εχουν site ή Link?...και να ειχαν τελος παντων δεν ενδιαφερθηκα να το μαθω...:p σορρυ

φιλοι μου...ενα help ακομη....ενω λειτουργει κανονικοτατα το κινητο δεν εχει καλο σημα... δηλαδη σε σχεση με το xperia που λειτουργω το οποοιο πιανει παντου στο σπιτι ,αυτο (Note 3) δεν πιανει παρα μονο στο μπαλκονι και λιγο πιο μεσα ας πουμε..τι φταιει? hardware?

Αν μπορείς, βγάλε μας ένα screenshot τα "About Device".

Για να δούμε αν είναι όντως Note 3 ή κάποιο κινέζικο αντίγραφο...

Φαίνεται Legit, εκτός και είναι τόσο pro κινεζιά που κατάφεραν να του φορέσουν και επίσημο firmware;

ειναι dual sim ;

original chinese version πρεπει να ειναι με σύντομο googling

Το s-pen σου δουλευει και στα κουμπια?αν ναι δεν ειναι fake

τι εννοεις και στα κουμπια? τα 2 αφης και το κεντρικο εννοεις? παντως το spen δεν εχει πανω του αυτο το κουμπι το οποιο ειναι clickable... :/

Και εγώ από τα πρώτα αποτελέσματα για αυθεντικό το κόβω. Δεν βάζεις και κανένα benchmark app να δεις ποιο CPU φοράει και τα λοιπά;

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά από το link που έχει επισηνάψει ο [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] είναι ακριβώς τα ίδια με το fake Note 3 που βρήκα και εγώ σε προηγούμενη αναζήτηση.

[MENTION=30541]TheHacker[/MENTION] Δεν εννοούσα πόσο βγάζει στο score αλλά να δεις τι γράφει στο Device Info.

I9506-Antutu-5.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.