Jump to content

σχετικα με νεα καρτα

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας.

προσφατα μου χαλασε η gigabyte gtx 480, θα ηθελα απο εσας να μου προτεινεται μια αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων με θερμοκρασιες και επιδοσεις στα παιχνιδια αρκετα καλυτερες. ιδικα θερμοκρασια αν γινεται σε φουλ γεμισμα ουτε καν 60. δλδ κατι σε amd η nvidia κατι σε GTX660 η hd7870 δεν κοιταζω συγκεκριμενα αυτες τις δυο απλα φερνω παραδειγματα στο περιπου διοτι απο οτι εχω δει, αυτες οι δυο καρτες παιζουν τα παντα φουλ και θερμοκρασια 60 βαθμους ακομα και το καλοκαιρι.

μπορω να διαθεσω εως 200 ευρω. ισως ζηταω πολλα αλλα εσεις σιγουρα ξερετε καλυτερα

mobo: GA-X58A-UD3R (rev. 2.0) και υποστιριζει pci e2.0 θα εχω προβλημα αν βαλω καρτα με pci e3.0 (απο οτι γνωριζω δεν θα εχω προβλημα παιζει κανονικοτατα, απλα επιβεβαιωστε το.

psu : akasha 1000W

ευχαριστω.

Η gtx 760 ξεκινάει από 220€. Αν μπορείς να κάνεις μια μικρή υπέρβαση στο ποσό, αυτή θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή, τουλάχιστον σε σχέση με την 660 που ανέφερες. Αν δεν μπορείς να υπερβείς το ποσό των 200€ τότε μάλλον η r9 270X κινείται στα πλαίσια που θέλεις. Π.χ.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+760

https://www.skroutz.gr/s/4347459/XFX-Radeon-R9-270X-2GB-Black-Edition-R9-270X-CDBC.html

Κατά την γνώμη μου ένα πραγματικό upgrade από την 480 που έχεις (και ήταν κάποτε η κορωνίδα της Nvidia) θα ήταν η 760 που σου ανέφερα, την οποία μπορείς να την βρείς και ελαφρώς μεταχειρισμένη στα 180€.

Υ/γ Σε πολύ λίγες περιπτώσεις το PCIe 3.0 έχει πλεονέκτημα σε σχέση με το 2.0. Για την χρήση που το θές η διαφορά είναι μηδαμινή.

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση μου αρεσουν και οι δυο καρτες. αλλα επιμενω σε χαμηλωτερη τιμη και να γινεται να παιξω παιχνιδια στο φουλ. ακομα και μια 660 το κανει αυτο και μπορο να την παρω καινουργια 170-180 απο e-shop. πες μου σε παρακαλω μερικες ιδεες ακομα :) σε ευχαριστω και παλι.

Την 660 την είχα και ήμουν ευχαριστημένος, αλλά τώρα δεν θα την έπαιρνα. Εάν είχα αυτό το ποσό για κάρτα, σίγουρα θα κοίταζα για ελαφρώς μεταχειρισμένη ώστε να άλλαζα κατηγορία. Στην θέση σου θα κοίταζα την 760 όπως ήδη σου είπα, ή καμιά καλή υλοποίηση της 670, ή την 660Ti που είναι εντελώς άλλη κάρτα από την 660. Από AMD σου απάντησα τι θα κοίταζα από καινούργια. Την 270Χ. Από μεταχειρισμένες την 7950.

Αν η εμπειρία σου με Nvidia ήταν καλή μέχρι τώρα από drivers, απόδοση κ.τλ. μείνε με Nvidia. Αυτήν την περίοδο είναι καλύτερη επιλογή από την AMD κατά την προσωπική μου άποψη.

θα αγορασω την 760 ειναι νεα καρτα και ακουσα και απο αλλους καλα λογια.

θερμοκρασιες κατο απο 60 βαθμους, και φουλ γραφικα σε ολα τα παιχνιδια.

πια ομως να παρω? την oc edition η την απλη? μονο απο e-shop.

ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 PCI-E RETAIL - ειναι η OC edition να ψαξω για απλη, η να προτιμησω την οβερκλοκαρισμενη? :D

θα αγορασω την 760 ειναι νεα καρτα και ακουσα και απο αλλους καλα λογια.

θερμοκρασιες κατο απο 60 βαθμους, και φουλ γραφικα σε ολα τα παιχνιδια.

πια ομως να παρω? την oc edition η την απλη? μονο απο e-shop.

ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 PCI-E RETAIL - ειναι η OC edition να ψαξω για απλη, η να προτιμησω την οβερκλοκαρισμενη? :D

H συγκεκριμένη είναι καλή υλοποίηση. Είναι ASUS (λέει πολλά το όνομα), έχει 3 χρόνια εγγύηση, καλό εργοστασιακό OC και είναι και αρκετά δροσερή από θερμοκρασίες. Νομίζω ότι είναι καλή επιλογή. Από απόδοση είναι τουλάχιστον κατά 20% γρηγορότερη της 660. http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_760_Direct_Cu_II_OC/

δλδ σε αυτα τα λευτα εινε οτι καλυτερο η 760, και απο οτι βλεπω η μεγαλυτερες καρτες δεν εχουν και τρελες διαφορες.. πιστευω θα τα σπαει η 760.

ευχαριστω και εσενα Mill, αλλα να σου πω οτι προτιμο nvidia λογο physx και συνηθειας οπου πολλα χρονια χρησιμοποιο nvidia.

σας ευχαριστω ολους.

Στα ίδια λεφτά έρχεται (αν δεν έχεις περιορισμό από ποιο κατάστημα θα αγοράσεις) και η Phantom https://www.skroutz.gr/s/3711942/Gainward-GeForce-GTX760-2GB-Phantom.html

Από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) υλοποιήσεις της 760. Φοβερά ήσυχη και δροσερή από θερμοκρασίες, ενώ έχει και εργοστασιακό OC'ing στην μνήμη στα 6200. Κάποτε ήμουν πολύ κοντά στην αγορά της, αλλά μια προσφορά στα Crazy Sundays της τελευταίας στιγμής με έκανε να προτιμήσω μια 770 στα 290€.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.