Jump to content

Αλκοολ,γυναικες,clubbing,PC,

aqua

Recommended Posts

Βρε παιδια,σας παρακολουθω πολυ καιρο,και αξιζει ενα μπραβο σε oλους σας,ολοι εδω μεσα κολλημενοι με τα PC,και γω μια απ τα ιδια,απλα ποσα χρηματα εχουμε πεταξει για τον υπολογιστη μας,υπαρχουν νυχτες που φευγουν τρελα φραγκα για τα πιωματα και ολα τα λοιπα,ποσες φορες εκανα μια οικονομια να παρω μια οθονη,ενα επεξεργαστη καινουργιο,αλλα που; η νυχτα ειναι απιστευτη και οσοι την ζειτε η απλα βγαινεται(εγω βγαινω καθε νυχτα που να αραζα σπιτι),προυπολογισμος 50 ευρω τη νυχτα και απλα σκεφτομαι να παρω αυτον τον επεξεργαστη(οχι ειναι ακριβως)και σε τρεις μερες εχουν φυγει ολα τα φραγκα,απλα μας φαινεται κατι ακριβο και κολλαμε να το παρουμε,οταν βγαινουμε με 200 ευρω στην τσεπη και βλεπουμε την καθε γυναικα να κουνιεται λιγακι φευγουν ολα.Eιμαι ηδη 30 χρονων απλα δεν μπορω να παψω να ασχολολουμαι με το γυναικειο φυλλο οσο κολλλημενος να ειμαι και με τα PC.Απλα πολλες φορες τις νυχτες οταν γυρναω σπιτι σκεφτομαι,αγαπη πολλα φραγκα παλι φυγανε (δεν κανεις και μια οικονομια για ενα Vapochill),απλα δεν ξερω ποσοι απο σας ειναι στη θεση μου και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι τα ιδια κανουμε,ακουω γνωμες ..... (μολις εχασα κ το τσιαγαρο μου,λιωμα τελειως).Με λιγα λογια ειναι ολλα συνδεμενα μεταξυ τους πιστευω,ολες οι χαρες της ζωης θελουν καποια φραγκα ,απλα τα Pc Τα δινεις μια φορα για ενα εξαμηνο και τελειωσε,παιρνεις και την ηθικη ικανοποιηση εστω και για εξι μηνακια,μια γυναικα τα θελει συνεχως(ποσα φραγκα θελει στο εξαμηνο να κινηθει,εκτος και αν ε γω βρισκω λαθος γυναικες....και προκοπη καμια,τιποτα ,πανε οι εποχες που η γυναικα ηταν γυναικα,τωρα δεν ξερω και γω τι εχει γινει,γυναικα παντα απλα(πω πω εχασα τη φωτιτσα) σημαινει να εισαι καλος εραστης(βαρεθηκα να πηδαω ανουσια τοσες νυχτες...)απλα βρε παιδια το θεμα ειναι αξιζουν ολα αυτα,εγω πιστευω πως ναι,απ τη στιγμη που παιρνεις μια Α ηθικη ικανοποιηση με τις γυανικες παντος ηλικιας θα πω,πανω σ οτι ζω μιλαω,αξιζει.Βρε παιδια ξεκολληστε και λιγο υπρχει και αλλου ζωη REAL LIFE,απλα το ηθικο διδαγμα του μηγυματος ειναι ποσα λεφτα σπαταλαμε και οταν ειναι να αγορασουμε κατι κανουμε οικονομια.

Υ.γ γνωρισα και ενα κοριτσακι αποψε,ηδη χωρισμενος....

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

aqua έχεις δίκιο. Δυστυχώς όλοι έχουμε πρόβλημα εδώ μέσα. Και όσοι αρχίσουν τις αντιρρήσεις μάλλον ψάχνουμε για φτηνές δικαιολογίες.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν μερικοί τόσο το καλύτερο για αυτόυς..:bye:

Και σίγουρα δεν είναι το θέμα "ΓΥΝΑΙΚΑ" - είνα γενικά το ξεκόλημα από το διαολοκούτι

Υ.Γ Και μην πει κανείς hobby είναι όπως ...τόσα πολλά άλλα ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΕΣ...καμιά σχέση.....:TD:

ΥΓ2 40+ χρονών και να ΙΔΡΩΝΕΙΣ να ανεβάσεις 2MHZ παραπάνω τoν CPU????????????Φαντάσου τώρα ε?

Ντάξει ρε συ όλα καλά είναι, αλλά όλα με μέτρο! Ε μη τρελαθούμε κιόλας!

Και σίγουρα δεν είναι το θέμα "ΓΥΝΑΙΚΑ" - είνα γενικά το ξεκόλημα από το διαολοκούτι

Ή πιο σωστά η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι κίνητρο για ξεκόλημα από το διαολοκούτι! Ή και το ανάποδο! :D

Αααα, αγόρια...

Λάθος πολύ λάθος να σπαταλάτε τόσα για τις γυναίκες και μετά να αναρωτιέστε κιόλας αν κάνατε καλα΄!

Οι γυναίκες μάγκεψαν τόσο επειδή εσείς τους κάνετε τα χατήρια... Έτσι όλες ψάχνουν τον ωραίο με το κάμπριο και τα λεφτά...

Αν η ουσία της ζωής σας είναι το sex τότε μην παραπονιέστε!

φαντάζομαι μιλάτε για το φαινόμενο που είναι πλέον εμφανές στις μέρες μας ότι πολλές γυναίκες έχουν εξελιχθει σε υλιστικά πλάσματα που ψάχνουν την καλοπέραση και τη σπατάλη χρημάτων!

γατα κυριολεκτικα η κυρια...............

εγω παντως 50ευρω σε ενα βραδυ για γυναικα με τιποτα.αντε 2 ποτα το πολυ κερασμα......εκτος και εαν προκειται να την παντρευτω........πραμα που για την ωρα δεν θα συμβει........κατα τα 35 ισως.....:whistling:

ολες ψαχνουν για τον ωραιο με το καμπριο?????δεν νομιζω........

το ωραιος φυσικα μετραει για ολες........το καμπριο ειναι για τις επιφανειακες γυναικες.....ή για αυτες που ψαχνουν κατι προσωρινο να κανουν το κομματι τους............

το σεξ ειναι πολυ σημαντικο στη ζωη των αντρων........ειμαι της γνωμης οτι για σας ομως ειναι ακομα πιο σημαντικο..............

οπως κι να χουν τα πραματα θα υπαρχει παντα το σεξ αναμεσα ωστε να περιπλεκονται με μαγικο τροπο οι σχεσεις των 2 φυλων........το θεμα ειναι τι εμπειριες εχει ο καθενας....αναλογα με αυτες διαμορφωνει και αποψη περι του αντιθετου φυλου.....

αποψεις οι οποιες θα λεχθουν απο δω μεσα και θα δειξουν απειρες οπτικες γωνιες

στην 1η ευκαιρια παντως που μου παρουσιαζεται για εξοδο δεν εχω κανεναν δισταγμο να κλεισω το ρημαδοκουτο και να βγω με παρεα εξω.

στην τελικη αυτο που μετραει ειναι ο τροπος που ξεδινει ο καθενας απο μας.......αλλος την βρισκει με αλλη γυναικα καθε βραδυ αλλος αλλαζει μια φορα το χρονο........και οι γυναικες το ιδιο.....

οπως λεει και ενας φιλος μου οταν τον ρωτησα να μου πει τη γνωμη του για μια κοπελα..........''αν αρεσει σε σενα εμενα μου περισσευει''

αφηστε τα προτυπα και ψαχτε τι θελετε πραγματικα.........

οχι τι ειναι ''τρεντυ''(ακου λεξη γμω το κερατο) και ''ιν''..... :getlost:

τα καμπριο και τα λεφτα μετραε οσο εισαι σε μερη με πολυ κοσμο.........μεινε μονος/η σου με το αντιθετο φυλο γυμνοι στο κρεββατι,ξυπνηστε μαζι το επομενο πρωι και δες εκει τι πιανει το καμπριο.........:dots:

Υ.Γ.......εχω σαν αβαταρ ενα Saab 93 cabrio?????αααααα......μην το κοιτατε αυτο......μετα τα 50 που θα χω λεφτα να κανω τις εκδρομες μου....τωρα και κατσαριδακι να χα καλο θα ηταν....:innocent:

Αρχική απάντηση από ea6gka

τις μεγαλυτερες αναβαθμισεις τις εκανα οταν ειχα κοπελα, γιατι μου εδινε λεφτα.

έτσι...... Δασκαλέ σωστός....

της το λέω και εγώ....

"θα μου πέρνεις μπλιμπλικια? αλλιώς δε σε θέλω....."

Αρχική απάντηση από ea6gka

Δε μου λες Γιωργη,η κοπελια τι απεγινε??Δωστης το τηλ μου,ειμαι διαθεσιμος :hehe:

(αμα ειναι να παρω κ 939!! :p )

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:55]

Α ρε Γιωργο... ο λεγομενος και ως "σωγαμπρος" που λενε.... :jump: :jump:

Για μένα προσωπικά λεφτά για ξενύχτι και ποτό είναι πεταμένα λεφτά, παιδεύεσαι μια μέρα για να βγάλεις 30-40 και το Βράδυ τα σκορπάς μέσα σε 3-4 άντε 5 ώρες. Απο την άλλη αν τα μαζέψεις μια CPU θα σου κρατήσει 1 χρόνο ίσως και παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.