Jump to content

Αναβάθμιση ηχείων από Logitech Z-2300

Bloodimir

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

θα ήθελα την βοήθεια και επί το πλείστων εμπειρία από όσους ασχολούνται με το θέμα ήχος... νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξω τα αγαπημένα τόσο καιρό Z2300...

Να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι σε 5.1 μιας και ο κύριος σκοπός τους είναι η μουσική.

Έχω δει διάφορες προτάσεις αλλά δεν θέλω να πάω πάνω από τα 250Ε για ηχεία υπολογιστή. Οπως δηλαδή τα Audioengine 5+ τα οποία έχουν όλοι τόσο ψηλά σε προτίμηση ούτε κάτι overvalue σαν τα companion της Bose.

Κοιτούσα και τα Edifier S730, τα οποία διαβάζω αρκετά καλά σχόλια παντού.

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Να αξίζει πάντα την αναβάθμιση απο τα Ζ2300

PS.

Τα ηχεία θα παίζουν απο την Xonar D2X

Εγώ έστησα πρόσφατα ένα σετάκι με ενισχυτή αυτόν κι ένα ζευγάρι παθητικών ηχείων που μου χάρησαν. Σαν επιλογές ηχείων όμως, σκεφτόμουν είτε τα [ame=http://www.amazon.co.uk/Roth-Audio-OLIRA1-Bookshelf-Loudspeaker/dp/B00G3C8BTQ]Roth[/ame] (λόγω εμφάνισης, τιμής και καλών κριτικών), είτε τα [ame=http://www.skroutz.gr/s/4148170/Magnat-Monitor-Supreme-102.html?keyphrase=magnat+monitor+supreme+102]Magnat Supreme[/ame] (λόγω τιμής κι επειδή μπορούσα να τα βρω άμεσα σε πολλά καταστήματα).

Στα Roth με προβλημάτισε λίγο η ευαισθησία τους (είναι 82db) σε συνδιασμό με τον ενισχυτή, αλλά αν κρίνω από την απόδοσή του στα δικά μου (86db), δε νομίζω να έχεις πρόβλημα (οτιδήποτε πάνω από 20-25% της έντασης στο 1.5 μέτρο που τα έχω, είναι too much).

(Γιατί τα links δεν παίζουν σωστά;)

Σκεφτόμουν και τα Tannoy Reveal 601A που είναι και αυτοενισχυόμενα αλλά δεν τα έχω ακούσει και σκέφτομαι την απόδοση που θα έχει το μπάσο γενικός, το θέλω να είναι πιο γεμάτο (οχι να τρίζει ο κόσμος) αλλά να γεμίζει σαν ήχο.

Δέν θέλω 5.1 και ούτε άλλα Logitech... θέλω να πάω ένα click πάνω.

Τα 906 τα έχω ακούσει και δέν είναι αυτό που ψάχνω.

Αν η τιμή μπορεί να ξεχειλώσει λίγο, πάρε τα edi S730 Edifier S730 | Skroutz.gr και θα έχεις έναν αξιοπρεπέστατο ήχο στο Πισι. Ειδιαίτερα αν δεν έχεις άλλη πηγή για μουσική πχ. Hifi σύστημα. Αν έχεις, τα 280 € μου φαίνονται κάπως.

Εγώ που έχω ένα σχετικά καλό σύστημα Hifi με κάλυψαν πλήρως και τα edi S530 για το Πισι.

Τα φοστεξ τα 4αρια είναι αξιόλογα στα 200€ αν θες περισσότερο μπάσο μπορείς να πάρεις νταλι ζενσορ 1 και ένα οικονομικό ενισχυτή και να κάνεις μεγάλο "μπουμ". Πάντως όντως τα audioengine είναι καταπληκτικά. :)

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδιτ: αυτά δεν είναι "απλά ηχεία υπολογιστή" αλλά πολύ ποιοτικότερες λύσεις.

Τελικά κατέληξα στα Tannoy Reveal 601a.

Πολύ δυνατά και καθαρά. Μπάσο αρκετό, και καλύτερο από ότι περίμενα, χωρίς την ανάγκη για sub για μουσική.

Ευχαριστώ, και για του λόγου το αληθές

Μεγειά! Τώρα θες και μία οθόνη για να μην δείχνει τόσο "μικρή" δίπλα τους!!!!

πολύ καλή επιλογή!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.