Jump to content

Αξιοποίηση Ελληνικού

PeleGiannisGalpe

Recommended Posts

έχεις μπερδέψει το επιθυμητό με το εφικτό

α και συγγνώμη αλλά εγώ δεν κάνω copy-paste κείμενα ανυπόγραφα ή γραμμένα από τον άσχετο που τελείωσε το "εργαστήρι δημοσιογραφίας του χ λαμογιου" πήρε ένα λαπτοπ και νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος γιατί σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα θα είχε πατώσει

Όταν από τον καπιταλισμό αφαιρείς τον βασικό κανόνα που είναι το επιχειρηματικό ρίσκο αυτό δεν λέγετε εφικτό αλλά σε πιάνω κορόιδο. Απλά εγώ γνωρίζω ότι με κοροϊδεύουν ενώ εσύ ζεις το όνειρο.

Τελείωνε με τη λάσπη περί μπλογκ και άσχετους με ανυπόγραφα κείμενα εκτός δημοσιογραφίας γιατί και εμένα μου είπαν ότι ξαφρίζεις το παγκάρι της εκκλησίας και τα τρως στα μπουζούκια με τραβέλια.

καιρός να πάρει να κοπούν βήχες και γελάκια...αν έχουν cohones :)

Αυτό λέμε. Να πάρουν τους φόρους που πρέπει, και με αυτά τα λεφτά να κάνει το κράτος μόνο του την ανάπλαση. Ή, στη χειρότερη, να πάρουν τους φόρους που πρέπει, και να του πουλήσουν το Ελληνικό με σοβαρή τιμή.

Sent from my Find 5 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.