ΓιαγκΤ Μάρτιος 19, 2014 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 έχεις μπερδέψει το επιθυμητό με το εφικτόα και συγγνώμη αλλά εγώ δεν κάνω copy-paste κείμενα ανυπόγραφα ή γραμμένα από τον άσχετο που τελείωσε το "εργαστήρι δημοσιογραφίας του χ λαμογιου" πήρε ένα λαπτοπ και νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος γιατί σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα θα είχε πατώσειΌταν από τον καπιταλισμό αφαιρείς τον βασικό κανόνα που είναι το επιχειρηματικό ρίσκο αυτό δεν λέγετε εφικτό αλλά σε πιάνω κορόιδο. Απλά εγώ γνωρίζω ότι με κοροϊδεύουν ενώ εσύ ζεις το όνειρο.Τελείωνε με τη λάσπη περί μπλογκ και άσχετους με ανυπόγραφα κείμενα εκτός δημοσιογραφίας γιατί και εμένα μου είπαν ότι ξαφρίζεις το παγκάρι της εκκλησίας και τα τρως στα μπουζούκια με τραβέλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 19, 2014 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 μπορεί αλλά εσένα τι σε νοιάζει;εγώ δεν τα παρουσιάζω για ειδήσεις για να φτιάχνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 19, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Χμμ δυσνόητο εε; Δεν το κατάλαβες! Απλά λέω ότι είσαι ψεύτης.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 19, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 γιατί;επειδή λέω ότι θα ήταν καλύτερο μια έστω μισή-αξιοποίηση από την καθόλου αξιοποίηση;δεν το διάβασες αυτό στο Ολυμπιαβλογκ που αναφέρεις συχνά;άντε να παίξεις τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 19, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Τσιλ παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2014 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 καιρός να πάρει να κοπούν βήχες και γελάκια...αν έχουν cohones Αυτό λέμε. Να πάρουν τους φόρους που πρέπει, και με αυτά τα λεφτά να κάνει το κράτος μόνο του την ανάπλαση. Ή, στη χειρότερη, να πάρουν τους φόρους που πρέπει, και να του πουλήσουν το Ελληνικό με σοβαρή τιμή. Sent from my Find 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.