PeleGiannisGalpe Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2014 Όσοι ενδιαφερθείτε, δείτε τα link με τη σειρά που τα παραθέτω. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Zn-3UnaCtc]ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Μια νέα εποχή για την Ελλάδα. - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qdUbLTQ7RrY]ΣΚΑΙ -- Lamda Development -- ΕΛΛΗΝΙΚΟ - YouTube[/ame] ΙΟΒΕ: Η αξιοποίηση του Ελληνικού θα δημιουργήσεις 35.000 νέες θέσεις εργασίας | επιχειρησεις , ελληνικες επιχειρησεις | Ημερησία VS Επίσης παραθέτω και το εξής: Δούρου: Το πολεοδομικό τερατούργημα για το Ελληνικό δε θα περάσει Την άμεση διακοπή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά, ζητεί με ανακοίνωσή της η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ. Αναλυτικά η ανακοίνωσή της: «Η δήθεν αξιοποίηση του Ελληνικού δεν πρέπει να περάσει. Γιατί δεν είναι αξιοποίηση αλλά ιδιωτικοποίηση με όρους ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας και τσιμεντοποίησης. Σήμερα ο διαγωνισμός για την δήθεν αξιοποίηση βρίσκεται σε κρίσιμη φάση. Την Πέμπτη, 27 του μήνα, είναι η καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού για την υποβολή των τελικών προσφορών από τους ενδιαφερόμενους ομίλους. Ανοίγει δηλαδή ο δρόμος για το τελικό ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, σε βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε τη διαδικασία αυτή και τον ρόλο της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ. Του ΤΑΙΠΕΔ που κρατά μυστική τη σύμβαση με τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Απαιτούμε την άμεση διακοπή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά». ( Sofokleousin.GR | Δούρου: Το πολεοδομικό τερατούργημα για το Ελληνικό δε θα περάσει ) Γνώμες? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Προσωπικά, είμαι απόλυτα υπέρ της αξιοποίησης και εύχομαι να πάρουν οι επενδυτές το ΟΚ και να αρχίσουν τα έργα το συντομότερο δυνατόν λόγω των τόσων θετικών που θα αποφέρει αυτό το έργο τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στα παραπάνω link. Όσο για τα λεγόμενα της Κ. Δούρου, πιστεύω μπορείτε να διακρίνετε την ειρωνεία όταν μιλάει για την "τσιμεντοποίηση" του χώρου και πάνω απ' όλα δε μπορώ να διακρίνω τίποτα θετικό στο να μείνει ο χώρος του πρώην αεροδρομίου όπως έχει. Ίσα ίσα, αρνητικά θα είναι τα αποτελέσματα όπως αναφέρει η έρευνα που παρέθεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Εμενα με προβληματίζει πως ο μοναδικος "επενδυτης" που έδειξε ενδιαφέρoν ειναι ελληνικών συμφερόντων. rly? νομιζα οτι θελουν ξενα κεφαλαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Μάρτιος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 http://www.xrimatistirio.gr/index_news.asp?id=8420&ekdosi=4493&datalist_=protathemata&t=ennea_endiaferomenoi_gia_to_ellhniko (Παλιότερο άρθρο)Υπήρξαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, φυσικά, αλλά ο καθένας για τους λόγους του αποχώρησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Σίγουρα έπρεπε να αξιοποιηθεί από το να κάθεται και να σαπίζει. Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει ξεκινάνε με αρκετούς επενδυτές και τελικά καταλήγει μόνο ένας να το παίρνει. Δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις μια τέτοια κατάληξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 18, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Αστεία πράγματα. Ας το κρατήσει για να το αξιοποιήσει το ελληνικό δημόσιο με τέτοια τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 δε νομιζω να μπορει να το αξιοποιήσει το δημοσιο στην κατασταση που βρισκεται(το ιδιο το δημοσιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Μάρτιος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Αστεία πράγματα. Ας το κρατήσει για να το αξιοποιήσει το ελληνικό δημόσιο με τέτοια τιμή.Δηλαδή τί καλύτερο θα μπορούσε να κάνει το δημόσιο με τα λευτά σου, μου, μας? Άλλωστε δε διακρίνω καμία υπερβολή στο όλο έργο, η έκταση είναι τεράστια και το μεγαλύτερο μέρος της έχει σχεδιαστεί να γίνει πάρκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 80 ευρώ το μέτρο; Γελάει ο κόσμος Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 18, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 ναι αλλά ο κρατισμός πέθανε προ πολλού σε αυτήν την χώρα στην τελική ας αποφασίσουμε τι κράτος θέλουμε ή θα στο πάρει ο ιδιώτης για ένα κομμάτι ψωμί ή κρατικό και αργός θάνατος (της περιοχής) γιατί μην μου πεις ότι θα το εκμεταλλευτεί η εκάστοτε κυβέρνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Μάρτιος 18, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 80 ευρώ το μέτρο; Γελάει ο κόσμος Sent from my Nexus 7 using TapatalkΝαι, αλλά δεν απάντησες στο ερώτημα μου.Χρήματα θα μπαίνουν στα κρατικά ταμεία από τους φόρους συνέχεια και γενικότερα τα περισσότερα απ' τα χρηματικά οφέλη αναφέρονται στο βίντεο της συνέντευξης. +Προτιμώ 1000 φορές ένα τοπίο σαν αυτό που μπορεί να δημιουργηθεί παρά ό,τι υπάρχει στο Ελληνικό σημερα και πιστεύω το ίδιο κ οι περισσότεροι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 18, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Έχω απαντήσει. Να το κάνει το ελληνικό κράτος. Κανένας Λάτσης.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 19, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 ναι αλλά ο κρατισμός πέθανε προ πολλού σε αυτήν την χώραΑυτό πρέπει να πάει στα ανέκδοτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 19, 2014 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 γιατί;θέλουμε ή δεν θέλουμε ιδιωτική πρωτοβουλία;αφού το κράτος δεν μπορεί να το αξιοποιήσει γιατί να μην το πάρει ο ιδιώτης -που προφανώς δεν το κάνει για την ψύχη της μάνας του το αστείο είναι πως μερικοί νομίζουν ότι μας χαϊδεύει ένα αόρατο χέρι που θα μας κατευθύνει και θα μας κάνει όλα τα χατίρια τράβα βάλε τώρα ειδήσεις από το "μπλογκτηςμακρακομης" όπως συνηθίζεις και νιώσε και εσύ επαναστάτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 19, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 ας πετάξω και εγώ την γνώμη μου...είναι γελοία η τιμή με την οποία θα παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση πρώτον... Ξεκινάμε από εκεί. Από την άλλη το κράτος μάλλον ελπίζει ότι θα πάρει λεφτά από φόρους, ενοίκια κλπ κλπ. Αυτά τα νούμερα αν μάθουμε θα είναι κάτι. Φυσικά όμως και το κράτος δεν πρέπει να ασχοληθεί με καμιά επένδυση καθώς όλες του οι προσπάθειες είναι αποτυχημένες..όπως γνωρίζετε και έχω γίνει γραφικός δεν έχω εμπιστοσύνη στο κράτος...καμία όμως. Αν όμως την κάνει, να γίνει με στόχο το κέρδος και όχι το ρουσφέτι... (imposibru)Πρέπει να εκμεταλλευθεί ο χώρος καθώς σαπίζει 13 χρόνια τώρα..Θα δημιουργηθεί ένα μέρος να χαλαρώνει ο κόσμος..Οι προτάσεις μου τι μπορεί να γίνει παρακάτω.1. Πρέπει κατά την γνώμη μου να δημιουργηθεί εκεί ένα χωριό (σαν αυτό στην Βαρκελώνη για όποιον έχει πάει περισσότερες πληροφορίες εδώ )2. Να γίνει ένα πάρκο με λίμνες, δέντρα, ποδηλατόδρομους κλπ. (δεν το προτείνω για όλη την έκταση, αλλά για ένα μέρος της)3. έχει ακουστεί κάτι για πίστα αγώνων... Εγώ είμαι μέσα, αλλά αρκεί να γίνονται F1 αγώνες. Δύσκολο όμως δεν το θέλουν οι πολίτες εκεί. Θα ήταν πάντως φοβερή attraction (αλλά για λίγες μέρες το χρόνο, κοινός δεν συμφέρει μάλλον)4. Τέλος, μπορεί να γίνει ένα θεματικό πάρκο (με αρχαίους θέλετε με disney θέλετε, whatever) να έχουμε και ένα μέρος για τουρισμό και διασκέδαση. Το allou είναι λίγο κατά την γνώμη μου.προς θεού όμως μην γίνει mall... τα έχω σιχαθεί + ότι υπάρχει εκεί κοντά το mall στην βουλιαγμένης...αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2014 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Θα πάρει φόρους το κράτος. Όπως παίρνει και από τις άλλες δραστηριότητες του Λάτση. Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει. Sent from my Find 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 19, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Θα πάρει φόρους το κράτος. Όπως παίρνει και από τις άλλες δραστηριότητες του Λάτση. Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει. Sent from my Find 5 using Tapatalk καιρός να πάρει να κοπούν βήχες και γελάκια...αν έχουν cohones Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 19, 2014 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Του Λατση σώσαμε την Eurobank,του χαρίσαμε κομμάτι της Εθνικής Τράπεζας του χαρίσαμε το καλύτερο φιλέτο γης στη Μεσόγειο. Τελικά είμαστε πολύ κουβαρντάς λαός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 19, 2014 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 γιατί;θέλουμε ή δεν θέλουμε ιδιωτική πρωτοβουλία;αφού το κράτος δεν μπορεί να το αξιοποιήσει γιατί να μην το πάρει ο ιδιώτης -που προφανώς δεν το κάνει για την ψύχη της μάνας του το αστείο είναι πως μερικοί νομίζουν ότι μας χαϊδεύει ένα αόρατο χέρι που θα μας κατευθύνει και θα μας κάνει όλα τα χατίρια τράβα βάλε τώρα ειδήσεις από το "μπλογκτηςμακρακομης" όπως συνηθίζεις και νιώσε και εσύ επαναστάτηςΤο αστείο βρίσκετε στο ότι μερικοί σαν και σένα νομίζουν ότι βιώνουν τον καπιταλισμό χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι την σοβαρή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα την χρηματοδοτούν "κομμουνιστικά" οι πολίτες μέσω του κράτους. Όσο για τις ειδήσεις από "μπλογκτηςμακρακομης" σου επιστρέφονται. Δεν έχω καμία διάθεση να νιώσω επαναστάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 19, 2014 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Ποσους υπαλληλους απασχολει ο Λατσης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 19, 2014 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Το αστείο βρίσκετε στο ότι μερικοί σαν και σένα νομίζουν ότι βιώνουν τον καπιταλισμό χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι την σοβαρή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα την χρηματοδοτούν "κομμουνιστικά" οι πολίτες μέσω του κράτους. Όσο για τις ειδήσεις από "μπλογκτηςμακρακομης" σου επιστρέφονται. Δεν έχω καμία διάθεση να νιώσω επαναστάτης.έχεις μπερδέψει το επιθυμητό με το εφικτόα και συγγνώμη αλλά εγώ δεν κάνω copy-paste κείμενα ανυπόγραφα ή γραμμένα από τον άσχετο που τελείωσε το "εργαστήρι δημοσιογραφίας του χ λαμογιου" πήρε ένα λαπτοπ και νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος γιατί σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα θα είχε πατώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.