TheHacker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2014 μολις μου εφεραν απο το εξωτερικο ενα kingston Datatraveler usb 3.0 1TB ...οταν ρωτησα την τιμη μου ειπε 20ευρω ....επαθα πλακα...το εβαλα μπας και ητανε μουφα 1tb αλλα οντως εγραφε 920GB space .... καλη αγορα τελικα :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Για γέμισέ το. γιατί μπορεί αν λέει οτι θέλει αλλά να μην μπορείς να γεμίσεις ούτε 50gb.Έχουν ξαναυπάρξει τέτοια μουφα flash drives Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 ρε συ swat περασα κανονικα το battlefield και μια ταινια συνολο 35 gb και φαινεται να χωραει αλλα 900gb .... παιζει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Ρε βάλε πράμα.Αν συνεχίζει και πέρνει χωρίς πρόβλημα, ποστάρεις εδώ το link του καταστήματος απο όπου το αγοράσανε. Και περίπτερο στο vietnam να είναι.Αν δεν το κάνεις......ξέρουμε που μένεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 18, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Βάλε βάλε. Δες και ταχύτητες.Πριν κάποια χρόνια σκάσανε κάτι 8gb flash drives με 30ευρώ αν θυμάμαι καλά που τελικά ήταν 512mb με fake χώρο.Και αν είναι όντως 1tb δώσε το link να παραγγείλω κανα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 18, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 χαχαχαα usb 3.0 γραφει αλλα απο εμπειρια η ταχυτητα δεν ειναι ...θα ποσταρω αργοτερα οταν θα το fullarw Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 επισης μου εφεραν τα παρακατω "βαρελακια" τα οποια ειναι μια απ τις τρομεροτεροοοοοτατες πατεντες που εχω δει...ηχειακια 15watt συνδεονται με bluetooth! καλωδιο και περνουν και sd card?!?? τρομερα πραγματικα με ωραιο κρυσταλλινο ηχο....το θεμα ειναι πως εχω 6 και ηθελα να με βοηθησει καποιος αν ξερει στο πως θα συνδεσω πανω απο 1 στο pc...γιατι με το που εχω 1 συνδεδεμενο και παω να συνδεσω αλλο ξεσυνδεεται το ενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάρτιος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Please ποσταρε και link για τα ηχεία γιατί καιρό ψάχνω κάτι τέτοιοΝα υποθέσω πως δεν ειναι original beats και πως λειτουργουν με μπαταρίες ή καλώδιο???edit:τσεκαρε αυτο μπορει να βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 18, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 συγνωμη φιλε αλλα δεν τα πηρα απο καποιο site τα εφερε ο πατερας μου απο σανγκαι συνεπως δεν παιζει να σε βοηθησω(συγνωμη)....ειναι επαναφορτιζομενα παιζουν και μολις τελειωσει η μπαταρια τα ξαναφορτιζεις και συνεχιζεις... τρομερα πραγματικα αλλα θελω να συνδεω 4-5 πανω στο Pc και δν μπορω :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.