Jump to content

kingston datatraveler 1tb

TheHacker

Recommended Posts

μολις μου εφεραν απο το εξωτερικο ενα kingston Datatraveler usb 3.0 1TB ...οταν ρωτησα την τιμη μου ειπε 20ευρω :o ....επαθα πλακα...το εβαλα μπας και ητανε μουφα 1tb :hehe: αλλα οντως εγραφε 920GB space .... καλη αγορα τελικα :worship:

Ρε βάλε πράμα.

Αν συνεχίζει και πέρνει χωρίς πρόβλημα, ποστάρεις εδώ το link του καταστήματος απο όπου το αγοράσανε. Και περίπτερο στο vietnam να είναι.

Αν δεν το κάνεις...

...ξέρουμε που μένεις.

Βάλε βάλε. Δες και ταχύτητες.

Πριν κάποια χρόνια σκάσανε κάτι 8gb flash drives με 30ευρώ αν θυμάμαι καλά που τελικά ήταν 512mb με fake χώρο.

Και αν είναι όντως 1tb δώσε το link να παραγγείλω κανα 2

επισης μου εφεραν τα παρακατω "βαρελακια" τα οποια ειναι μια απ τις τρομεροτεροοοοοτατες :hehe: πατεντες που εχω δει...ηχειακια 15watt συνδεονται με bluetooth! καλωδιο και περνουν και sd card?!?? τρομερα πραγματικα με ωραιο κρυσταλλινο ηχο....το θεμα ειναι πως εχω 6 και ηθελα να με βοηθησει καποιος αν ξερει στο πως θα συνδεσω πανω απο 1 στο pc...γιατι με το που εχω 1 συνδεδεμενο και παω να συνδεσω αλλο ξεσυνδεεται το ενα..

post-30541-1416078243,5568_thumb.jpg

συγνωμη φιλε αλλα δεν τα πηρα απο καποιο site τα εφερε ο πατερας μου απο σανγκαι συνεπως δεν παιζει να σε βοηθησω(συγνωμη)....ειναι επαναφορτιζομενα παιζουν και μολις τελειωσει η μπαταρια τα ξαναφορτιζεις και συνεχιζεις... τρομερα πραγματικα αλλα θελω να συνδεω 4-5 πανω στο Pc και δν μπορω :'(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.