greekfragma Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2004 γεια χαρα παιδες................. αλλαξα μητρικη προσφατα και μετα απο ενα φορματ προσπαθω ματαια να κανω τα παραθυρα να δουν το ups μου(MGE ellipse premium 1200VA) κατεβασα τους τελευταιους drivers Nvidia κατεβασα και οτι ποιο τελευταιο υπηρχε απο usb drivers αλλα παλι τιποτα...... δοκιμασα να το συνδεσω με ολους τους τροπους(usb-com) αποτυχια............... τα παραθυρα προτεινουν να τσεκαρω την συσκευη........βλεπουν να συνδεεται κατι στη θυρα αλλα το εχουν σαν Unknown device...... θα προσπαθησω να το συνδεσω με καποιο αλλο μηχανημα να δω τι παιζει.......εαν και εκει δεν γινεται τιποτα......τι αλλο μπορει να παιζει????? RMA????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Drivers για το UPS κατέβασες? ένα mge που είχα, δεν το έβλεπαν αυτόματα τα win, ήθελε drivers(έχει και cd με οδηγούς στην συσκευασία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 αυτους απο το cd τους εβαλα....η αληθεια ειναι οτι τους τελευταιους της εταιρειας δεν τους δοκιμασα. θενκς φανη....ξαναδοκιμαζω και θα σας πω. παντως μου φαινεται αρκετα περιεργο........ακομα και χωρις αυτους το εβλεπαν αυτοματα παλιοτερα ως mass storage device-battery τεσπα θα τσεκαρω και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 κατεβασα και τους τελευταιους οδηγους...........ψαχνουν το ups αλλα δεν το βρισκουν........μαλλον θα πρεπει να το συνδεσω σε κανα αλλο πισι να δω τι παιζει.......αλλα μου κανει εντυπωση..... πολυ στην ψυχρα εγινε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 μια και τα ίδια και εδώ.... η μόνη λύση που έχει δουλέψει κατα καιρούς είναι αλλαγή της θύρας πάνω στην οποία έχεις το UPS... δηλαδή κότσαρε το καλώδιο σε USB της μητρικής ή του USB bracket που συνόδευε την μητρική σου... πολύ σπαστικό πρόβλημα... συμβαίνει συνήθως μετα την επαναφορά image του ghost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Μια φορά που είχα κάνει repair μου έκανε το ίδιο πρόβλημα που λύθηκε άμεσα βγαζομπάζοντας το καλώδιο του UPS στη θύρα usb. APC BackUPS 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.