billpeppas Μάρτιος 17, 2014 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Ηρθε την περασμενη εβδομαδα διευθηντης πωλησεων της 3Μ να μιλησουμε για κατι ενεσεις. Η κουβεντα λοιπον πηγε στο γτ κανουν εκπτωση σε με μεγαλες παραγγελιες και την ιδια στιγμη ριχνουν τις μικρες και μου απαντησε γτ ειναι καλοι πελατες. Γτ ρε παιδια του λεω εχετε κανα παραπονο απο εμενα (γελια) οχι προς θεου και τα σχετικα, ε τοτε γτ δε μου κανετε και εμενα αυτη την εκπτωση ρε παιδια να μπορω και εγω να ειμαι ανταγωνιστικος? εδω δινετε εκτπωση 15% σε 5000 κομματια και θα πατε να βγαλετε τα σπασμενα απο τα 50 που θα παρω εγω? Δεν ηξερε τι να απαντησει...Καλά κατάλαβα πως έχεις μπει σε uber defence mode.Πρώτα οι λίγοι επιχειρηματίες λαμόγια στην Ελλάδα ( γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια... )Τώρα να μας πείς να σου κάνει ίδια τιμή εσένα με ότι κάνει η εταιρία για το amazon π.χ.Ανέβασε τις πωλήσεις σου, ώστε να παίρνεις περισσότερα κομμάτια από την εταιρία/προμηθευτή σου, να γίνεις "υπολογίσιμος" συνεργάτης και θα πάρεις καλύτερες τιμές.Αλλά εσύ μάλλον νόμιζες πως θα σου κάνουνε τις τιμές που κάνουνε σε άλλον που παίρνει εκατομμύρια κομμάτια και τους αποφέρει ένα σεβαστό και σταθερό εισόδημα σε σχέση με εσένα που είσαι ένα μικρό πολύ μικρό μέρος των εσόδων τους.Τα ίδια θα έλεγες αν ήσουν εσύ η 3M ας πούμε ?Μην κλαίγεσαι πάντως, μια χαρά βλέπουμε Titan SLI στο PC σου και τα λοιπά ρέστα.Το πρόβλημα είναι ένα και είναι τα μεταφορικά. Και εξηγούμε, σχεδόν όλα τα καταστήματα του εξωτερικού της Ευρώπης π.χ. έχουν δυνητικούς πελάτες σχεδόν όλους τους Ευρωπαίους γιατί τα μεταφορικά στην χώρα του προς εμάς π.χ. είναι ελάχιστα. Δυστυχώς στην Ελλάδα τα μεταφορικά είναι τεράστια προς άλλες χώρες άρα τα καταστήματα απευθύνονται στην εσωτερική αγορά και μόνο και λόγο αυτού δεν παίζει ποτέ να έχουνε καλύτερες τιμές από το εξωτερικό μιας μιας και οι ποσότητες που αγοράζουν δεν είναι αρκετές ώστε να πάρουν σημαντικές εκπτώσεις. Άσε που σήμερα στην Ελλάδα τα πραγματικά μαγαζιά είναι ελάχιστα τα περισσότερα είναι πλέον XML καταστήματα.Δες τι μεταφορικά έχουνε στην Δανία έτσι για ένα γρήγορο παράδειγμα... και θα αναθεωρήσεις για τα μεταφορικά που έχουνε οι Ελληνικές εταιρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάρτιος 17, 2014 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Καλά κατάλαβα πως έχεις μπει σε uber defence mode.Πρώτα οι λίγοι επιχειρηματίες λαμόγια στην Ελλάδα ( γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια... )Τώρα να μας πείς να σου κάνει ίδια τιμή εσένα με ότι κάνει η εταιρία για το amazon π.χ.Ανέβασε τις πωλήσεις σου, ώστε να παίρνεις περισσότερα κομμάτια από την εταιρία/προμηθευτή σου, να γίνεις "υπολογίσιμος" συνεργάτης και θα πάρεις καλύτερες τιμές.Αλλά εσύ μάλλον νόμιζες πως θα σου κάνουνε τις τιμές που κάνουνε σε άλλον που παίρνει εκατομμύρια κομμάτια και τους αποφέρει ένα σεβαστό και σταθερό εισόδημα σε σχέση με εσένα που είσαι ένα μικρό πολύ μικρό μέρος των εσόδων τους.Τα ίδια θα έλεγες αν ήσουν εσύ η 3M ας πούμε ?Μην κλαίγεσαι πάντως, μια χαρά βλέπουμε Titan SLI στο PC σου και τα λοιπά ρέστα.Δες τι μεταφορικά έχουνε στην Δανία έτσι για ένα γρήγορο παράδειγμα... και θα αναθεωρήσεις για τα μεταφορικά που έχουνε οι Ελληνικές εταιρίες.Καλά άντε γεια τώρα εδώ γελάμε. Ψάξε σε όλο το forum και αν δεις κάποιο μαγαζί εξωτερικού να είναι από Δανία πέστω μου και σε εμένα γιατί το 95% των μαγαζιών που βλέπω εγώ είναι απο Γερμανία και Αγγλία που τα μεταφορικά εκεί δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 17, 2014 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Καλά άντε γεια τώρα εδώ γελάμε. Ψάξε σε όλο το forum και αν δεις κάποιο μαγαζί εξωτερικού να είναι από Δανία πέστω μου και σε εμένα γιατί το 95% των μαγαζιών που βλέπω εγώ είναι απο Γερμανία και Αγγλία που τα μεταφορικά εκεί δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας.Και σε Ελβετία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ισλανδία έχουνε τα ίδια μεταφορικά με εμάς αλλά παρόμοιες τιμές με των Γερμανών και των Άγγλων ( παρεπιπτόντως μόνο φθηνοί δεν είναι πλέον οι Άγγλοι, και αν δεν ήταν πεσμένη η βρετανική λύρα δεν θα τολμούσατε να τους σκέφτεστε καν ).Live your myth in Greece που στο Περιστέρι τα μεταφορικά για την βενζίνα κάνουνε την τιμή της 1.6€/l ,μετά 15km από εκεί τα απίστευτα μεταφορικά πάνε την τιμή στα 1.69€/l στα απίστευτα βόρεια προάστεια, και άλλα 4km από τα βόρεια προάστια, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού ( εκεί βλέπεις περνάει τελωνείο ξανά το καύσιμο ) πάει στα 1.739€/lΜετά φταίει το κακό το κράτος όταν πάει για φούντο μια "επιχείρηση".Έπιασε ο κάθε βλάχος ( δεν μιλάω συγκεκριμένα, ούτε για εσένα προφανώς, έτοιμος να αρπαχτείς είσαι πάντως φίλος... ) λεφτά με τον Α ή Β τρόπο και δίχως επιχειρηματικό πλάνο, με μηδενική έρευνα αγοράς, μηδενική πρωτοτυπία, θέλησε να γίνει Σεΐχης... άλλοι πεισμώσανε και γίνανε με τον κλασικό και επιτυχημένο τρόπο του "Greek lamogio" και άλλοι τον ήπιανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 17, 2014 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Ναι μωρε ο αθλιος Ελληναρας που δεν εχει την καλυτερη τιμη σε ολο τον κοσμο.Παρτο οπου θελεις, θεμιτο ειναι, αλλα κοψε τα περι 'Ελληναραδων'. Η μαλλον αστα για το καφενειο.Περιμένω να με διαφωτίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 17, 2014 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Περιμένω να με διαφωτίσεις.θα σε διαφωτισει ο [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Στο ιδιο καφενειο πρεπει να συχναζετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάρτιος 17, 2014 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Αυτό το είχα διαβάσει πρόσφατα και είχα μείνει μλκς. Δείτε πόσο πουλιέται ένα μηχανάκι σε 20 χώρες, ξεκινάει στην τιμή των 10566€ στην χώρα κατασκευής του την Ιαπωνία και φθάνει στα 36196€ στην Δανία!!! Οι διαφορές οφείλονται κατά το μέγιστο ποσοστό στις διάφορες επιβαρύνσεις από εισαγωγικούς δασμούς και φόρους που επιβάλλουν τα κράτη. Συγκρίνοντας τις τιμές βλέπουμε ότι ο καταναλωτής παραμένει «βασιλιάς» στη Βόρεια Αμερική, που απολαμβάνει τιμές ίδιες ουσιαστικά με της Ιαπωνίας, παρότι υποτίθεται ότι μεσολαβεί το μεταφορικό κόστος και δασμοί! Το αστείο είναι πως οι μεγαλύτερες αποκλίσεις τιμών παρουσιάζονται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιας από τις πιο «σφιχτοδεμένες» κοινωνικές συμπτύξεις της εποχής μας. Ακόμη και μέσα στη λεγόμενη «Ζώνη του Ευρώ» όπου θα έπρεπε να υπάρχει ισοτιμία, οι διαφορές φτάνουν τα 1.910 ευρώ, ή το 12%! Περισσότερες πληροφορίες του άρθρου. Newsbeast.gr | ΝΕΑ : Πώς επιδρά η παγκοσμιοποίηση στις τιμές μοτοσυκλετών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 17, 2014 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών της λιανικής δεν έχει ιδέα τι ακριβώς κάνει. Δε γνωρίζει ούτε καν τους βασικούς μηχανισμούς λειτουργίας που αλλού θεωρούνται δεδομένοι τα τελευταία 30-40 χρόνια.Γι αυτό και η λιανική είναι τελείως διαστρεβλωμένη στην χώρα μας σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στα τεχνολογικά προϊόντα. Αυτά τα χω δει, δυστυχώς, στο στενό μου περιβάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 17, 2014 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Καλά κατάλαβα πως έχεις μπει σε uber defence mode.Πρώτα οι λίγοι επιχειρηματίες λαμόγια στην Ελλάδα ( γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια... )Τώρα να μας πείς να σου κάνει ίδια τιμή εσένα με ότι κάνει η εταιρία για το amazon π.χ.Ανέβασε τις πωλήσεις σου, ώστε να παίρνεις περισσότερα κομμάτια από την εταιρία/προμηθευτή σου, να γίνεις "υπολογίσιμος" συνεργάτης και θα πάρεις καλύτερες τιμές.Αλλά εσύ μάλλον νόμιζες πως θα σου κάνουνε τις τιμές που κάνουνε σε άλλον που παίρνει εκατομμύρια κομμάτια και τους αποφέρει ένα σεβαστό και σταθερό εισόδημα σε σχέση με εσένα που είσαι ένα μικρό πολύ μικρό μέρος των εσόδων τους.Τα ίδια θα έλεγες αν ήσουν εσύ η 3M ας πούμε ?Μην κλαίγεσαι πάντως, μια χαρά βλέπουμε Titan SLI στο PC σου και τα λοιπά ρέστα.Δες τι μεταφορικά έχουνε στην Δανία έτσι για ένα γρήγορο παράδειγμα... και θα αναθεωρήσεις για τα μεταφορικά που έχουνε οι Ελληνικές εταιρίες. Αφου καταλαβες περι τινος προκειτε λογο sli titan και λοιπον στο pc μου ακου τωρα. Ναι ακριβως αυτο, η εταιρια να κανει σε μενα οτι κανει και στο αμαζον που δινεις ως παραδειγμα. Δεν γνωριζω κανενα κανονισμο που να λεει οτι για πουλησει το αμαζον πρεπει να κλεισω εγω, απο τη στιγμη που του κανει την εκπτωση πεταει εμενα εκτος αγορας. Ας μην του κανει την εκπτωση καθολου, ας τα χρεωσει κανονικα και αν θελει το αμαζον ας τα αγορασει, αν δεν θελει θα τα αγορασει αλλος. Γτ να την νοιαζει την εταιρια αν θα παρει ενας 5000 κομματια η πεντε 1000 κομματια? Πως θα ανεβασω τις πωλησεις μου απο τη στιγμη που ο προμηθευτης μου με ριχνει 15% στη τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 17, 2014 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Δε θα πω ότι όλοι είναι λαμόγια γιατί δεν είναι όλοι και σίγουρα δεν είναι το μεγάλο ποσοστό των καταστημάτων. Απο την άλλη όμως δε λυπάμαι και κανένα που κλείνει. Βαρυά κουβέντα αλλά ισχύει. Οταν πας και ανοίγεις ένα μαγαζί και στήνεις ένα site (του π0π0υ) και περιμένεις να πουλήσει μόνο του, έχασες. Οταν ο πελάτης είναι στην αναμονή για να σου μιλήσει ή να παραλάβει, έχασες. Οταν ο πελάτης δε μπορεί να κάνει ένα RMA χωρίς να κλειστεί στο Δαφνί, έχασες. Πρόσφατο παράδειγμα. Παραγγελία τη περασμένη Παρασκευή σε γνωστό κατάστημα (τηλεφωνική το σημειώνω). Το προϊόν στη τιμή των 132 ευρώ και το κατάστημα ενημερώνει τον πελάτη ότι θα το έχει στα χέρια του τη Τρίτη (δηλαδή αύριο). Ο πελάτης δέχεται τηλέφωνο σήμερα ότι έφτασε πιο νωρίς το προϊόν (ουάου σκέφτεται αυτά είναι!!!). Καπάκια μαθαίνει ότι το σύνολο της παραγγελίας του είναι 150+ ευρώ. Ρωτά λοιπόν το κατάστημα. Συγνώμη αλλά εγώ παράγγειλα το προϊόν και έκανε 132 τη Παρασκευή, γιατί να δώσω 150 και κάτι τώρα; Απάντηση του καταστήματος. Μα δεν έχετε κάνει κράτηση. Σωστά δεν μπήκε online γιατί το Site σου λακαμα ήταν για φάπες και ας είσαι μεγάλο μαγαζί!! WTF??? Pokerface.jpg οκ αφού δεν έχω κάνει κράτηση σημαίνει ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να παραλάβω. Κρατήστε το για τη βιτρίνα σας. Ταφόπλακα και παραγγελία απο αλλου. Αλλά έχουν ζόρια και δεν έχουν πελάτες! Αλλο πρόσφατο παράδειγμα. Παραγγελία πάλι σε γνωστό κατάστημα. Περνάνε οι μέρες, που είναι η παραγγελία οεο; καμία ενημέρωση... Σκασίλα μας έχει και αλλού πορτοκαλιές. Δεύτερη ταφόπλακα. Οπότε παραγγέλνεις κάτι απο Ρουμανία βράδυ στις 11. Επομένη μέρα αποστολή στις 10 το πρωι, μετά απο 2 μέρες σπίτι σου. Ολα αυτά έχουν στρέψει τον ψαγμένο αγοραστή στις λύσεις του ebay, amazon κλπ.Καλώς ή κακώς μερικοί έχουν στρέψει πολλούς στο εξωτερικό μαζί και εμένα και πλέον προτιμάω να ψωνίσω απο επιλεγμένα μαγαζιά στην Ελλάδα (ίσως να είναι 3 στο σύνολο) και ας είναι και πιο ακριβά από αλλά ή να παραγγείλω από εξωτερικό. Σαν καταναλωτή θα με ωφελήσει να μην έχω το τελωνείο στη μάπα; Ναι αρκεί πρώτα για παράδειγμα το performance-pc να βάλει μεταφορικά ανθρώπινα ή το newegg να αρχίσει να στέλνει στη χώρα μου (μιλάω για κομπιουτερομάγαζα) Αν ήμουν επιχειρηματίας θα ανησυχούσα; Μάλλον όχι γιατί και για εμένα θα είναι ανοιχτή η πόρτα πλέον. Οπότε αν είμαι σωστός και έχω χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το πελάτη, δε θα τον χάσω. Και ναι δε θα με χάσει κανένα απο τα μαγαζιά που εμπιστεύομαι ακόμα και αν το performance pc έχει μια καλή διαφορά υπερ του. Ο άλλος θα είναι δίπλα μου και αν πάθει κάτι το προϊόν θα πάω και θα του το κολλάω στο κεφάλι. Για το θέμα μεταφορικών που θίχτηκε. Να πω κάποια πράγματα μιας και τα ξέρω από πρώτο χέρι. Αποστολές εντός Αθηνών έχουμε δει να χρεώνονται με 6 έως 9 ευρώ. Απλά η τιμή δεν παίζει με την καμία. Κανένα μαγαζί δε παίρνει τέτοιες τιμές από εταιρίες courier για αποστολές και ειδικά εντός πόλης, ακόμα και αν μιλάμε για αντικαταβολή. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επίσης για αποστολές στο εξωτερικό δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα. 1. Δεν έχουμε τις κατάλληλες τιμές για να μας προτιμήσει ένας ξένος (λογικό καθώς είναι ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης και έχουμε μικρό καλάθι. Η ποσότητα αγοράς καθορίζει και τη τιμή που θα πάρεις απο τον εκάστοτε προμηθευτή). Δε μπορεί ο μπακάλης της γειτονιάς να αγοράσει το ίδιο το chivas με τον Σκλαβενίτη για παράδειγμα. 2. Οταν ο Αγγλος σου στέλνει κάτι με 3 ευρώ και εσύ για να το στείλεις Γερμανία και μάλιστα ελαφρύτερο κατά 100gr, θες 16ευρώ δε το λες και το καλύτερο όπλο στη φαρέτρα σου. Οπότε μη κλαιγόμαστε μόνο γιατί το νόμισμα έχει 2 όψεις. Και επίσης μη πετάμε τη λέξη λαμόγια δεξιά και αριστερά σα να είμαστε οι άψογοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 17, 2014 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Αφου καταλαβες περι τινος προκειτε λογο sli titan και λοιπον στο pc μου ακου τωρα. Ναι ακριβως αυτο, η εταιρια να κανει σε μενα οτι κανει και στο αμαζον που δινεις ως παραδειγμα. Δεν γνωριζω κανενα κανονισμο που να λεει οτι για πουλησει το αμαζον πρεπει να κλεισω εγω, απο τη στιγμη που του κανει την εκπτωση πεταει εμενα εκτος αγορας. Ας μην του κανει την εκπτωση καθολου, ας τα χρεωσει κανονικα και αν θελει το αμαζον ας τα αγορασει, αν δεν θελει θα τα αγορασει αλλος. Γτ να την νοιαζει την εταιρια αν θα παρει ενας 5000 κομματια η πεντε 1000 κομματια? Πως θα ανεβασω τις πωλησεις μου απο τη στιγμη που ο προμηθευτης μου με ριχνει 15% στη τιμη?Νομίζω πως ο κόσμος που ονειρεύεσαι ( να παίρνεις εσύ την ίδια τιμή με το amazon, κάνοντας εσύ παραγγελία 50 τεμάχια και ο άλλος κάνει 200x50... ) είναι ναι μεν ωραίος, δίκαιος (?) αλλά πάνω από όλα... ονειρικός.Αν εσύ ήσουν ο παραγωγός του Χ προϊόντoς, θα έδινες την ίδια έκπτωση σε κάποιον που σου είναι ουσιαστικά "ασήμαντος" γιατί τα έσοδα σου από αυτόν δεν καλύπτουνε ούτε τον μηνιαίο μισθό 10 εργαζομένων σου, όταν ένας άλλος σου δίνει έσοδα που καλύπτουνε όλα τα λειτουργικά σου κόστη για τον μήνα αλλά και σου περισσεύει και ένα πολύ καλό ποσό ?Αν εσύ σταματήσεις να παίρνεις από αυτόν, εφόσον είναι μεγάλη εταιρία, σε γράφει στα @@ του.Αν του φύγει το Amazon θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί.Τώρα βγήκες από το "κλουβί" σου ?Ακόμα και ο "κομπιουτεράς" της γειτονιάς σου, αν δείς, κάνει καλύτερη τιμή σε αυτόν που πάει και πέρνει 10 προϊόντα + φορμάτ από ότι κάνει σε αυτόν που θα πάρει 1 προϊόν και φορμάτ ή μόνο φορμάτ π.χ.Κάνεις λες και μένεις έκπληκτος από την ανακάλυψη ότι ένας Χ σημαντικότερος πελάτης, και ναι, υπάρχει και ο Ψ σημαντικότερος πελάτης, που πάλι παίρνει και αυτός έκπτωση καλύτερη από την δική σου αλλά μικρότερη από αυτή του Χ...Πώς θα ανεβάσεις τις πωλήσεις σου εσύ ?Στην περιοχή σου ( για να μην πω στην χώρα σου ) έχει άλλος το ίδιο προϊόν σε καλύτερη τιμή ?Δεν είναι amazon ο τυπάς φαντάζομαι.Απλά εσύ θες να βγάζεις X% παραπάνω κέρδος από το ίδιο προϊόν.Βάλε καλύτερη τιμή από τον άλλο και στόχευσε στην ποσότητα.Δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το συγκεκριμένο προϊόν ? Μάτσαρε τον. Ή μήπως να αναθεωρήσεις αν π.χ. δεν σου δίνει κάποιο σταθερό εισόδημα, και τελικά σε συμφέρει περισσότερο να το στείλεις και να πας για κάτι άλλο ?Υπάρχουνε προϊόντα του κλάδου σου που είναι καλά, έρχονται σε πολύ καλές τιμές, και δεν υπάρχει στην περιοχή σου ή στην Ελλάδα γενικότερα ? Ψάξου, βρές τρόπο να τα φέρεις και μετά να τα προωθήσεις ( λίγο μυαλό αν έχεις, δεδομένου πως μιλάμε για πραγματικά πολύ καλά προϊόντα ).Αν δεν μπορείς να τα σκεφτείς μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να σου βγάλει πλάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 17, 2014 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 A. Η αρχική είδηση είναι μάλλον στα πλαίσια κάποιων διαπραγματεύσεων που γίνονται εδώ και χρόνια στα πλαίσια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου νομίζω για κατάργηση δασμών σε ένα σωρό προϊόντα. Αίτημα κυρίως των μικρότερων/αναπτυσσόμενων χωρών και κάποιων κύκλων εντός των μεγάλων δυνάμεων που θα κονομήσουν καλά από μια τέτοια εξέλιξη.Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα με πολύ κρίσιμες παραμέτρους για την όλη μας πορεία ως έθνος η οποία δυστυχώς ελάχιστα γίνεται σε ουσιαστικό πλαίσιο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι λάθος για τους περισσότερους από εμάς να το αντιμετωπίζουμε με την ιδιότητα του καταναλωτή.Επειδή υπάρχει καθυστέρηση λόγω διαφωνιών κυρίως στα αγροτικά προϊόντα υποθέτω ότι ΗΠΑ και ΕΕ πάνε λίγο να επιταγχύνουν.Β. Για τη διαφορά τιμών εκτιμώ ότι σε μια σειρά ευρέως διαδεδομένα προϊόντα (μητρικές, επεξεργαστές, σκληροί κ.λπ.) τα 1$=1€ είναι κυρίως επιλογή των εταιρειών κι αλλαγή δασμολογικού καθεστώτος δεν θα έχει άμεση, ουσιαστική και ευρεία επίπτωση στην εδώ τιμή. Όταν οι εταιρείες αποφασίσουν να το αλλάξουν θα αλλάξει. Ίσως υπάρξει πίεση προς αυτή την κατεύθυνση αλλά δεν θα είναι άμεση.Αντίθετα θα είναι μάλλον θεόσταλτο για πιο «περίεργα» μικροαντικείμενα που μπορεί να είναι δυσεύρετα σε Ευρώπη και πολύ περισσότερο σε Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 17, 2014 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Αν ημουν παραγωγος φιλε μου δεν θα εδινα καμια εκτπωση σε κανενα πελατη, πρεπει να καταλαβεις οτι η ζητηση δεν δημιουργειτε απο το αμαζον αλλα απο τους πελατες του αμαζον που θελουν το προιον που βγαζω. Αν το αμαζον δεν το αγορασει, ολοι αυτοι που το θελουν δεν θα ψωνισουν απο το αμαζον. Η εταιρια δεν χανει πουθενα, απλα αυτος ο κανονισμος εχει φτιαχτει για να βολευει τους μεγαλους. Φερε οτι θες, οταν θα πας στον πελατη και σου πει εγω θελω 3Μ θα εισαι 15% ακριβοτερος η θα του πεις δεν εχω και στις δυο περιπτωσεις δεν θα το παρει απο εσενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 17, 2014 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Αν ημουν παραγωγος φιλε μου δεν θα εδινα καμια εκτπωση σε κανενα πελατη, πρεπει να καταλαβεις οτι η ζητηση δεν δημιουργειτε απο το αμαζον αλλα απο τους πελατες του αμαζον που θελουν το προιον που βγαζω. Αν το αμαζον δεν το αγορασει, ολοι αυτοι που το θελουν δεν θα ψωνισουν απο το αμαζον. Η εταιρια δεν χανει πουθενα, απλα αυτος ο κανονισμος εχει φτιαχτει για να βολευει τους μεγαλους. Φερε οτι θες, οταν θα πας στον πελατη και σου πει εγω θελω 3Μ θα εισαι 15% ακριβοτερος η θα του πεις δεν εχω και στις δυο περιπτωσεις δεν θα το παρει απο εσενα.Μιας και είμαστε τεχνολογικό φόρουμ, θα σου φέρω παράδειγμα πόσο χρειάζεσαι σαν παραγωγός ένα "amazon"...Εταιρία που πλέον πάει να γίνει φίρμα στις μνήμες ( Avexir ) [ έχω και 2ο παράδειγμα, πάλι από τον ίδιο χόρο ] μέχρι να βρεί τους κατάλληλους distributors και service/support centers στην Ευρώπη και την Αμερική ήταν "θαμμένη", δεν την ήξερε κανείς, πωλούνταν μόνο σε λίγα σημεία στην χώρα στην οποία εδρεύει και στην χώρα που κατασκευάζονταν τα προϊόντα τους, είχε χαμηλότατα έσοδα, χαμηλότατο budget για επενδύσεις σε R&D και άλλα πράγματα ( από υλικά μέχρι θεωρητικά ακόμα και σε ότι έχει να κάνει με το μάρκετινγκ π.χ. ).Έκτοτε η εταιρία έχει ουσιαστικά γιγαντωθεί, έχει αποκτήσει όνομα, έχει αρκετούς συνεργάτες, και οι πωλήσεις και οι εξαγωγές της όλο και μεγαλώνουν.Τι θα ήταν δίχως τους συνεργάτες και τα μεγάλα καταστήματα που πήρανε το ρίσκο, και πήρανε ποσότητες, κλπ ?Ότι ήταν και πριν. Ένα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάρτιος 17, 2014 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Πάντως το ποιο ωραίο είναι ότι όλοι κοιτάμε πως θα αγοράσουμε απο τη γη της απαγγελίας αλλά δεν είδα κανέναν να λέει γούαου μου άνοιξε μια νέα αγορά για να πουλήσω το προιόν μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 17, 2014 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Δεν σε εμπόδισε κανείς από το να το κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 17, 2014 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Πάντως το ποιο ωραίο είναι ότι όλοι κοιτάμε πως θα αγοράσουμε απο τη γη της απαγγελίας αλλά δεν είδα κανέναν να λέει γούαου μου άνοιξε μια νέα αγορά για να πουλήσω το προιόν μου Σε φορουμ καταναλωτών εισαι ρε συ και οχι σε φορουμ.πωλητων Τι να πει ο καθενας εδω μεσα; ποσο να πουλησει; τον καιει ποσο θα παρει Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάρτιος 17, 2014 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Καλά τώρα αυτά τα θες και τα λες η σου ξεφεύγουν με το συμπάθιο κιόλας.[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] δεν ειμαι στο Telemarketing σε forum ειμαι κάποιοι ειναι αγοραστές και κάποιοι πωλητές πιστεύω κατάλαβες τι εννοούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2014 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Σε φορουμ κράτος καταναλωτών εισαι ρε συ και οχι σε φορουμ.πωλητων Τι να πει ο καθενας εδω μεσα; ποσο να πουλησει; τον καιει ποσο θα παρει Sent from my GT-N7100 using Tapatalk proper Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 17, 2014 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Καλά τώρα αυτά τα θες και τα λες η σου ξεφεύγουν με το συμπάθιο κιόλας.[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] δεν ειμαι στο Telemarketing σε forum ειμαι κάποιοι ειναι αγοραστές και κάποιοι πωλητές πιστεύω κατάλαβες τι εννοούσα.Με τέτοια μεταφορικά δεν συμφέρει να πουλήσεις. Βγαίνεις ακριβός. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 17, 2014 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Και γτ θα πρεπει να μου καίγεται καρφί για την avexir και την κάθε avexir τύπου εταιρία; Επειδή αυτοι θέλουν να ανοίξουν θα πρεπει να κλείσουμε όλοι οι άλλοι; Ενα παιχνιδι για να παιχτεί σωστα πρεπει να εχει κανόνες και αυτοι οι κανόνες να ειναι ίδιοι για όλους. Δεν γίνεται να έχεις ενα τόσο μεγάλο παιχνιδι όπως το εμπόριο χωρίς κανονες, να αφήνεις ελεύθερες τέτοιες συμφωνίες και μετα να βγαίνεις και να μιλάς για υγιή ανταγωνισμό. Ειναι κοροϊδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.