Jump to content

προβλημα με windows 7 και lagarisma

stemac

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προκειται για ενα pc με phenom II X6 1075T, 8GB @ 1600 windows 7 ολα τα security updates + SP

μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας κανει κατι μικροκολυματα απο καποια msec εως sec οπου παγωνει το συστημα. Δηλαδη το Mouse pointer κανει αλματα κτλπ ενω μεχρι και ο ηχος τον πινει πχ για τον ηχο.

Στην αρχη νομιζα οτι γινεται επειδη το αφηνω μερες - βδομαδα ανοιχτο (το βραδυ σε sleep) και επειδη εχω διαφορα προγραμματα κτλπ ανοιχτα συν κανα παιχνιδι που και που, συντομα τρωει κοντα ολη την ram + ~1.5G / 3G pagefile.

Αλλα πλεον το κανει και μια μερα μετα απο reboot. Οι σκληροι δεν φαινεται να εχουν καποιο προβλημα, το HD sentinel δε δειχνει κατι στα smart, ουτε εχω δει να μειωνεται η αποδοση τους. cpu / ram δε νομιζω να ειναι γτ συχνα πυκνα τα χρησιμοποιω σχεδον full οποτε λογικα θα κρασαρε.

Anti virus / anti *ware τρεχω καθημερινα ενα quick και μια φορα τη βδομαδα full.

Οταν γινεται το απο πανω παντα χτυπαει ενα full core ενα απο τα svchost.exe process των windows και νομιζω οτι ειναι απο το networking service.

Καμια ιδεα εκτος απο format?

Την εγκατάσταση του λειτουργικού την έχεις σε μηχανικό δίσκο? Είναι παλιός?

Εγώ σ'ένα σύστημα μου έχω ένα δίσκο 7ετίας και αυτό που περιγράφεις το αντιμετωπίζω

στο σύστημα και εις γνώση μου ξέρω ότι είναι από τον δίσκο.

Έχεις παρατηρήσει όταν στο κάνει αυτό αν δίσκος διαβάζει συνέχεια (ακούγονται οι κεφαλές του δίσκου, το led του δίσκου δουλεύει συνέχεια)?

power on time εχει: 806 ημερες. Ειναι ενας Western Digital RE3 WD2502ABYS.

Δεν εχω προσεξει αν κανει θορυβο γτ συνηθως εχω να παιζει μουσικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.