avpap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2014 Έχω ενα zte 931 που δίνει η wind σε συνδέσεις vdsl και θέλω να το συνδεσω στην wan port του to link. Επιλέγω απο το μενού του την επιλογή ppoe Russia, μιας και είναι η μόνη που μου αφήνει να βάλω username password, τα βάζω αυτά αλλά μετα μένει στο connecting. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω αυτό;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 Το έχεις γυρίσει το zte σε κάποιο bridging mode πρώτα;To linksys τι άλλες επιλογές έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάρτιος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 Tplink εννοουσα. Για να περασω σε bridge mode ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω Άλλο OTE vDSL - Port forwarding με ZTE ZXDSL 931VII ως modem & Linksys E4200 (v1) ως router Την συνδεση bridge που δημιουργησα, την εκανα bind στη θυρα lan1 και απο αυτη τη θυρα φευγει καλωδιο που παει στη θυρα wan του ρουτερ. και στο ρουτερ (tplink) εκανα αυτα Βλεπεις κατι που ειναι οφθαλμοφανως λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 16, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 Όχι σωστά τα έχεις. Τα logs του tplink δείχνουν τίποτα περίεργο;Για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πρόβλημα του tplink σύνδεσε στη θύρα lan1 το pc σου απ' ευθείας και ακολούθησε τον οδηγό για να σηκώσεις το pppoe από τα windows. Αν δεν παίξει ούτε έτσι κάτι πάει στραβά με το zte. Δοκίμασε reboot, reset και κάνε και κανά ευχέλαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάρτιος 16, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 Τελικά κάτι ήταν στραβά με τον οδηγό που ακολουθησα. Όταν έκανα create bridge connection έπρεπε το vlan να μην είναι τσεκαρισμενοSent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.