gkatsogr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2014 Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής... Έκανα φρέσκια εγκατάσταση τα Windows 8.1 Pro αγγλικά και κατέβασα την Ελληνική Γλώσσα και την επέλεξα ως προεπιλεγμένη. Κατέβασα αναβαθμίσεις και έκανα εγκατάσταση το AVG. Το θέμα μου είναι πως όταν κάνω δεξί κλικ όπου υπάρχουν οι ιδιότητες γράφει ιδιότητες(3). Λειτουργικά δεν υπάρχει θέμα αλλά απλά μου την σπάει. Έψαξα στον γούγλη αλλά δεν βρίσκω κάτι. Τα φώτα σας παρακαλώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Μάρτιος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάρτιος 17, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Καλημέρα σε όλους!Αντιμετωπίζω το εξής... Έκανα φρέσκια εγκατάσταση τα Windows 8.1 Pro αγγλικά και κατέβασα την Ελληνική Γλώσσα και την επέλεξα ως προεπιλεγμένη. Κατέβασα αναβαθμίσεις και έκανα εγκατάσταση το AVG. Το θέμα μου είναι πως όταν κάνω δεξί κλικ όπου υπάρχουν οι ιδιότητες γράφει ιδιότητες(3). Λειτουργικά δεν υπάρχει θέμα αλλά απλά μου την σπάει. Έψαξα στον γούγλη αλλά δεν βρίσκω κάτι. Τα φώτα σας παρακαλώ!!!! αφου εισαι τοσο ψειρας, σε βλεπω για φορματ.. και παλι, δε θα ξερεις τί το εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 (edited) Και εμενα ετσι το εμφανιζει, αρα πιθανων να μην υπαρχει προβλημα, αλλα αν θες να μαθεις τοσο πολυ και δεν βγαλεις καποια ακρη, κανε μια ερωτηση σε καποιο επισημο forum της micrοsoft Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2014 από Cipioner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Once there were Αύγουστος 6, 2017 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2017 Είναι συντόμευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts