Spirosssss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2014 Κοντολογίς, με το που μπήκε πάνω η κάρτα, το σύστημα όχι απλά δεν μπουτάρει, αλλά ούτε καν ποστάρει.Γουγλαρα, και οι περισσότεροι το αντιμετώπισαν είτε με clear CMOS είτε με BIOS update αλλά φευ.. Έβγαλα και μνήμες, usb συσκευές, άλλαξα και pci θύρες και τπτ. Με την υπάρχουσα 460 καθώς και την Intel όλα καλά.. Δεν την έχω βάλει ακόμα πάνω σε άλλο pc, απλά ήθελα να δω αν έκανα τα πάντα από τη μεριά μου πριν με φάνε οι δρόμοι.
azazil1190 Μάρτιος 15, 2014 #2 Μάρτιος 15, 2014 Κοντολογίς, με το που μπήκε πάνω η κάρτα, το σύστημα όχι απλά δεν μπουτάρει, αλλά ούτε καν ποστάρει.Γουγλαρα, και οι περισσότεροι το αντιμετώπισαν είτε με clear CMOS είτε με BIOS update αλλά φευ.. Έβγαλα και μνήμες, usb συσκευές, άλλαξα και pci θύρες και τπτ. Με την υπάρχουσα 460 καθώς και την Intel όλα καλά.. Δεν την έχω βάλει ακόμα πάνω σε άλλο pc, απλά ήθελα να δω αν έκανα τα πάντα από τη μεριά μου πριν με φάνε οι δρόμοι.Μιας και το ειχα παθει και εγω σε gigabyte ud5-x79 εστρωσε μα bios update μητιρκη.Πριν το κανω κολλαγε με το που μπουταρε το pc ουτε στο bios με αφηνε να μπω
Spirosssss Μάρτιος 15, 2014 Author #3 Μάρτιος 15, 2014 Έχω αλλάξει καμιά 15αρια από νορμαλ, beta εως custom. Τίποτα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
def Μάρτιος 15, 2014 #4 Μάρτιος 15, 2014 για τσεκαρε λιγο την τροφοδοσια της καρτας...ειναι καλα τα βυσματα κουμπομενα?
azazil1190 Μάρτιος 15, 2014 #5 Μάρτιος 15, 2014 Έχω αλλάξει καμιά 15αρια από νορμαλ, beta εως custom. Τίποτα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Yπαρχει καποιος εαν εψαξες με το ιδιο θεμα σαν το δικο σου και να το χει λυσει?Α ρε gigabyte ωραιες μητρικες βγαζει βαζεις μνημες αλλα φοβασαι μην εχουν ασυμβατοτητα τωρα εχουν θεμα και με καρτες γραφικων καλα το παει στις μητρικες.Εμενα παντος φιλε μου εστρωσε με beta driver.Να πω κατι και ας ειναι μαμακια.Την gpu του cpu την εχεις off?Α! και εαν μπορεις ασε μονο ενα dimmaki ram πανω στην μιτρικη.
Spirosssss Μάρτιος 16, 2014 Author #6 Μάρτιος 16, 2014 Ρεύματα όλα οκ. Σαν λύσεις είχαν προταθεί το clear cmos και bios update. Και τα δύο έγιναν αλλά ανεπιτυχώς. Μένει η αλλαγή bios της κάρτας αλλά μάλλον πρέπει να γίνει σε άλλη πλατφόρμα που θα την αναγνωρίσει κανονικά και το πιο κοντινό μου άτομο εδώ έχει gigabyte επίσης Θα το ψάξω λίγο ακόμα αλλά δεν βλέπω φως πέρα από RMA
cyberdyne Μάρτιος 16, 2014 #7 Μάρτιος 16, 2014 Μπας και την κάρτα την δοκίμασες σε άλλο pc? Είχα παρόμοιο θέμα με την Z87X-UDH3.... πήρε πόδι και πήρα την msi και το πρόβλημα λύθηκε....
Spirosssss Μάρτιος 16, 2014 Author #8 Μάρτιος 16, 2014 Γιαυτό πριν τα φλασαρίσματα θέλω να βρω και καμμιά άλλη πλατφόρμα και να δω πως συμπεριφέρεται.. Ε ρε μπλεξίματα..
cyberdyne Μάρτιος 16, 2014 #9 Μάρτιος 16, 2014 Υπομονή! Βρες άλλο pc και δοκίμασε αν την βλέπει. Η gigabyte έχει εγγύηση?
Spirosssss Μάρτιος 16, 2014 Author #10 Μάρτιος 16, 2014 Έχει, ναι. Αλλά μάλλον είναι θέμα κάρτας. Θα δείξει.
Spirosssss Μάρτιος 16, 2014 Author #11 Μάρτιος 16, 2014 Τελικά δούλεψε!!! Αρχικά έδωσα αποκλειστική χρήση στην onboard gpu, είδαν και την δεύτερη κάρτα τα windows και μετά φλάσαρα άλλο bios στον Τιτάνα. Άλλαξα πάλι τις ρυθμίσεις στο bios και όλα καλά. Πλέον πέρνω σήμα από την NVidia. :banging::banging::banging:
azazil1190 Μάρτιος 16, 2014 #12 Μάρτιος 16, 2014 Τελικά δούλεψε!!!Αρχικά έδωσα αποκλειστική χρήση στην onboard gpu, είδαν και την δεύτερη κάρτα τα windows και μετά φλάσαρα άλλο bios στον Τιτάνα. Άλλαξα πάλι τις ρυθμίσεις στο bios και όλα καλά. Πλέον πέρνω σήμα από την NVidia. :banging::banging::banging: Eδωσε ο θεος.Τελικα το πορισμα ειναι οτι η gigabyte στις μητρικες σε μαθαινει πραγματα και μαλιστα free
Spirosssss Μάρτιος 16, 2014 Author #13 Μάρτιος 16, 2014 Εδέησε ο Κύριος κανονικά. Να πω εδώ και το τρομερό προγραμματάκι DDU για καθαρισμό από drivers και φρέσκο πέρασμα (αρκεί να γίνει σωστά, από safe mode κλπ) Display Driver Uninstaller Είχα κάτι θεματάκια και μετά το επιτυχές boot αλλά με το DDU και φρέσκο πέρασμα όλα κομπλέ. Πλέον ΤΙΤΑΝ Ghz edition
cyberdyne Μάρτιος 16, 2014 #14 Μάρτιος 16, 2014 Αντε μπράβο!!! Είσαι τυχερός!! Δώσε πόνο τώρα και δείξε κανά νούμερο!!! :clap:
Johnny6RED Μάρτιος 16, 2014 #15 Μάρτιος 16, 2014 Πάντα επιτυχίες fantoma, γιατί περί επιτυχίας πρόκειται! Καλορίζικο το καρτόνι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.