TheHacker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2014 Καλησπερα εχω ενα προβλημα στο oc που σιγα σιγα προσπαθω να κανω....ειμαι κατοχος msi 760gtx oc -intel 4770k-z87 mpower και δεν μπορω να υπερσυγχρονισω... στην μητρικη πανω δεν εχει την επιλογη ωστε να αυξησω τον πολλαπλασιαστη απο 35 ή οσο ειναι τελος παντων στο παραπανω οπως μ εχουν πει ....και στο msi afterburner δεν μπορω να αυξησω το voltage ..ειναι locked... any help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2014 υπερσυγχρονισωυπερχρονίσωΧίλια συγγνώμη για το ΟΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Μάρτιος 15, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2014 διορθωσε τον τίτλο κατ' αρχας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2014 διορθωσε τον τίτλο κατ' αρχας...Σιγά τα αίματα. .Χακερ έχεις ιδέα τι κάνεις η είσαι τελείως αρχάριος? Μπορείς ν διαβάσεις κάποιους online οδηγούς για αρχή ή δεν θα βγάλεις άκρη; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 15, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2014 ειμαι αρχαριος προφανως για οποιον δεν το καταλαβε xD....και δευτερον εχω διαβασει ,εχω δει βιντεο εχω ψαξει Posts αλλα ακομη δεν βγαζω και μεγαλη ακρη γιατι για παραδειγμα σε ενα ιδιο συστημα με το δικο μου σε ενα βιντεο δεν ειχε τις ιδιες ρυθμισεις... :S ...πως γκενεν αυτο?:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάρτιος 16, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 ειμαι αρχαριος προφανως για οποιον δεν το καταλαβε xD....και δευτερον εχω διαβασει ,εχω δει βιντεο εχω ψαξει Posts αλλα ακομη δεν βγαζω και μεγαλη ακρη γιατι για παραδειγμα σε ενα ιδιο συστημα με το δικο μου σε ενα βιντεο δεν ειχε τις ιδιες ρυθμισεις... :S ...πως γκενεν αυτο?:-Oίδια motherboard με άλλο bios ίσως, αλλά πάνω κάτω οι ίδιες ρυθμίσεις είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 ααα καταλαβα... αλλα το θεμα ειναι πως δεν εχω καποιες ρυθμισεις ή τελος παντων ειναι διαφορετικες και δεν μπορω να το "πιασω" το νοημα ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάρτιος 17, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Kάνε κάτι πολύ απλό άσε auto τα πάντα και δώσε λίγο multi θα έχεις το πρώτο σου oc, όχι τόσο σπουδαίο ίσως στα auto να τσιμπάει και λίγο παραπάνω ρεύμα η cpu σου. Τι cooler έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 17, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Stock cooler αλλά με το που το βρω πως OCαρω θα την αλλάξω... Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω τον multi στα Bios :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa Μάρτιος 17, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Απ' ότι καταλαβαίνω αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το: Ring frequency (Adjust ring ratio το αναφέρει πιο κάτω).Δες τι επιλογές έχεις εκεί.Λογικά αν βγάλεις το auto σε αφήνει να επιλέξεις τη συχνότητα που έχει γκριζαρισμένη ακριβώς από κάτω του. Μην το παρακάνεις με το μαμα cooler και auto ρεύματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 17, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Απ' ότι καταλαβαίνω αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το: Ring frequency (Adjust ring ratio το αναφέρει πιο κάτω).Δες τι επιλογές έχεις εκεί.Λογικά αν βγάλεις το auto σε αφήνει να επιλέξεις τη συχνότητα που έχει γκριζαρισμένη ακριβώς από κάτω του. Μην το παρακάνεις με το μαμα cooler και auto ρεύματα... τελεια!! τελικα δεν αλλαζεις το auto Με enter οπως παλια ...τα νεα bios απο οτι καταλαβα μετα απο 10 λεπτα που παιδευτηκα πας εκει που λεει 'Auto' πατας enter και γραφεις κατευθειαν τον πολλαπλασιαστη που θες να παρει και αμεσως ξεκλειδωνονται και αλλες ρυθμισεις που στο auto δεν φαινονται ...τωρα απο αποψη oc δεν το πειραξα πηγα σε 4.1 ετσι 4fun και μετα το επανεφερα πισω... εχω τα καταλληλα συνεργα aida-cpuz μπλα μπλα για bench και stability απλα θελω καμια δυο βοηθειες για το τι κανω....τωρα ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάρτιος 17, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 ... απλα θελω καμια δυο βοηθειες για το τι κανω....τωρα ;PΑλλάζεις ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 17, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 εστω οτι αλλαξα σε dark rock pro 3 (αυτη θα μπει κατα 99%) μετα πως προχωραω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 17, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 με μικρα βήματα, τεστάροντας. Κλασσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 17, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 τεσταροντας? η σταθεροτητα του pcιου ελεγχεται καλυτερα με...?? και 2ον αν βαλω για παραδειγμα παραπανω απο οτι αντεχει εχει θεμα να καει κατι ή απλα δεν θα κανει boot καν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 17, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2014 Κλασσικά, prime+game.Μπουρλότο δε γίνεται, απλά θα θέλει reset. Ανέβασε μωρέ μουλτι και θα είσαι GG. Και θα εμβαθύνεις στα επι μέρους αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάρτιος 18, 2014 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Θέλει πολυ διάβασμα και γνώσεις ακόμα και πάνω σε ηλεκτρονικά...Δεν παίζεις έτσι απλα με ρεύματα και την τάση.Παραναλομα δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει ασε που πλεον όλες οι καλές μητρικες έχουν τέτοια προστασία οπότε κλείνουν αυτόματα.Αλλα μετα άδειαζεις τους πυκνωτες η βγάζεις την μπαταρία.Αρχικα όντως πάρε την ψυκτρα και μετα πειραματησου το Prime το Crysis και το BF4 είναι τα καλύτερα εργαλεία για stability test αλλα και για θερμοκρασιες !Απλα μικρά βήματα και πολυ προσοχή.Φυσικα εφοδιασου με καθαρό οινόπνευμα απο φαρμακείο και κανά 2 θερμοαγωγιμες παστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 18, 2014 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Εμενα μια gigabyte z77 που ειχα,με λάθος ρύθμιση pll (?) μου έστειλε ενα 2600k αδιάβαστο.Σκουπίδια.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάρτιος 18, 2014 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 σιγουρα προσφερουν προστασια αλλα μεχρι ενα σημείο....αυτο θέλω να πω και εγω στον φιλο @TheHacker οτι τα πράματα δεν ειναι τοσο απλα και ευκολα γι αυτο αναφερω και παραπανω πως θελει διαβασμα αρκετο και πολλες ωρες δοκιμών.Τωρα @das αναλογα ποιο z77 είχες και με ποιο bios ξέρω πως τα Gigabyte GA-Z77-D3Hείχαν μεγαλο προβλημα και αλλος φιλος με την ιδια μητρικη καψαλισε και αυτος τον επεξεργαστη του και το socket....2 σε 1:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 18, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Τελεια....μιας και προκειτε για το αντικειμενο που σπουδαζω αλλος ενας λογος να ασχοληθω ακομη περισσοτερο ...θα παω να "καβατζωσω" μια ψυκτρα για αρχη και θα ξεκινησω με τον Πολλαπλασιαστη στο 41 .... ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.