azazil1190 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2014 Παιδες με τις AMD θελω τα φωτα σας.Εχω ενα θεμα δεν ξερω εαν ειναι νορμαλ.Λοιπον οταν η καρτα ειναι σε idle κατασταση εχω νορμαλ επιπεδα στον πυρηνα 300mhz οταν βαλω να ακουσω μουσικη στο youtube σε 1080p τοτε η καρτα boostarei στα 500mhz ο ενας πυρηνας ο αλλος παραμενει στα 300mhz που ειναι και το σωστο πιστευω.Ο πρωτος πυρηνας γιατι κανει boost στα 500 οταν τρεχω σε 1080p video?
Wizard! Μάρτιος 15, 2014 #2 Μάρτιος 15, 2014 Μήπως έχεις βάλει τον HDMI Audio driver; Αν ναι, λογικά αποκωδικοποιεί τον ήχο και αυτό δίνει φόρτο.Επίσης, έχει κατά την εγκατάσταση κάτι "video transcoders" νομίζω. Είναι hardware decompression για video.
azazil1190 Μάρτιος 15, 2014 Author #3 Μάρτιος 15, 2014 Μήπως έχεις βάλει τον HDMI Audio driver; Αν ναι, λογικά αποκωδικοποιεί τον ήχο και αυτό δίνει φόρτο.Επίσης, έχει κατά την εγκατάσταση κάτι "video transcoders" νομίζω. Είναι hardware decompression για video. Nομιζω πως οχι κατα την εγκατασταση των οδηγων περασα μονο τους οδηγους για την καρτα τα περι ηχου δεν τα ειχα επιλεξει.Τωρα για το video transcodes δεν θυμαμαι κατι Μαλλον ενα uninstall και μετα ξανα περασμα οδηγους θα με πεισει και θα μου λυσει την απορεια..... EDIT Να αναφερω πως η καρτα ειναι συνδεδεμενη επανω σε TV με dvi σε hdmi ανταπτορα δεν ξερω εαν παιζει κατι απο αυτο
Wizard! Μάρτιος 15, 2014 #4 Μάρτιος 15, 2014 Δεν παίζει ρόλο νομίζω. Αν έχει περαστεί ο driver, τότε την επεξεργασία την κάνει, άσχετα αν δεν πάει το αποτέλεσμα πουθενά. Αφού όμως δεν έχεις περάσει HDMI drivers, τότε το πιθανότερο να είναι του video.
azazil1190 Μάρτιος 15, 2014 Author #7 Μάρτιος 15, 2014 Ναι, δε θυμάμαι ακριβώς πως τα λέει στην εγκατάσταση.ok ευχαριστω παω για δοκιμη!
azazil1190 Μάρτιος 15, 2014 Author #8 Μάρτιος 15, 2014 Mεχρι στιγμης δεν το χει ξανακανει αντε να δουμε και ο θεος βοηθος
felix Μάρτιος 15, 2014 #9 Μάρτιος 15, 2014 Παιδες με τις AMD θελω τα φωτα σας.Εχω ενα θεμα δεν ξερω εαν ειναι νορμαλ.Λοιπον οταν η καρτα ειναι σε idle κατασταση εχω νορμαλ επιπεδα στον πυρηνα 300mhz οταν βαλω να ακουσω μουσικη στο youtube σε 1080p τοτε η καρτα boostarei στα 500mhz ο ενας πυρηνας ο αλλος παραμενει στα 300mhz που ειναι και το σωστο πιστευω.Ο πρωτος πυρηνας γιατι κανει boost στα 500 οταν τρεχω σε 1080p video?Δες και μήπως η επιλογή "use hardware acceleration" ( έτσι λέγεται στον FF) στον browser σου κάνει κάποια διαφορά.
azazil1190 Μάρτιος 15, 2014 Author #10 Μάρτιος 15, 2014 Δες και μήπως η επιλογή "use hardware acceleration" ( έτσι λέγεται στον FF) στον browser σου κάνει κάποια διαφορά.Eυχαριστω!!!!Στον chrome που δουλευω ηταν on το εκλεισα και απο δω μεχρι στιγμη η καρτα δεν εχει κανει κιχ μετα της επαναεγκατασταση των 14.2 :banging:
Dj_ALeX Μάρτιος 15, 2014 #11 Μάρτιος 15, 2014 [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] Νίκο μην τρελένεσαι... το ρολόι της κάρτας κάνει boost διότι έτσι είναι ρυθμισμένο απο το BIOS της όταν λειτουργεί σε UVD mode! Φυσιολογικό είναι αυτό και τραβάει η κάρτα το φόρτο και όχι η CPU. Αλλά εσένα γιατί σε ενοχλεί αυτό??
azazil1190 Μάρτιος 15, 2014 Author #12 Μάρτιος 15, 2014 [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] Νίκο μην τρελένεσαι... το ρολόι της κάρτας κάνει boost διότι έτσι είναι ρυθμισμένο απο το BIOS της όταν λειτουργεί σε UVD mode!Φυσιολογικό είναι αυτό και τραβάει η κάρτα το φόρτο και όχι η CPU. Αλλά εσένα γιατί σε ενοχλεί αυτό?? Δεν θελω ρε Alex να μου το κανει απλα Γιατι το ξεκινησε ξαφνικα αν ηταν ετσι απο αρχη δεν θα ειχα θεμα αλλα οκ τωρα δεν κανει τιποτα απο το πρωι ειναι οκ.By the way(ακομα να την φλασαρω):hehe:
Dj_ALeX Μάρτιος 16, 2014 #13 Μάρτιος 16, 2014 Δεν θελω ρε Alex να μου το κανει απλα Γιατι το ξεκινησε ξαφνικα αν ηταν ετσι απο αρχη δεν θα ειχα θεμα αλλα οκ τωρα δεν κανει τιποτα απο το πρωι ειναι οκ.By the way(ακομα να την φλασαρω):hehe: Καλύτερα...Κατέβασε τo BIOS και τα απαραίτητα tools και θα ρθώ και γώ άμα είναι να την κάψουμε :hehe: BTW θα πρέπει να την γδύσουμε πρωτού κάνουμε οτιδήποτε... πρέπει να αλλάξουμε τις πάστες που φοράνε οι 2 GPU, να ξές θα είναι αρκετά καλύτερα μετά! Ααα και άμα σου βρεθεί και κανά blockaki για νεράκι πέσμου εεε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.