Jump to content

Northy VS Preskott ποιος και γιατι?

fanisk

Recommended Posts

Παιδες για socket 478 και μητρικη Asus P4C800 Deluxe ποιος ειναι καλυτερος?????

Ποιος κλοκαρει καλυτερα?????

Ποια η διαφορα σε επιδοσεις?????

Ποια η διαφορα σε θερμοκρασια?????

Θελω επιχειρηματα! Οχι ενα ξερο "παρε τον ταδε":flower:

prescott λεγεται.....

κοιτα οι prescott ανεβαινουν ανετα...αλλα πρεπει να εχεις και νερακι....με αερα θα εχεις ενα

55-60...επισης οι prescott ειναι καλοι στο seti και στο pi αντε και στο doom3

τωρα αν κανεις benches πχ στα 3700 o north θα ειναι καλυτερος επειδη δεν εχουν βγει benches που υποστηριζουν ss3 ....τωρα αν εχεις νερο και θες να πας πανω απο 4 παρε εναν 3.2 prescott....λογικο ειναι οτι στα 4 η 4+ θα ειναι καλυτερος απο εναν north στα 3700-3800

ειχα prescott και τωρα εχω north και ο μονος λογος για το να ξαναπαρω presc ειναι αν θελω να παω πανω απο 4

Εγω Φανη θα ελεγα μεινε με αυτον που εισαι, βαλε το νερακι επανω και αν δεις οτι δεν παει τοτε δοκιμασε να αλλαξεις με καποιον πρεσκοτ απο τα καινουρια στεπινγκς παντα.

Εγω δεν βλεπω το λογο τουλαχιστον στο 478 να παρεις πρεσκοτ δεν νομιζω οτι θα δεις καπιοα διαφορα ενω με το northy θα εχεις τουλαχιστον πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες με τις ιδιες επιδοσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.