NikosD Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2014 Αυτές οι απαντήσεις που δίνεις δεν ταιριάζουν σε τεχνικό.Είναι απαντήσεις με υπονοούμενα και πολύ δήθεν, με υπεκφυγές που δείχνουν άγνοια ή σκοπιμότητα, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφεύγεις και σε αυτό το thread και σε οποιοδήποτε άλλο.
atiman Μάρτιος 8, 2014 #2 Μάρτιος 8, 2014 Με την ευκαιρία να σου πω ότι ο λόγος που ξηλώθηκε ο τελευταίος driver για legacy cards - ο 13.9 - ήταν αυτό που σου έγραψα παραπάνω, ότι έχει εξαφανίσει το Video tab από τις ρυθμίσεις του driver.Έβαλα τον αμέσως προηγούμενο - τον 13.4 beta - και μου έκανε τα ίδια.Ξηλώθηκε κι αυτός και μπήκε ο αμέσως προηγούμενος 13.1, που εμφάνισε επιτέλους το Video στις ρυθμίσεις του driver.Ελπίζω αν ποτέ βγει 14.x για legacy cards, να φτιάξουν αυτό το πρόβλημα με το "εξαφανισμένο" Video tab.Κι ένα τελευταίο...Απορώ πότε θα καταλάβουν οι μηχανικοί της Intel και της AMD ότι δεν θα πρέπει κατά την εγκατάσταση ενός driver να προ-ρυθμίζουν τα video settings του driver ενεργοποιώντας βαριά φίλτρα από VPP functions που ρίχνουν πολύ τις επιδόσεις στο decoding και χαλάνε αντί να φτιάχνουν την εικόνα του video!Έλεος!Να εισαι σιγουρος οτι για ολα υπαρχει καποιος λογος...Δεν ειναι ομως το καταλληλο thread για να συζητησουμε κατι τετοιο.Αυτές οι απαντήσεις που δίνεις δεν ταιριάζουν σε τεχνικό.Είναι απαντήσεις με υπονοούμενα και πολύ δήθεν, με υπεκφυγές που δείχνουν άγνοια ή σκοπιμότητα, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφεύγεις και σε αυτό το thread και σε οποιοδήποτε άλλο.Δεν νομιζω οτι βλεπω καποια ερωτηση που να χρειαζεται απαντηση σε τεχνικο επιπεδο.Απο την αλλη (και ενω σου ειπα οτι δεν ειναι το καταλληλο thread για να το συζητησουμε) επιμενεις με εναν κλασικο και επαναλαμβανομενο εδω και καιρο τροπο να κατακρινεις οτι δεν σου αρεσει, καθως και εμενα προσωπικα.Για πολλοστη φορα λοιπον παρακαλω να αφησεις το θεμα του uninstaller να εξελιχτει σε κουβεντα μονο γι αυτον. Ανοιξε αν μπορεις οπου αλλου θελεις, θεμα να συζητησουμε !!!
NikosD Μάρτιος 9, 2014 Author #3 Μάρτιος 9, 2014 Ο uninstaller σου πρέπει είναι ο καλύτερος για ATI/ AMD cards.Ευτυχώς δεν είναι όπως οι απαντήσεις σου και η τακτική σου.
NikosD Μάρτιος 14, 2014 Author #4 Μάρτιος 14, 2014 Παντως ειναι κατα καποιο τροπο λυπηρο !!!Σε καποιο αλλο φορουμ μια πολυ μεταγενεστερη εφαρμογη που στηριζεται σε πολλα σημεια στην μεθοδο λειτουργιας της δικης μου, αναπτυχτηκε, ελυσε τα περισσοτερα προβληματα της και αλαζωνεί λογω της συνεχης υποστηριξης απο τα μελη του φορουμ.Ειναι κριμα να μην γραφει κανεις πουθενα για την εφαρμογη μου, ουτε καν εδω.Οσο μικροτερο κι αν ειναι το thelab ειναι μια φωνη ... καιρος να μαθουν τι μπορουν να κανουν οι Ελληνες.Δεν με απασχολει η επιτυχια της, ουτε εμπορικα, ουτε με κανεναν αλλο τροπο (δεν ζω απο αυτο), δεν μπορω ομως να διαβαζω οτι η δικη μου ειναι αχρηστη και παει "πατος" ενω η αλλη ειναι τελεια και παει μπροστα...Εσύ είσαι ο John Larson που αναφέρεται στο forum του DDU, ως atiman ?Το DDU είναι σίγουρο ότι θα πετύχει περισσότερο από το δικό σου γιατί:1) Είναι σε "επώνυμο", Αγγλόφωνο και μεγαλύτερο site2) Λειτουργεί όχι μόνο για ATI/AMD κάρτες, αλλά και για Nvidia3) Έχει γραφικό περιβάλλον (GUI)Αν μπορείς να αλλάξεις κάτι από τα παραπάνω, μπορεί να βελτιωθεί και η αναγνωρισιμότητα του προγράμματός σου.
atiman Μάρτιος 14, 2014 #5 Μάρτιος 14, 2014 Εσύ είσαι ο John Larson που αναφέρεται στο forum του DDU, ως atiman ?Το DDU είναι σίγουρο ότι θα πετύχει περισσότερο από το δικό σου γιατί:1) Είναι σε "επώνυμο", Αγγλόφωνο και μεγαλύτερο site2) Λειτουργεί όχι μόνο για ATI/AMD κάρτες, αλλά και για Nvidia3) Έχει γραφικό περιβάλλον (GUI)Αν μπορείς να αλλάξεις κάτι από τα παραπάνω, μπορεί να βελτιωθεί και η αναγνωρισιμότητα του προγράμματός σου.Κλασικα καυστικος !!!Απαντω οπου μπορω....Τι λενε στο Guru για τον ταδε, δεν με αφορα, δεν εχω γραψει ποτε εκει και σιγουρα εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτον....δεν θα ειχα κανενα προβλημα να γραψω αν ηθελα με το ονομα μου.Στα υπολοιπα :1) Το οτι ειναι σε Αγγλοφωνο site δεν το κανει καλο, το κανει διασημοτερο (δεν με νοιαζει η διασημοτητα).2) Ειναι πολυ κακο να εχεις ενα εργαλειο που να διαχειριζεται δυο ειδων καρτες ταυτοχρονα (ειναι πολυ ευκολο να το φτιαξω). Ετσι δεν μπορεις να εισαι απολυτα πληρης σε καμια απο τις δυο. Μπορεις να διαγραψεις αρχεια αλλα οχι να τα απεγκαταστησεις, η διαφορα ειναι τεραστια. Θα επρεπε οποιος το κανει να το διαχωρησει σε δυο προγραμματα.3) Εχεις ξαναρωτησει παλαιοτερα για το γραφικο περιβαλλον. Η απαντηση μου ειναι η ιδια με τοτε : Δεν γινεται να διαχειριστεις "μυστικα" αρχεια των windows σε περιβαλλον που τρεχει μεσα σε αυτα. Πρεπει αναγκαστικα να δουλευεις σε μια αλλη "γλωσσα". Εαν μπορεις να το καταννοησεις εχει καλως. ΠΟΤΕ δεν θα διακινδυνευα την αξιοπιστια του αποτελεσματος για ενα κατα πολυ ευκολοτερο σχεδιαστικα GUI περιβαλλον. Αυτο που ενδιαφερει εμενα, αν δεν το εχεις καταλαβει, ειναι η αποτελεσματικοτητα και η σταθεροτητα της λειτουργιας του device (καρτας) μετα την απεγκατασταση. Οι μεθοδολογιες και οι πανηγυρισμοι του DDU δεν εξασφαλιζουν αυτα τα πραγματα. Εαν ο κοσμος ζητα φρου φρου και αρωματα αλλα δεν νοιαζεται για την ασφαλεια και την αποτελεσματικοτητα, πιθανον λογω αγνοιας (οταν ο ιδιος ο "δημιουργος" λεει οτι δεν φερει καμια ευθυνη ο ιδιος και το προγραμμα του σε περιπτωση 'καταστροφης' του λειτουργικου), τοτε εγω ποτε να μην ξαναφτιαξω τιποτα και ας μην το χρησιμοποιησει ποτε κανενας.---editΑν διαβασει κανεις προσεκτικα στο block του την παρουσιαση του προγραμματος, θα δει οτι ειναι μια εφαρμογη που βασιζεται στο driver sweeper με προσθετα την αφαιρεση καποιων leftovers.Ε, δεν θελουμε αυτο........αυτα ειναι παιδαριωδη και πανευκολα πραγματα...........P.SΤο χρησιμο ειναι να κουβεντιαζουμε γι αυτα και για το προγραμμα μου, οχι για μενα η για την αναγνωριση μου(του), εχω τονισει οτι η δημιουργια του προγραμματος εγινε για να διευκολυνει τους χρηστες και το device, αλλα για να μπορεσει ο κοσμος να καταλαβει τις διαφορες και το βαθος της αποτελεσματικοτητας. Ο λογος ειναι απλος, να σταματησει να αντιμετωπιζει την καρτα του και την εταιρια με καχυποψια οταν αντιμετωπιζει καποια προβληματα.Πρεπει να ξερει οτι τις περισσοτερες φορες τα σφαλματα οφειλονται σε πολυ απλουστερα στοιχεια απο αυτα που σκεπτεται....
NikosD Μάρτιος 14, 2014 Author #6 Μάρτιος 14, 2014 Εσύ θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Αφού είσαι υπάλληλος της AMD (πρώην, νυν, μελλοντικός - δεν γνωρίζω, δεν με αφορά) δεν θα φτιάξεις πρόγραμμα που να αφαιρεί Drivers της Nvidia, ακόμα και αν τεχνικά μπορούσες (δύσκολο γιατί δεν έχεις inside information από Nvidia).Άρα το πρόγραμμα σου χάνει τουλάχιστον τους μισούς supporters/ testers σε σχέση με το DDU.Δεύτερον, αφού το command line είναι μονόδρομος για την πλήρη λειτουργία του προγράμματος, τότε χάνεις και τους μη hardcore supporters που βλέπουν "dosαδικο" περιβάλλον και τρέχουνΤρίτον και βασικό, ποιος ασχολείται με forums που προσφέρουν support στα Ελληνικά ;Επίσης, δεν θες να καταλάβεις ότι αυτά που σου έγραψα δεν είναι επιθυμίες/ ερωτήσεις μου.Είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που νομίζω ότι δεν έχει το πρόγραμμα μεγάλη αναγνωρισιμότητα, σε σχέση με το DDU.Κάτι που το θες και εσύ όπως έγραψες εδώ: Ειναι κριμα να μην γραφει κανεις πουθενα για την εφαρμογη μου, ουτε καν εδω. Αν το γυρίσουμε στις προσωπικές επιθυμίες, δεν με ενοχλούν καθόλου τα Ελληνικά(!) και το command-line, θα ήθελα να υπήρχε παρόμοιο πρόγραμμα για Nvidia και Intel drivers.Προφανώς όχι από εσένα, αφού εσύ για διάφορους λόγους, δεν μπορείς.
atiman Μάρτιος 14, 2014 #7 Μάρτιος 14, 2014 ...... δεν θα φτιάξεις πρόγραμμα που να αφαιρεί Drivers της Nvidia, ακόμα και αν τεχνικά μπορούσες (δύσκολο γιατί δεν έχεις inside information από Nvidia).Άρα το πρόγραμμα σου χάνει τουλάχιστον τους μισούς supporters/ testers σε σχέση με το DDU.Το αντιθετο, μπορω να εχω εσωτερικη πληροφορηση απο οποιονδηποτε φορεα χρειαζομαι, οποτεδηποτε.Δεύτερον, αφού το command line είναι μονόδρομος για την πλήρη λειτουργία του προγράμματος, τότε χάνεις και τους μη hardcore supporters που βλέπουν "dosαδικο" περιβάλλον και τρέχουνΕιναι μονοδρομος, οχι για το προγραμμα μου, αλλα για αποτελεσματικοτητα των ενεργειων που το προγραμμα καλυπτει. Για καθε προγραμμα που κανει αυτην την δουλεια, ειναι μονοδρομος. Παλι δεν το καταλαβες.....Τρίτον και βασικό, ποιος ασχολείται με forums που προσφέρουν support στα Ελληνικά ;Ειμαι Ελληνας και αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η βοηθεια μου σε Ελληνες. Ουτε η δημοσιοτητα ουτε η πολυγλωσσια. Παρολα αυτα και παροτι δεν το εχω δημοσιευσει πουθενα στο εξωτερικο (συνειδητα) το χρησιμοποιουν παντου σε ολο τον κοσμο. Αυτο ειναι μια επιτυχια ενος Ελληνικου προγραμματος και ενος Ελληνικου forum.Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι πρωταρχικος σκοπος ενος Ελληνα ειναι να αναδεικνυει και να υποστηριζει τον τοπο του και την χωρα του ? Μαλλον ομως ειναι δυσκολο, η ξενομανια χτυπα και θα υπαρχει παντα, δειχνεις χαρακτηριστικα τα δειγματα της. Επίσης, δεν θες να καταλάβεις ότι αυτά που σου έγραψα δεν είναι επιθυμίες/ ερωτήσεις μου.Συμφωνω, ειναι 'κακοτροπιες' σου, αλλιως πιστευω οτι θα καταλαβαινες κι εσυ οτι η μονιμη αντιδραση σε κατι που απλα δεν σου αρεσει, δεν με αγγιζει. Αν το γυρίσουμε στις προσωπικές επιθυμίες, δεν με ενοχλούν καθόλου τα Ελληνικά(!) και το command-line, θα ήθελα να υπήρχε παρόμοιο πρόγραμμα για Nvidia και Intel drivers.Προφανώς όχι από εσένα, αφού εσύ για διάφορους λόγους, δεν μπορείς.Αυτο δεν ειναι της απολυτου ειδικοτητας μου. Δεν δραστηριοποιουμαι ως ενας απλος πασης φυσεως προγραμματιστης.Και οχι γιατι δεν μπορω, αλλα γιατι δεν πρεπει....Παμε τωρα σ αυτα που αφορουν το θεμα μας.Οσο κι αν καποιοι ειδαν σαν "παραπονο" την προτροπη μου τα πραγματα δεν ειναι ετσι.Θα επρεπε να μπορουμε (εφ οσον εχουμε τα εφοδεια) να ορθωνουμε αναστημα ως λαος και να πουμε εδω ειμαστε.Αυτο με "καιει" και ενω εδω και χρονια βρισκομαι αλλου, δεν παυω να κοιτω οταν και οπου μπορω αυτον τον παραγοντα. Πραγματικα με εκπλησει οχι μονον η μη υποστηριξη της θεσης αυτης, αλλα και η κακη κριτικη της.Απλα και μονο, ειναι κριμα !Σε καθε περιπτωση ειπα αυτα που νομιζα οτι επρεπε.Σχεδιαζω εδω και καιρο κατι που δεν ειναι για μενα, αλλα για σας. Θελετε να το υποστηριξετε - χαρα μου, θελετε οχι - παλι χαρα μου....Ειμαι ησυχος οτι εκανα και θα κανω αυτο που πρεπει.
NikosD Μάρτιος 14, 2014 Author #8 Μάρτιος 14, 2014 Κατ' αρχήν το θέμα το ξεκίνησες εσύ κλαψουρίζοντας εδώ για ελλιπή υποστήριξη από τους χρήστες του εδώ forum:Παντως ειναι κατα καποιο τροπο λυπηρο !!!Σε καποιο αλλο φορουμ μια πολυ μεταγενεστερη εφαρμογη που στηριζεται σε πολλα σημεια στην μεθοδο λειτουργιας της δικης μου, αναπτυχτηκε, ελυσε τα περισσοτερα προβληματα της και αλαζωνεί λογω της συνεχης υποστηριξης απο τα μελη του φορουμ.Δεύτερον η πατριδοκαπηλία και οι πατριωτικές κορώνες αυτού του τύπουΕιμαι Ελληνας και αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η βοηθεια μου σε Ελληνες. Ουτε η δημοσιοτητα ουτε η πολυγλωσσια. Παρολα αυτα και παροτι δεν το εχω δημοσιευσει πουθενα στο εξωτερικο (συνειδητα) το χρησιμοποιουν παντου σε ολο τον κοσμο. Αυτο ειναι μια επιτυχια ενος Ελληνικου προγραμματος και ενος Ελληνικου forum.Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι πρωταρχικος σκοπος ενος Ελληνα ειναι να αναδεικνυει και να υποστηριζει τον τοπο του και την χωρα του ? Μαλλον ομως ειναι δυσκολο, η ξενομανια χτυπα και θα υπαρχει παντα, δειχνεις χαρακτηριστικα τα δειγματα της.προσωπικά δεν με αγγίζουν οπότε μπορείς να τις πουλήσεις αλλού που πιάνουν. Ειναι μονοδρομος, οχι για το προγραμμα μου, αλλα για αποτελεσματικοτητα των ενεργειων που το προγραμμα καλυπτει. Για καθε προγραμμα που κανει αυτην την δουλεια, ειναι μονοδρομος. Παλι δεν το καταλαβες.....Μάλλον εσύ δεν εννοείς να καταλάβεις ότι και ο uninstaller της AMD και το DDU κάνουν την όποια δουλειά τους με GUI χωρίς να φτάνουν πιθανόν στο ίδιο βάθος. Ε και ;Uninstallers είναι και αυτοί και μάλιστα απ' ότι διαβάζω ο DDU είναι αρκετά βαθύς και λύνει προβλήματα. Συμφωνω, ειναι 'κακοτροπιες' σου, αλλιως πιστευω οτι θα καταλαβαινες κι εσυ οτι η μονιμη αντιδραση σε κατι που απλα δεν σου αρεσει, δεν με αγγιζει.Αν δεν μου άρεσε δεν θα συνέβαλα στην διόρθωση/ βελτίωση του.Πρέπει κάποτε να μάθεις να δέχεσαι την κριτική χωρίς εμπάθεια, όπως και την διαφορετική γνώμη. Αυτο δεν ειναι της απολυτου ειδικοτητας μου. Δεν δραστηριοποιουμαι ως ενας απλος πασης φυσεως προγραμματιστης.Και οχι γιατι δεν μπορω, αλλα γιατι δεν πρεπει....Το ίδιο λέμε, είσαι δεσμευμένος στην AMD οπότε δεν μπορείς να προσφέρεις γενικά στους χρήστες, αλλά μόνο στους AMD buyers. Παμε τωρα σ αυτα που αφορουν το θεμα μας.Οσο κι αν καποιοι ειδαν σαν "παραπονο" την προτροπη μου τα πραγματα δεν ειναι ετσι.Θα επρεπε να μπορουμε (εφ οσον εχουμε τα εφοδεια) να ορθωνουμε αναστημα ως λαος και να πουμε εδω ειμαστε.Αυτο με "καιει" και ενω εδω και χρονια βρισκομαι αλλου, δεν παυω να κοιτω οταν και οπου μπορω αυτον τον παραγοντα. Πραγματικα με εκπλησει οχι μονον η μη υποστηριξη της θεσης αυτης, αλλα και η κακη κριτικη της.Απλα και μονο, ειναι κριμα !Σε καθε περιπτωση ειπα αυτα που νομιζα οτι επρεπε.Σχεδιαζω εδω και καιρο κατι που δεν ειναι για μενα, αλλα για σας. Θελετε να το υποστηριξετε - χαρα μου, θελετε οχι - παλι χαρα μου....Ειμαι ησυχος οτι εκανα και θα κανω αυτο που πρεπει.Ρε φίλε, αν είναι να το παίζεις τόσο πατριώτης μάθε τουλάχιστον να γράφεις σωστά τα Ελληνικά γιατί τα μαργαριτάρια σου βγάζουν μάτια.
das Μάρτιος 14, 2014 #9 Μάρτιος 14, 2014 Ξυδι φίλε...Καλύτερα να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ε;Μια χαρά τα λεει ο atiman ,αλλα χωρις να το ξέρεις εισαι κι εσυ προασπιστής των ελληνικων ιδανικών ,γνήσιος πατριώτης .Ζήλια και δηλητήριο και αν παει κανείς μπροστά χωλή και μηδενισμός.sent from mobile
NikosD Μάρτιος 14, 2014 Author #11 Μάρτιος 14, 2014 Ξυδι φίλε...Καλύτερα να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ε;Μια χαρά τα λεει ο atiman ,αλλα χωρις να το ξέρεις εισαι κι εσυ προασπιστής των ελληνικων ιδανικών ,γνήσιος πατριώτης .Ζήλια και δηλητήριο και αν παει κανείς μπροστά χωλή και μηδενισμός.sent from mobileΡε φίλε από την απάντηση σου οτι ο uninstaller του atiman βγάζει και Nvidia drivers φάνηκε ότι είσαι αλλού για αλλού, έχεις το θράσος να μου λες τι ξέρω και τι δεν ξέρω ;Κι αν προασπιζομαι ελληνικά ιδανικά ;Έλεος, τι ξυδι και βλακειες είναι αυτές που γράφεις ;Με ξέρεις τι έχω κάνει και ποιος είμαι για να έχω ανάγκη της οποιασδήποτε προβολής μέσα από εδώ ή αλλού ;Τι σημαίνει να πάει κάποιος μπροστά ;Πόσο χρονών είσαι ; 15 ;Και με την ευκαιρία να σου πω οτι ο atiman είναι μεγάλο παιδί και δεν χρειάζεται συνηγόρους...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.